Якою я бачу майбутню країну

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Svjato, 21 лис 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Чого ви до мене доколупались...
    Он слухайте Дроздова, він все знає про це.
    http://www.youtube.com/watch?v=C8i02q1Si1A&feature=player_embedded

• Подобається Подобається x 3
  2. dr1ve

dr1ve Well-Known Member

Легше, я не "доколупуюсь", просто виражаю свою думку на сказане Вами, деколи можна;)

"Заблуждение не перестает быть заблуждением оттого, что большинство разделяет его."
    Лев Толстой
    Це про політичні передачі))

3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

то хлоп має рацію, дуже вірно розставляє акценти, улыбнуло про Львовский научный потенциал :)) эх элита-элита ...

4. Ома

Ома Дуже важлива персона

А звідки ви знаєте, який там потенціал? Так, щоб не було вже дуже смішно, скажу вам, що, коли у Донецьку почали формувати наукові інститути, добру половину науковців привезли зі Львова.

5. nikolas

nikolas Well-Known Member

Чому ніхто не підтримав підприємців?В нас люди думають,що то не є їхня проблема,не розуміючи,що сьогодні притиснули одних - завтра притиснуть інших.Це неправильно,в такій державі треба підніматись всім,підніматись на байкот влади.Яка би влада не прийшла всі вони знають,нас можна доїти скільки завгодно,бо бачать,що народ мовчить.

• Подобається Подобається x 4
  6. Мікі

Мікі Well-Known Member

В НУНСі - Стретович, а тут - Вася...

7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

То який сенс підійматись і притискати о_О?
    От всі кажуть чесна людина в мєнтовці не приживається, скурвлюється зразу... Може не ментів міняти треба а в консерваторії щось змінити?
    Ломати потрібно весь феодально- комуністично-соціалістично-капіталістичний устрій держави (рос. государства). Вщент, до основанія, як співали більшовики.
    Бо скільки Гурченко не камуфлюй, Гросу з неї вже не вийде...

• Подобається Подобається x 6
  8. Мікі

Мікі Well-Known Member

І не тільки, слава Богу, науковців. Взагалі-то, як на мене, треба було ще тоді, на Донбас, завезти всі категорії професій саме з Галичини. Від мовників, театральних труп, викладачів вузів до компартійців. Впевнений, що тоді б такого дикого, всесвітньо вже знаного тупізму Донбас почав би позбуватися ще з часів Союзу.

Коли я тут, в Донецьку, дискутую зі схожих питань, що рідко зараз бува, то завжди місцевій "еліті" задаю страшенно незручне для них питання: чому, наприклад, Івано-Франківський театр запрошують і в Німеччину і Америку, а наш, донецький, навіть діаспорі там не потрібен? Чому Донбас по визначенню не може народити свій "Океан Єльзи", Руслану, Ю. Анруховича, Ю. Іздрик, М. Матіос, Л. Дереша, С. Ротару, В. Івасюка і т.д...

Якщо якийсь самородок, "по случаю" і з'являється в Донбасі на світ Божий, то второпавши куди він волею долі попав, навіть не натягнувши толком штани, тікає з цієї всесоюзної люмпенізованої кочегарки світ за очі...
    Згадаймо таких, як В. Сосюра, С. Прокоф'єв, або той же Є. Мартинов...

По факту, значну долю високого гуманітарного надбання сучасна Україна, як не крути, має саме з Галичини, Закарпаття, Буковини... Не треба, безумовно, забувати й про Київ, та Центральну Україну...

Одним словом, усі мої рОдні терикони, в цій частині, як не прискорбно, в глибокій ж...

Ніде цього не прочитав, посилання роблю тільки на себе, бо вже багато років тому, як таке вилучив...

Останнє редагування: 1 лют 2011
  9. Svjato

Svjato Well-Known Member

Дасть Бог і у вас народ зоставатиметься... і з'являться нові самородки.

10. Мікі

Мікі Well-Known Member

З тою "гуманітарною інфраструктурою", з тими кадрами, з тим "вєлікім наслєдієм", не з'явиться, на жаль, нічого... Тут ціла культурна революція потрібна. Велику надію я мав з самого початку на пасічника... а бачте, як воно все повернулося...

11. Dzungli

Dzungli Well-Known Member

Дуже м*яко сказано. Таке враження що у Ющенко в голові одні бджоли гудуть. Кажуть що мемуари пише.

• Подобається Подобається x 1
  12. ovod

ovod Well-Known Member

згідний, трохи поміняється, але не дуже багато... люди як носили хабарі, наприклад, за екзамени бо привикли, то так і будуть носити, бо чо моя дитина має бути гіршою ніж в інших і не закінчить як всі універ....
    а те що верхушка десь там помінялася, то то сильно не вплине...ще й претензії будуть...

