Якою я бачу майбутню країну

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Svjato, 21 лис 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Чого брешемо? По-перше, ніякої "мнімой украінскості", а українськість реальна. По-друге, ми критикуємо Донбас саме тому, що живемо тут і знаємо його краще Вас, хоча б на побутовому рівні. По-третє, кому, як не нам, знати наших політиків!?о_О І якщо ми їх "опльовиваєм і обгаживаєм" то виключно через їх "заслуги";)...А Ви "обгаживайтє і опльовивайтє" галичанських політиків, бо Ви їх знаєте, напевно, краще, ніж ми...
    А як Вам "...І ти, нємитая Россія, страна рабов, страна господ...", а 1-є філософічєскоє пісьмо Чаадаєва, а Шевченко, що виплескував своє презирство на "подножкі, грязь Москви"?...Якщо люди - "совкі", то так і треба казати, а не шаркати ножкою. Якщо в Донбасі правлять вже давно бандити, то це теж треба називати чесно...Якщо самі люди перетворюють Донбас в смітник, то про це також треба казати відверто, бо смітник - він смітник і є...У нас нема жодної посадки, що не завалена купами сміття...Центр, звичайно прибирається, але далі від нього, то - жах...І кому, як не нам відверто про це казати. Лише нерозумні люди будуть пишатися смітником через те, що він - рідний смітник.

• Подобається Подобається x 6
  2. Nevermind

Nevermind Просто персона

Анекдот в тему:

Сидять два черв'яка - батько і син - у купі гною.

Син запитує: «Тату, а добре жити у яблуці?».
    «Добре, синку!»-відповідає тато.
    «Тату, а добре жити в ананасі?»-не вгамовується син.

«Ще краще, ніж в яблуці!» - зітхає батько.

«Тату, а якого ми живемо тоді в цій купі лайна?»-вигукнув син-черв'як.

«Розумієш, синку, є таке слово - Батьківщина!»-відповів батько. :)

• Подобається Подобається x 6
  3. ovod

ovod Well-Known Member

• Подобається Подобається x 3
  4. Spika

Spika Well-Known Member

:give_rose:Ну, видать не пытались заметить... Или немножко не туда глянули... Особенно если верить тому, что "Миша напел". А в данном конкретном случае с учетом того, что вами взяты не совсем "нормальные" государства, а оффшорные города-государства. Это все равно как сравнивать зарплату директора банка и директора финансовой пирамиды. И то не все так, как Миша напел...

Гонконг

Кипр

Останнє редагування: 5 лют 2011
    • Подобається Подобається x 2
  5. Dzungli

Dzungli Well-Known Member

В нащій сучасній політиці Україною керують нажаль не принципові люди . Кравчук Кучма Ющенко Янукович - не озброїним оком видно що це хворі на грощі психопати.

• Подобається Подобається x 1
  6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Для тих хто в шлёміку:
    Вам не відомі імена славних дончан? о_О?
    Хоча б гуглёю скористуйтесь...
    http://www.youtube.com/watch?v=LuGoN3uO7PM

---------- Додано в 01:14 ---------- Попередній допис був написаний в 00:51 ----------

Отут в сотку :)))
    Відверто казати і розумно непишатись ви вмієте... Прибирати конюшні Геракла чекаєте :)))?
    о_О
    Йулька, Йущч ( не до ночі згадані), Яник, Кучма, Кравчук галичанські політики?
    Я ржу :)))
    Чи Ви за Олєжека? За того пізніше...

7. ovod

ovod Well-Known Member

Прочитав сьогодні на зіку...

