Якою я бачу майбутню країну

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Svjato, 21 лис 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мікі

Мікі Well-Known Member

А Ви згадайте СРСР, щоби краще було зрозуміти сучасний Китай. Мізерна зарплатня, стабільно низькі і абсолютно відмінні від світових ціни на паливо-мастильне, майже відсутність пойняття про вартість, чи аренду землі, на якій вирощується та гречка. Звідсіля неозорна можливість продавати товар за кордон дуже вигідно, навіть по демпінговим цінам. Так було в Союзі і так, тільки ще більш акуратно, поводить себе комуністичний Китай

Треба ще додати, що в Китаї за прояви корупції регулярно і чьотко тягнуть ворюг-чинуш на шибеницю,- тут, мабуть, комуністичний абсолютизм має рацію, а в Україні, за мільярдні крадіжки, навіть по ж... не б'ють...
    У них свій, китайський порядок, у нас, теж свій, - повний кримінало-крадійський бєспрєдєл...
    Взагалі, хочу сказати, якщо піднатужитись та задіяти всі клепки в голові, шо ще залишилися, то стане трогатєльно ясно, що на нашій сучасній Неньці вже нІде й клєйма ставитио_О

• Подобається Подобається x 5
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Тому і казав, що з цього рая ніц не вийде...
    Яку би ми владу не вибрали, поки держава (рос. государство) буде паразитувати на народові, а не створювати йому умови для розвитку, будуть хабарники, корупціонери, злочинці-чиновники і партійні лідери...

• Подобається Подобається x 6
  3. nikolas

nikolas Well-Known Member

Здається і тужитись не треба,вже й так все чітко і ясно видко.Попередня і нинішня влада так все наглядно пояснила,шо і по чім,шо баран і то б зрозумів,шо його мають за барана.

---------- Додано в 14:34 ---------- Попередній допис був написаний в 14:23 ----------

Знаєте шо мені дивно?Шо багато людей це розуміють,а в державі нічо не міняється,всі чекають що щастя саме в хату привалить.Можливо я когось ображу,але у мене визрів один поганий висновок,шо ми таки в більшості своїй - худоба.Лиш худоба мовчить і залежить від волі свого господаря.:pardon:

• Подобається Подобається x 8
  4. Dzungli

Dzungli Well-Known Member

При Ющенко була закладена основа зради і безмежної корупції. Реформи теперішньої влади - антинародні тому що немає соціальної складової яка б могла підвищити народжуваність - наша країна поступово вимирає. В цьому суть відсутності перспективи.

5. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

и до него справлялись прекрасно ....

• Подобається Подобається x 2
  6. Dzungli

Ющенко розвязав руки бюрократам і феодалам а сам прикинувся дурачком і увійшов до мафії в яку входять і Кравчук і Кучма.

• Подобається Подобається x 2
  7. Svjato

Svjato Well-Known Member

Та я не пропоную вибирати якусь владу. Я пропоную нам змінитися, щоб будь-яка влада вела себе хоча б пристойно...

---------- Додано в 17:22 ---------- Попередній допис був написаний в 17:20 ----------

Щойно про це сказав....

• Подобається Подобається x 5
  8. VasMT

Ще раз... Знести з компа Вінду за допомогою Вінди НЕМОЖЛИВО!
    Ми можемо змінюватись безліч разів у будь-які боки. Результату не буде. Державу (рос. государство) таким чином не змінити. У Держави (рос. государства) вшито функція самозбереження. Приклади? Скільки завгодно...
    Большевікі-лєнінци будували справедливу державу. Сталін переробляв. Хрущов міняв. Брєжнєв розвивав. Андропов шикував. Горбачов перебудовував. Єльцин демократив... Результат є? Про наших розповідати?
    Тільки зломавши всю систему, обрізавши смокталки, розбивши корито, можна спробувати збудувати щось гідне по існуючих кресленнях.
    Я говорив, що цей план є нереальним... Бо він зачепить ВСІХ. І всіх зачепить не ангельскими крилами. Бо взяти відповідальність і почати рулити зможе не кожен. Це як в родині. Вивезли в чисте поле, лишили шуфлю і сокиру - живи. В здоровій сім"ї всі взялись, зціпили зуби і встали. В не здоровій - хто спився, хто на велику дорогу, хто продався...
    У всій країні збудувати щось нормальне важко. Масштаби великі. Щоби контролювати, знову потрібен величезний апарат комісарів. В малому об"ємі простіше рулити гуртом. Демосом. Тут все на очах. Але і халтурити демосу не вдастся...
    От така фігня, малята. :)

