Якою я бачу майбутню країну

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Svjato, 21 лис 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Svjato

Svjato Well-Known Member

Це не справа верховної ради - це вказівка президента виконувати міжнародний закон чи ні...(А виконувати його повинні пердставники на місцях - за кошти виділенні на це керівником держави і за погодою спостережної ради.) Навіщо ускладнювати? Може ви ще будете комахами займатися? Це справа приватних огранізацій та може бути за кошти іноземних організацій якщо вони цього дуже хочуть, якщо це не суперечить інтересам України...

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А гріхи відпускати і творити чедеса він теж буде? :))) А якщо непогрішний помилиться?
    А хто критерій буде визначати? Найнята владою спостережна рада?

• Подобається Подобається x 2
  3. Svjato

Svjato Well-Known Member

Гріхи до священника,
    Як милиться, то наступний милитися не буде $ ;)

Спостережна рада повинна визначати найоптимальніший шлях витрачання коштів президентом...
    Що до визначення критерія, що є не зручним українцям - українці нащо?

4. FourA

FourA Дуже важлива персона

Я попробую свой аргумент привести. Было в нашей истории, когда практически единолично, невзирая на парламент и на прочие "институции", все вопросы решал и во всё вникал один человек. Я в первом классе учился, когда этот человек умер. Через несколько лет его верный последователь объявил нам, что это было время культа личности...И в другой, более цивилизованной и культурной стране, может даже самой культурной в Европе, появился такой человек. Который всё сам решал. Без него ни один закон не принимался, все вожжи управления государством были у него. На языке той страны его так и называли - вождём. Эти два лидера и их страны -наша и та - крепко повоевали друг с другом. Но до сих пор есть такие, которые предлагают нам фюрера.

• Подобається Подобається x 5
  5. Svjato

Svjato Well-Known Member

Читайте уважніше і не говоріть бздурів. Народ жиє за конституцією. А справа президента і далі прописана в конституції - Вести міжнародну політику. Боїтеся, що до вас автобан побудує???

Я описав - податок із продажу дає місцевому керівництву розвивати свій край.

Вам взагалі навіщо влада? В якій країні ви хотіли би жити?

6. FourA

FourA Дуже важлива персона

Хорошо здесь написано-
    Можно даже сказать - умно! Но только об одном этом высказывании! А остальное....--Есть устоявшаяся мировая практика разделения ветвей власти, при которой каждая из ветвей контролирует другую, не даёт ей усилиться сверх меры, чтобы она, эта ветвь, не начала действовать во зло, подавляя другие... Большинство стран мира успешно пользуются такой моделью устройства государства. лишь у нас предлагают изобретать велосипед.... Даже не велосипед, а невероятную смесь самого тоталитарного режима с потрясающей демократией, типа анархической республики. Соединить в принципе несоединяемое не удавалось никому. Но если есть желающие порассуждать на сию тему - да ради Бога! От этого большого вреда не будет!

7. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ну, хоч добре, що ви визнаєте свою воду...(бздури)
    А тепер про головне. Ви не перший, хто тицяє мене в те, що тут сформувалася якась там сама досконала система в світі і ніякого колеса не треба вигадувати.

На це я вже не раз відповідав, тому лише процитую готову відповідь:

Так, що не тіштеся тим чого не знаєте. До чого я веду - я так:
    Багато країн, які живуть заможно, вже живе за подібними законами, що я тут наводив, ядже деякі з них я і підгледів у них. (Ви хочете запротирічити своїм словам?)

По друге. Коли хтось робив якийсь винахід - йому казали завжди то саме, що і щойно ви. (Я звинувачую вас у фарисействі!)

• Подобається Подобається x 3
  8. Romko

Romko Дуже важлива персона

Хм...:scratch_one-s_head:
    Певні він на ЛФ заглядав і скопіпастив?:sorry:
    Пророк я,все-таки,чи погуляти вийшов,га?:ireful1:
    Решта теж не за горами....

• Подобається Подобається x 4
  9. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Щось вже дуже приречено, пане Ромко. Думаю до цього не дійде;).Хоч звичайно нічого хорошего чекати не доводиться...

10. Romko

Умгу...:sad:

Згинуть наші ворішеньки,як роса на сонці
    Запануєм і ми,браття у своїй сторонці...

Колись...:sorry:

• Подобається Подобається x 3
  11. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Розумію...Але для історії життя людини є лише миттю, на жаль...Хотілося б скоріше, але вже маємо підтверження приказки "швидко лише кішки народжуються, та й те - сліпими";)...

• Подобається Подобається x 1
  12. ovod

ovod Well-Known Member

13. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Социальный ролик для россиян, что бы не думалось Якою я бачу майбутню країну? Или показать то же, что есть в Украине и даже в США? Или в смысле, что у россиян вон как совсем хреново, а вы тут на Украину гоните? ;)

14. ovod

ovod Well-Known Member

ролик для всіх, я чомусь не ділю Росію і Україну на гірше чи краще... по-моєму, все там таке саме як і в нас... тільки шпалери трохи іншими красками помальовані, а суть одна...

15. Romko

Шо є,то є...

16. Svjato

Svjato Well-Known Member

Як не крутіть - ще Франко писав для дітей віршик:

• Подобається Подобається x 4
  17. Svjato

Svjato Well-Known Member

Прохання модераторів закрити цю тему, по причині припинення розгляду її на цьому форумі.

Дякую

Свято

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)