8. Yarema

Та у нас влада постійно виганяє людей на суботнікі ("совок" вєчєн), але налагодити регулярний і безперервний вивіз сміття і його утилізацію не в змозі...Та й люди, чесно кажучі, ведуть себе як свині...Тому я їх і зневажаю, бо сам ніколи не кидаю сміття мимо урни...А привчати людей до порядку і карати за його порушення - функція органів правопорядку, а не моя..Якщо сам спробуєш права качати, то можуть і вікна повибивати, а то і по балді настукати;)...Тому не треба на мене наїзжати, бо не маю влади і кожен може післати нах...А влада керує хреново...Наша місцева влада. І тому її треба переобирати, але в Донбасі ще ніколи не було справді прозорих і чесних виборів...Якщо не було грубих фальсифікацій під час виборів (2006 рік), то були маніпуляції через суди під час підготовки до виборів...Зняття кандидатів тощо...
    Я критикував банду даунєцкіх свинорилих, а не тих, кого Ви перерахували(за винятком Хамла, звичайно)...Я свої виводи роблю на підставі 20 років життя під владою даунєцкіх, які тепер свій досвід поширюють на всю Україну...Ваші ж галичани ще ніколи не керували всією Україною...Але Вам хоч "сси в глаза", все одно - "Божья роса":diablo:...

• Подобається Подобається x 5
  9. Spika

Spika Well-Known Member

Я тоже - "За". В качестве внутриполитической и внутриэкономической ЧАСТИ главной цели вполне сойдет. Так, что получается, что мы единомышленники вообщем-то. (Правда предвижу, что некоторые дотационные регионы страны будут сильно против вашей идеи. Игнорируем?)

Назовем это федерализацией, расширением местного самоуправления... или как?
    Допустим удался ваш проект. Уже сегодня. Кого предложите в новую донецкую власть? Кому доверите теперь уже немалые финансово-экономические ресурсы региона? Фамилию нового мэра, будьте добры...

Да. Воспитывать, должен и будет тот, кто имеет моральное право сказать, что "я лучше". Это и будет сегодняшня элита. Только та, которая без кавычек. (Сегодня есть люди, которые сами себя определили в "элиту". Но все остальные понимают, что это в кавычках. Ибо как быдло, похоть и стяжательство не одевай и не подкрашывай, в какую машину или кресло не сажай - оно все равно быдлом и останется.) И вот ВАША задача такую элиту (без кавычек) найти, привести ее к власти и помогать ей всячески. (Ну, это коль вы утверждаете, что с головой у вас все в порядке.)
    И такая элита (без кавычек) в Украине ЕСТЬ. Просто по телевизору ее не показывают (не ее формат), а в иные места вы не ходите. Вот и не видите.

У вас поразительная способность рубить шашкой сплеча. Не спешите. Макроэкономика, а тем более в нашей плохопредсказуемой стране, плохопредсказуема тем более. Нужно попробывать на более мелких моделях. На трех-четырех регионах, а уж потом на всю страну лепить...
    У нас и так лечить, управлять страной и футболом могут ВСЕ. И самолечение у нас и так практикуется очень широко. Введете платную медицину и тогда возможен вариант, что население вообще к докторам ходить перестанет и будете тогда лечить только больных с запущенными стадиями болезней. (страховой медициной тоже себя не иллюзируйте. Она тоже платная. Особенно когда стоимость услуг превышает оплату по полису)
    Для справки скажу, что развитые экономически страны стремятся перейти к медицине БЕСПЛАТНОЙ. Но с большЕй ответственностью медиков.
    По образованию, аналогично.
    Вы вообще прессу, ну которая кроме бютовских сайтов, читаете хоть малость?

Позиция: моя хата скраю, я - Д'артаньян... известна, но порядочным обществом не приветствуется.
    Мне, например, больше по душе лозунг, моя страна, это мое дело. Я за нее в ответе. И если в ней плохо, то виноват Я.
    И если у меня грязно в подъезде, то убираю Я (точнее я такой уже не один. соседи попробовали и им понравилось). Убираем МЫ. Вокруг дома, если ЖЭК не успел, убираем Мы. Мусор с дворовй и прилегающей территории убираем МЫ. (ЖЭКу потом выставляем претензию и он оплачивает наши труды, путем того, что мы ему за его услуги не платим.)
    Психи? А зато у нас чисто и мы не в накладе...

Конечно. Это и была элита того времени. И именно по-тому, что они стремились сделать бОльшую часть населения страны лучше, бОльшая часть населения за ними и пошла. При чем в то время элит было МНОГО. И путей улучшния общества и людей они предлагали много.
    И вообщем-то их идеи оказались весьма плодотворны. И страна и общество совершили большой качественный скачек. До сих пор мы плодами работы той элиты пользуемся. Начиная от обеспеченности жильем и образованием, до экономического потенциала... о по последнему вообще красота - его воруют-воруют, воруют-воруют..., а он все работает.