• Подобається Подобається x 1
  13. artobstrel

:) коких? до 39-го года все тамошние науковцы были поляки, после оного благодаря тому что комуняки загарбницько -гадские открыли там ВУЗы куда ломанулась местная молодежь с окрестных сел в т.ч. уже украинская получился - потенциял .... так каких ученых везли поляков или воспитанных комуняками от которых суцильне зло?

---------- Додано в 17:27 ---------- Попередній допис був написаний в 17:26 ----------

мягко потому что нема в кого ткнуть пальцем и сказать "хороший человек"

14. Romko

Romko Дуже важлива персона

Артобстрєл,та перестаньте вже отой тупорилий "краткій курс" цитувати...
    Ніби ж недурний чоловік а совдепівську брєдятіну повторюєте...

• Подобається Подобається x 5
  15. artobstrel

:)) потому что дыаспора это махровые бандеровцы которые слиняли от могучей рабоче-крестьянской армии и "самого прогрессивного строя" СССР, так кого им звать? театра з бендерщины или с краснодонетчины? вы хотите сказать что ЗУ чем то лучше остальной Украины?
    :wacko: ну да .... как там дела с "Великими" ? Океан Эльзы конечно круто ....
    правиьлно. потому как там 3,14здячить надо как на войне, только вот стране не только "Океан Э" нужен ей еще денюзка надо, бабулосики, тяжелая промышленность и вот тут ваш несправделиво засунутый под плинтус край терриконов куда как повыгодней смотрится всей вместе взятой галиччины, в кокий мэстные не смотря на культурный уровень половину лесов по-вырубали, а денюзку получают от родственников стирающих исподнее среднестатистических итальянцев, португальцев тощо ...

---------- Додано в 17:46 ---------- Попередній допис був написаний в 17:40 ----------

не то понятно, но вы что сами считаете Львов до 39-го года был Украинским городом? или не согласны с тем что после прихода загарбницько-татарських орд количество украинцев в нем стало гораздо большим чем до? а умную мыслю не грех повторить даже если ее Гитлер сказал а не то что какой то краткий курс ... это я вас не пойму, ведь не глупый человек, а упираетесь как цыган стоящий в луже в сандалетах с заявлением "цыганское не промокает" ... я не за советы, я за объективность

• Подобається Подобається x 6
  16. Ома

Ома Дуже важлива персона

Стране?
    Ви де живете? Чи ви не знаєте, куди ті "денюзки" йдуть.
    От тільки не нада тут про ліси. Ваші ліси - то дитячий лепет порівняно з оцим:
    (Надаю посилання пані Любімая ще раз для особливо впертих):
    http://vkontakte.ru/video18173938_158808350
    І чому ми повинні
    ?
    А просто по людські жити - ніяк?

17. Turkul

Turkul Well-Known Member

18. Romko

Romko Дуже важлива персона

Звідки пішло національне відродження?
    Де знайшли в собі сили боротись з совдепівськими вилупками?
    Ви ж продовжуєте молитись на отих ідолів - педераста лєніна і гопника сталіна.
    ваші герої України - ті,хто ніс на своїх штиках погибель всьому українському.
    Маєте щось заперечити?

19. Ома

Ома Дуже важлива персона

На жаль, наші думки повністю збігаються. На жаль, бо шкода, що у нас така дійсність.

20. artobstrel

да знаю, все это тоже верно ... нормально жили и работали там при СССР а вот при нонешних временах действительно г ....

відродження Львовщины - с Львовщины, на всю Украину не распространяйте, не знаю что сокрыто под столь всеобъемлющим термином "національне відродження" мова была и до 91-го года, а про суверенитет голосовали не смотря на Львов ...

да, борцы из-за которых половину населения региона потом в Сибирь загнали а край перепахали воронками это да - нашлись ... правда не так чтоб нашлись их еще до войны ктото нашел взлелеял, обучил и путевку в жизнь дал ... ну то таке ...

обращаюсь к вашему здравому смыслу, Ленин - гомосек, Сталин - зек , я согласен, но то что оба эти хлопа так или иначе способствовали тому чтоб ВЫ были Украиной - это факт, сами вы от /Польши отбится вср...не спромоглися, чи не? не надо путать объективную оценку с молитвами ... не пускайте эмоции в логику ..

собственный герб, гимн, преподавание на украинском и изучение украинского в школах сделал не Бандера и И.В.Сталин и это тоже факт, а то что мои герои выжигали заразу мешавшую нормальной мирной жизни, и ставили под удар неповинных людей - это да ...
    да, выше написал ...
    вот я могу спокойно и нормально говорить о тех же бандеровцах, принимать нормально ваше отношение к ним , а вот вы нет, вам даже памятник в Одессе Екатерине как кость в горле ... так кто адекватнее?

• Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)