• Подобається Подобається x 4
  9. Dzungli

Єльцин деребанив ; Горбачов(Ющенко) зраджував; наша українська мафія (Кравчук Кучма Ющенко Янукович)- вороги народу. Для побудови соціалістичного справедливого суспільства потрібен (правільно) сміливий лідер. Тільки той хто не піджимає хвоста стане великим українцем.

10. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 3
  11. Svjato

Svjato Well-Known Member

Та так у всьому світі... пролетарів - пів Європи...
    Питання в іншому - яким шляхом іти і чи це усвідомлює народ (хоча б знає, не кажу вже розуміє)
    Часи щавжди є хороші і погані, під'йоми і спуски.
    Питання - яким ми зробимо свій?

• Подобається Подобається x 1
  12. Dzungli

:preved:На очах у всієї України посадили до буцегарні не Ющенко ні когось із тих хто на це заслуговує а посадили Луценко який єдиний хто намагався виконувати гасло майдану- бандитам тюрьми - і вся Україна спостерігає як за детективом - жах.

• Подобається Подобається x 1
  13. Yarema

Вибачте, але за такі пропозиції треба на палю садовити...Це шлях до цілковиттого знищення самого поняття Україна:diablo:
    Оце не правда! Проблема не в лінощах, а в огидній організації праці...Якщо працю організувати добре, то і працювати будуть добре, причому не перенапружуючись...Працюють же за кордоном і ніхто не скаржився;).
    Ой не кажіть...
    Расєя-мама Вам за таку пропозицію випише найвищу свою нагороду, бо саме такий сценарій бачить у власних "грьозах".:diablo:
    Ідея дуже погана, бо згубна...А я пропоную: 1) змінити конституцію (чи написати нову);
    2) обмежити повноваження центральної влади лише чітко визначеними пунктами :міжнародні справи, оборона, стратегічна політика в освітньому плані, координаційна політика в економічних питаннях, розслідування корупції в держапараті і резонансних злочинів, прийняття загальнодержавних законів і податків, нагляд за дотриманням законів і конституції.
    3)в центр повинно відраховуватись лише не більше 30% податкових зборів, 70% - залишаються на місцях;
    4)на місцях основна влада концентрується на рівні міст і районів; і основні кошти також;
    5) за обласною адміністрацією (губернатори, префекти чи ще якось) залишаються лише обмежені наглядові і координаційні функції;
    6)90% економічних і соціальних питань вирішуються на місцях; якщо є потреба в великих проектах, що зачіпають кілька районів, областей тощо, то вони вирішуються шляхом кооперації, об'єднання зусиль;
    7) правоохоронні органи повинні розподілятись на загальнонаціональні (на кшталт ФБР), муніціпальні (муніціпальна поліція), сільські (щось на кшталт інституту шерифства), представників яких, обирає сільський схід;
    8) низових суддів обирають на на рівні районів з людей, що мають юридичну освіту і проживають в цій місцевості не менше 10 років; перед вступом на посаду вони обов'язково проходять перевірку на поліграфі, подають декларації прибутків і видатків;
    9)суддів вищих інстанцій обирають на суддівських зібраннях (областний суд), чи на загальному з'їзді суддів (верховний рівень); всі також подають декларації і перевіряються на поліграфі;
    10) в поліцію приймаються люди з бездоганною репутацією зі школи, роботи тощо; також береться до уваги і репутація батьків кандидата;
    11) ВР може встановити новий податок лише 2/3 голосів, якщо його ветує президент, то для подолання цього необхідно вже 3/4 голосів;
    12) вся сукупність податків на юридичну чи фізичну особу не повинна перевищувати 30%; якщо ж виникне необхідність ввести надзвичайний податок, то він може вводитись лише на обмеженний термін (1-3 роки) лише 3/4 голосів ВР і може бути продовжений лише на один термін.
    Поки все.

