Якою я бачу майбутню країну

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Svjato, 21 лис 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dzungli

Dzungli Well-Known Member

Вірити не вірити це питання риторичне- по факту ми не маємо патріотичного парламенту ; президент самі знаєте хто; кабмін - взагалі повний ...... Так шо боротьба за незалежність триває.

• Подобається Подобається x 1
  2. Gron

Gron тафгай

Стратегічно він давно голий.
    Всі ресурси там, невідновлювані.
    А тут земелька є, ти хто робити на ній, теж, а це ж їжа та навіть паливо, нехай і біо.

• Подобається Подобається x 5
  3. Dzungli

Поступово доходе що орінтуватись на Москву значить бути бідними . Потрібно газ свій дешевий добувати в Чор. морі або купувати в Азії.

4. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Але росіяни цього ще не усвідомили і продовжують надувати щоки...Що ж у них є ще пару десятків років (вичерпання розвіданих запасів), а їхні керманичі, щоб забезпечити собі майбутнє, вже збираються засирати Льодовий океан...Після нас, хоч потоп...
    До кого воно дійшло!? Щось я не побачив якоїсь динамики в поглядах твердолобих русофілів:sad:...

• Подобається Подобається x 4
  5. Gron

Gron тафгай

• Подобається Подобається x 7
  6. Dzungli

Якби керівництво країни будувало країну для людей а не для себе вони б мали турбуватись про енергетичну незалежнісиь ; продовольчу незалежність держави а не доставати Тимошенко та Луценко і багато кого ще .

---------- Додано в 14:12 ---------- Попередній допис був написаний в 14:06 ----------

Це тривалий процес ; особливо для скалічених інтернаціоналом людей. Для них достатньо того що "президент" балансує до Москви - для них це вічна мрія і блаженство.

7. Yarema

• Подобається Подобається x 2
  8. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

не опасаетесь что на вас гэпнет?

9. Мікі

Мікі Well-Known Member

Фу-у-у-ух! У мене аж від серця відлягло... Ви ж мене ледь заїкою не зробилио_О

---------- Додано в 15:58 ---------- Попередній допис був написаний в 15:31 ----------

Замість авто можна й на лісапєті вояжировать, шо до контори, шо до Місхору...
    Штани мона носити не знімаючи кілька років...
    А їстоньки людина потребує хоча б двічі на день...

Вчора ВВС сказало, що світові ціни на продовольство піднялися й будуть підніматися у цілому світі. Пшениця зі $180 підскочила до $360!!! А до 2050 року на Землі вже буде 9 млрд. їдоків. Азія та Африка нємєряно дітей клєпають не втрачаючи часу ні на шо дріб'язкове. На форумах ніхто не сидить. Тіко пасуть кіз і клєпають дітей. Є вже якийсь острів в Окєанії, де дітям, яких табунами в сім'ях, вже ім'я не дають, а записують і кличуть по номерам: "Один", "Два", "Три", "Чотири"... І так, бува, до "Двадцять" доходить...

Ех, не були б ми, маючи таку землю, пришибленими, заткнули за пояс за десяток-два років, по рівню життя, усіх німців з японцями разом узятих:)

• Подобається Подобається x 5
  10. Svjato

Svjato Well-Known Member

Та то не ціна зросла, то доляр просів... Тому час від часу щось десь вилазить.
    До речі, як тільки збір врожаю - то ціна падає ... а як тільки зима, то чомусь росте... (Може то за ф'ючерсами продавати ;) )

11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ширих бариг така фігня не гребе...
    Ні разу ціна ні на що не впала...

12. Svjato

Svjato Well-Known Member

По перше я не про нас, а про ринки, що скуповують зерно в Росії, Казахстані і Україні...
    А по друге - може розкажете про закупівельні ціни на зерно на період збору врожаю???

13. Мікі

Мікі Well-Known Member

Взагалі-то, нам, посполитим, весь той рост до фєні, все одно з того мають і далі будуть мати тілько ті паскуди, які при владі, або наближені до неї...

• Подобається Подобається x 4
  14. Yarema

15. Dzungli

Сьогодні збирались і сміялись над Генпрокуратурой. Пили Кагор .

---------- Додано в 20:55 ---------- Попередній допис був написаний в 20:46 ----------

Г.Суркіс чогось панікує.

16. Locke

Locke невиправний реаліст

Може хтось просвітить мене темного, чому китайцям вигідно вирощувати гречку і транспортувати її за тисячі кілометрів до нас за 10 грн. (Принаймі Гарант таке казав), а нам не вигідно вирощувати і продавати свою гречку по 20 грн.?

• Подобається Подобається x 2
  17. Yarema

Тайна сія вєліка єсть:)))...

18. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Все просто, як горщик каші.
    Щоби виростити кілограм гречки нашому селянину потрібно дуже багато чого. Від з/п трактористу до зерносховища. Виростивши і продавши її селянин отримає mах 15% прибутку, з яких навіть податки підуть в державу.
    А закупівельна ціна, про яку питав Свято, диктується міністерством агрополітики... Експорт квотований... КХП приймають на корм...
    Куды бедному крестьянину податся (с)
    А що маємо з китайською (польською, турецькою, мароканською...) продукцією?
    Розмитнення - хабар, перепродаж - хабар, ПДВ з продажу - хабар... Крапельки в струмочки, струмочки в потічки, потічки в ріки... І десь наші кровні осідають на океанських берегах та в горах посеред Європи...

• Подобається Подобається x 3
  20. Svjato

Svjato Well-Known Member

Спробую я.

---------- Додано в 22:58 ---------- Попередній допис був написаний в 22:57 ----------

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)