Бросить человека в самостоятельное плавание просто. Столкнул его с берега и пусть барахтается.
    Тем более, что толкать его вниз намного проще, чем тащить его вверх.
    Вы не мессия и не всезнайка, вам и самому по МНОГИМ вопросам требуется нянька. Мне тоже. А есть люди, которым намного хуже. И нянька им просто необходима. Бросим? Пусть дохнут?

Дисиденты были при власти, когда ломали Союз и отому всему, шо вы назвали, рычаги управления вручали. При этом они хотели как лучше, но учитывая, что работали без плана и цели, то получилось... через ж...

Хто сидит в лайни..? Бездари и ленивцы..? От которых только и слышно - государство ДАЙ..!
    Тот кто трудится в лайни не сидит. Да, трудно... Да, несправедливо... Но находятся методы и способы. И невзирая на заоблачную стоимость квадратного метра жилья, оно продается. Невзирая на завышенную стоимость автомобилей, они активно продаются. Скупаются и иные предметы быта и роскоши. А также валюта и драгоценные металлы. Да и депозиты банковские в сторонке не стоят. И в фиансовые пирамиды бабло еще лохи всовывают. (а откуда оно у лохов-то?) Из заграничных курортов наших соотечественников кнутом (беспорядками в Египте) домой не загонишь. Везде едут и едут... А учитывая, что по закону экономики - спрос рождает предложение, то это значит, что СПРОС ЕСТЬ. То есть бабулесики у людей ЕСТЬ.
    Думайте, работайте... и глядишь отмоетесь от лайна-то.

Вашими же словами -
    Да, ладно... А ну дайте исторический пример таких неудач.
    Значит по-вашему профессор Преображенский глупый мечтатель? Так значит по-вашему и вас улучшения уже не коснутся? Самокритично... Без мечты...

На основании полученных мною школьных знаний, я почему-то упрямо уверен, что неленивый человек разумный, совершенствуется ВСЕГДА. Особенно духовно. Самостоятельно или с помощью тех, кто более совершенен.
    Пример - люди верующие. (и таковых большинство)

Что-то не вижу от вас способов, как поставить на пользу общества стяжательство, разрат, предательство, алкоголизм и наркоманию...
    Так это я мрийнык?

Для начала - познакомтесь с соседями. Чайку попейте вместе, да проблемы свои подъездно-домовые обговорите. Найдите способы их решения. И НАЧНИТЕ решать. НАЧНИТЕ ДЕЛАТЬ. Как конкретно бороться с комунальщиками, подскажу. Или интернет подскажет, если я вам не консультант.
    Введение ограничений в СМИ и культурно-массовую продукцию (кино, телепрограммы, книги и т.п.) на рекламу духовно вредных человеческих качеств.(А это ЦЕНЗУРА)
    Пропаганда здорового образа жизни, духовности, религиозности.
    Пропаганда самоограничений.
    Остальное вам, извините, пока рано. Вы пока еще не осознали важность данного направления. На всех этапах реорганизации общества, даже по вашему плану, вы сталкнетесь с одной ВАЖНЕЙШЕЙ проблемой - люди. И вот когда САМИ вы убедитесь, что ЛЮДИ это действительно первоочередная задача, и другого способа изменения общества, как через изменение людей НЕТ, тогда можно оговаривать уже и иные способы их улучшения.
    И я тут не всезнайка. Готов и свои предлагать и иные принимать.
    ДАВАЙТЕ ДЕЛАТЬ!

---------- Додано в 12:59 ---------- Попередній допис був написаний в 12:52 ----------

Детей своих и близких приучите к порядку, и на том спасибо будет...
    Спасись сам, и вокруг тебя тысячи спасуться (перевожу - стань лучше сам, и вокруг тебя мир станет лучше.)

Страшно? А как же вы власть у ахметовых отбирать собрались? там не только по балде могут... Им есть что терять...

Не их профиль.

10. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ви про Крим? так, ігноруємо...до речі усі регіони...

