Якою я бачу майбутню країну

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Svjato, 21 лис 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Етикетки від "Пріми"... "Україна"... Активами регіону: - земля, повітря, вода...

2. Dzungli

Dzungli Well-Known Member

3. Gron

Gron тафгай

Нє, я краще в сьогодні залишусь.
    Вдосконалюючи власний бізнес, побут, сімейні стосунки, рівень освіти та культури, толерантність, а там може і суспільство з державою підтягнуться.

• Подобається Подобається x 6
  4. dr1ve

dr1ve Well-Known Member

Нереальний для всіх, чи тільки для України?
    Виходить так, що інші країни виходили з ситуації інакше?? Можливо банально, але чому десятки країн(якщо не більше) випереджають нас в розвитку?? Можливо відповідь простіша і вона перегороджена бар'єрами у нас в голові?? (Називаючи то менталітетом чи чимось іншим) Як Ви писали, багато лідерів "намагались" щось змінити, але ми стоїмо на місці, значить питання не в лідерах, а в людях для кого вони це роблять...

• Подобається Подобається x 5
  5. VasMT

Підтягнуться.
    Звичайно що підтягнуться. І олівці Koh-i-Noor колись з"явились, і жувачка Donald... І ми колись досягнемо рівня теперішньої Франції... :)
    Хто ж проти :)))
    От тільки цим що накажете робити?

• Подобається Подобається x 1
  6. Gron

Gron тафгай

Я ж не Ванга.
    Та навіть не президент країни.
    Відповідаю за себе і родину, за працівників.

• Подобається Подобається x 3
  7. Svjato

Svjato Well-Known Member

Народ повинен прислухатися.
    Народ повинен за них вхопитися, як жид за гроші, бо це і є гроші - див. заможність.

А в дискусії хороші ідеї повинні знайти собі дорогу поміж інших ідей. І добре що вони є, а ніж могло би не бути, як за совка, коли і говорити про це не можна було, як тепер в Росії. Зразу видно хто про що думає і чого не можна робити...

8. VasMT

Я Вам вірю. Навіть впевнений, що Ви за своїх горою. А наймити...? Якщо Ваша справа почне буксувати, наймити першими відчують. Так? Так...
    Так і в Державі. Почне буксувати, всім, хто знаходиться на початку харчового ланцюга буде не до сміху...

9. Svjato

Svjato Well-Known Member

І за це згадував:

10. VasMT

Я озвучив свое бачення шляху, дії, руху. Ви ж будуєте повітряні замки, Томас Мор Ви наш... :)))

11. Svjato

Svjato Well-Known Member

Прогрес в тому, що старі коники вже не "проканають", а нових не допустять...

12. VasMT

Вони еволюціювали віками. Скільки років британській демократії, французькій... Чи Ви говорите про соцтабір? Так і вони пасуть задніх в ЄСі...

13. Svjato

Svjato Well-Known Member

Народ повинен знати, що він хоче і головне знати куди за цим іти. А народ ще ніхто не спинив... Не бачив я таких "смєльчаків".
    "+"

14. VasMT

Ні, мине стоїмо... Ми теж ходимо... Серед трьох сосен.
    А люди? Люди нічого не вирішують. Старі чоботи можна латати. Але нових валянків з них не вийде...

15. Gron

Gron тафгай

Ви не-зро-зу-мі-ли.
    У мене не наймити - партнери чи колеги.
    Всі на контрактах, де все прописано.
    Десь тут на ЛФ читав:- відносся до других як до себе.
    Чи то не на ЛФ.

• Подобається Подобається x 4
  16. VasMT

Тільки тупий буде зупиняти бика головою...

17. dr1ve

dr1ve Well-Known Member

Якто говориться краще буде гіршим серед кращих, а далі самі знаєте...
    Так питання і в тому, чому деякі еволюціонують, а деякі і далі пасуть бичків і скаржаться, що їм хтось заважає, хоча у них і так все Є, щоб жити, а не виживати...

18. VasMT

19. Svjato

Svjato Well-Known Member

20. Gron

Gron тафгай

Михайловичу, все що я запостив, каже тільки про те, що як є воля та бажання у керівника, як є поряд команда однодумців, то все файно виходить.
    От так і в Державі.
    НМД звичайно.

Останнє редагування: 1 лют 2011
    • Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)