14. Locke

Locke невиправний реаліст

Я пропоную
    ти пропонуєш
    він, вона, воно пропонує
    ми пропонуєм
    ви пропонуєте
    вони пропонують....
    По моєму правильно з граматичної точки зору.
    Але хто до цього всього збирається прислухатися?

Поки на владу добре не натиснути, то можна пропонувати будь-що до другого пришестя.
    Причому не так "тиснути", як свого часу пуста ганебна болтовня ющенківців про "бандитам-тюрми", а хоча би так як колись у Румунії з режимом Чаушеску.

15. Gron

Gron тафгай

Валюта яка, хто друкує, чим гарантовани кредити кожного з суб'єктів,................???

Хоча вважаю, що Ви так пожартували.

16. Yarema

Згоден, що нічого не зробиться "по щучьєму вєлєнію...", але перед тим, як починати тиснути на владу необхідно мати таку собі "Хартію вольностей", що сприймалась би більшістю громадян...А потім народ повинен вийти на майдани і майданчики і тицьнути владі цей "документ" під носа, легенько так помахуючі дубцем чи намиленим мотузком, час по час поглядаючі добрими-предобрими очима на найближчий ліхтарний стовп чи міцну гілляку...
    А якщо не буде такого документу, то відсторонення влади призведе до анархії, наслідком якої стане страшна і кривава диктатура...Вже проходили...
    Хочу ще раз наголосити : ніяких обласних ерзацпарламентів не повинно бути, ніяких обласних рад,всі рішення на рівні області повинні вирішуватись в результаті кооперації зацікавлених місцевих органів самоврядування з координаційною і порадчою допомогою губернатора...Це важливо, бо ця ступінь є зайвою і відірваною від реальних потреб людей.

17. DISBATya

DISBATya Well-Known Member

Эта страна будет прекрасна !!!:good::good::good:

18. ovod

ovod Well-Known Member

а ви думаєте з кого складається вся влада? та з кожного з нас.. то ж тиснути доведеться на всіх... тиск тільки на одних.. їх зняття і заміна на таких самих.. в чому прогрес?

19. VasMT

Шановний Яремо!
    Мною було задекларовано, що цей шлях нереальний.
    Чому? Та тому, що всім буде погано. Спочатку...
    А ХТО буде втілювати Ваші пропозиції?
    Припустимо, що вони ідеальні (бо треба все зважити, обрахувати і осмислити).
    Ми з Вами, Свято, Артобстрєл, Ромко, Мих і інші поважні громадяни нашого суспільства (форуму) погодились в необхідності запровадження Ваших пропозицій.
    Яким чином ми їх пропхаєм? Не знаєте? І я не знаю... Бо будь-яка зміна, що буде погіршувати стан паразиту, супроводжуватиметься різного роду перепонами. Що ми бачили вже не раз. Ви кажете Ющенко продався :))). Я ржу. Ромко правий - всі ці актори великого театру грають для нас п"єсу... І добре грають... Браво! Бо ми розвісивши вуха плескаємо в долоні і купляємо поп-корн і пепсі... А те, що нас штовхають у залі, дрібниця... Бо аншлаг!

Примітка:
    Я був і буду надалі безкомпромісним захисником ідеї цілісності і недилимості України.
    Щоби Ви мене не звинуватили в сепаратизмі :)))

• Подобається Подобається x 6
  20. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

кто им руки до того держал??? почему Кучма держал руки своей же мафии? :wacko: ЮЩенко конечно - нехороший человек, потому что не выполнил свое обещание - "воры - в тюрьму", и потому что "заголодоморил" всю страну ...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)