:nea: Ми цілими днями в кав'ярні сидимо. Знаєте скільки їх в нас? вдвічі більше ніж людей. Ось так тратимо ваші гроші і п'ємо пиво...

11. Bambook

Bambook Persona non grata

Спіка, все так гарно викладали, я аж захопився (ну, не враховуючи одного слова - "религиозности" - але то окрема тема.
    І навіщо було в кінці приплітати оцю дурню:

Якщо пропонуєте починати з себе - то з себе і почніть. Наприклад, потроху позбавлятися стереотипів. Не знаю, як ви, але я великий любитель помандрувати Україною - вздовж і впоперек. І прекрасно бачу, що ледарів і п'яноти вистачає скрізь. Як і любителів поговорити з трибуни. В Галичині - аж ніяк не більше, ніж на Донбасі. На Волині - не більше, ніж на Одещині. І врешті-решт, якщо ми й почнемо (а я також переконаний, що саме так і треба, якраз почали з сусідами процес створення ОСББ, наприклад) з порозуміння і спільної праці з сусідами у своєму дворі, то все одно раніше чи пізніше доведеться виходити на рівень міста, а потім регіону, і зрештою - навченим набагато більше співпраці з людьми і тиску на владу - нам доведеться розумітися на рівні всієї країни. І я переконаний, що багато з тих, хто зараз плюється отакою жовчю на Галичину чи на Донбас, буде шокований, наскільки ми насправді схожі...

• Подобається Подобається x 9
  12. Spika

Spika Well-Known Member

:vo: Спасибо, но не пью я пиво.

---------- Додано в 13:46 ---------- Попередній допис був написаний в 13:26 ----------

Чтоб немного разбавить серьезность.
    Ну, и это действительно была дурня. В ответ на дурню.
    Вижу - шутка с намеком не понравилась.:sorry:

А слово "религиозность", непростое. Важное слово. Просто других авторитетных институтов, способных говорить о духовности, о воспитании... в обществе нет.
    Очень мало моральных аторитеов в мирском обществе. Их потребительское общество тщательно и всего за 20 лет истребило.

Я тоже очень люблю путешествовать. И именно по Украине. И целиком с вашими наблюдениями согласен.
    И со своими предрассудками я бороться стараюсь. Надеюсь и мое шуточное (ведь никто ж всерьез не думает, что это единственное чем занимаются галичане) упоминание о галичанских предрассудках приведет к их уменьшению.
    Так, что надеюсь, все во благо.

Да. Похожи. Особенно в человеческих недостатках и житейских проблемах. У нас только разное видение способов выхода из этих проблем. Иногда кардинально.
    И смею надеятся, что изложенные мною чужие идеи, ведут к объединению способов решения наших общих проблем. То есть к объединению общества.

13. Svjato

Svjato Well-Known Member

14. Ома

Ома Дуже важлива персона

Любов до своєї землі складається із ненависті до її недоліків у тій самій мірі, як і гордості за досягнення. Закриваючи очі, ми робимо тільки гірше.

15. VasMT

Ома! Вы помните что сказал пан Мiкі?
    Я ответил Яреме, который тоже не понял об чем речь...

16. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Як пенсіонер-ультра-ура-патріотист, VasMT, ви повинні вже шукати собі нору.

ПЕНСІОНЕРИ - ПО НОРАХ!

Анатолій БЛИЗНЮК вважає, що держава повинна переселяти самотніх пенсіонерів із великих квартир у «малогабаритне житло».

17. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

:)))
    А може нам галицьким і ...той-во,га-а? Ну,той-во...раз в нас не получається керувати всією Україною,а тіко в вас?
    Може ви даунєцкі нас галицьких навмисне штовхаєте в плечі назад...помаленьку так,освоюючи всю територію аж до Бугу,щоб ніякі Сагайдачні,Тягнибочні... і не тулилися і не перлися до ваших багатств і того добробуту,і не міняли вашу дорогоцінну ментальність?
    Якось так стає зрозумілим з існуючого на сході погляду,що Те,що в вас,то виклучно Ваше...А те,що в Нас...то також ваше...або має бути вашим!
    І попробуй тут бути мудрим,коли такі речі постійно пльонтаючись,та припльонтуються з донеччини на львівські форуми!
    Може Ви й справді,якийсь інший від нас нарід,же вас ,ні правих,ні лівих...нам ніяк не зрозуміти! :preved:

18. VasMT

Всі там будем :)))
    А фортифікація - моя професія ;)
    Виженуть внуки-правнуки з квартири, вирию схрона... :)

19. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

але перед цим натріскавши по-задниці добре за невідповідність європейським західно-українським стандартам і за те шо тата-діда не слухали,а слухали якихось агітаторів-большевиків! Шо нє?:)

20. Yarema

Прєнєпрємєннєйше!!!:))) Справа в тому, що якщо місцеві органи будуть мати фінанси і реальну владу, то вони зможуть створювати такі умови для бізнесу, які будуть сприяти найдинамічнішому розвитку регіона. Тоді дійсно з'явиться можливість у регіонів конкурувати за інвестиції і буде видно, влада якого регіона працює краще.;)
    Ніякої федералізації! Ви не розумієте, я пропоную взагалі ліквідувати таку непотрібну розкіш як обласні влади і виконкоми. Тільки реальне самоврядування на рівнях, що максимально наближені до людини - місто і район. В селах - пряма демократія, народний схід, що обирає війта і щось на кшталт шерифа..Перед цим сходом і звітує війт за сільський бюджет тощо.
    А що, вже висунуті кандидати, з яких обирати? І оголошені їхні програми?
    Може й так, але вона так добре законспірувалась, що про неї ніхто не знає:)))...То як така еліта збирається реформувати суспільство?
    От коли ми станемо розвинутою економічно країною тоді і поговоримо. А поки нам потрібно відучувати людей від халяви.
    Вперьод і с песней!..А я вважаю, що кожен повинен чесно робити свою справу...Якщо Вас це не влаштовує, то тоді треба ліквідувати ЖЕКи і встановити чергування мешканців, а по суботах проводити загальний суботник...Я не збираюсь прибирати за сусідом-свинею, який, коли нажереться, викидає в вікно пляшки і сміття.
    Знову неправда! В першій незалежній ВР більшість була у комуністів (так звана група 239), які до серпня 1991 року тупо мочили РУХ, а після путчу майже одностайно проголосували за незалежність, бо Єльцин заборонив КПРС...Боялися, що проти них почнуться репресії за пропутчівську позицію. І жодного разу дисиденти чи демократи не мали навіть відносної більшості...
    Ну звичайно, ті, хто не навчився бізнесу, той ледар і нездара...Сюди можна віднести, напевно, всіх найманих робітників (за винятком тонюсенького шару супермайстрів), вчителів, лікарів тощо...А це не менше 90% працюючих...Зарозумілість і снобізм.
    Моральний кодекс строітєля коммунізма...Повний пшик! Нутро жлоба нікуди не поділось... Савонарола у Флоренції...
    Брехня! Інші країни зробили набагато більше і без усіляких "якісних стрибків" аля Сталін...До дупи Ваші "плодотворниє ідєі"!
    Мені нянька не потрібна! Якщо я чогось не знаю і не можу навчитись, то я і не претендую на положення вище, ніж займаю. І не прошу мені шмарклі підтирати...
    Ви берете крайнощі. А я кажу про те, щоб використати прагнення людей до успіху, до заможності, щоб стимулювати їх працювати краще, розвивати бізнес...А це, в свою чергу, призведе до зростання загального багатства.
    Та я і так це усвідомив, тільки я не бачу шляхів переробити людину духовно. Цього не змогли досягти ніколи...Тому мені подобається демократичний принцип : людина може робити все, що не обмежує прав іншої людини...А примусити людину не порушувати прав сусіда може лише апарат примусу - держава з судом, поліцією...А сам громадянин повинен вимагати від держави охорони своїх прав...А Ви пропонуєте мені взяти на себе функції держави, якій ми сплачуємо податки...Якщо Вам це не в падлу, то будь ласка!
    Тільки цим постійно і займаюсь. Правда з перемінним успіхом, бо іноді посилають нах за занудство:)))...
    Гуртом і батька бити легше...На міру і смєрть красна;)..
    Брехня! Скрізь, де мені довелось побувати і працювати були західняки-заробітчани...Роботи вони не бояться.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)