Якою я бачу майбутню країну

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Svjato, 21 лис 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Ага,ага...і Учітся,Учітся,Учітся,чтоби потом Арбайт,Арбайт,Арбайт... во славу Генерального,ілі 1-го секетаря Обкома КПСС,Партії Рєгійонов і чтоби стать верним і правільним лєнінцем!:)))

Останнє редагування: 29 січ 2011
    • Подобається Подобається x 4
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Обіцяв тайм-аут,але зроблю виняток.
    Один раз впишусь.
    Не втримався.
    Та й давно хотів викласти моє бачення майбутнього України.
    Отже:
    Колапс.
    Остаточне схлопування економіки.
    Дефолт.
    Інфляція,остаточне знецінення гривні.
    Знов стане багато "мільйонерів".
    Другого Майдану не буде.
    Окремі стихійні виступи доведених до відчаю людей, будуть жорстоко придушені.
    Буде введений військовий стан,праффєсор волатиме про допомогу своїм хазяям в Росію.
    Росія введе війська.
    Світова спільнота звично то проковтне.
    З карти світу зникне держава Україна.
    Буде суб"єкт РФ.
    З перманентною громадянською війною.
    Чекати залишилось недовго.
    Півроку,рік.
    Згадаєте мої слова.
    Все.
    Надалі спробую залишатись "молчаливым привидением"(с)Бегемот

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Згадаєм...
    А може заб"ємо? На пачку дзигарів? Я бим казав так: дочекаємось виборів навесні 12-го. Отримають чергового копняка всі крикуни: Йулькі, Олежики, Агсенчіки... А далі буде видко...
    Не надо дразнить гусей (с)

• Подобається Подобається x 1
  4. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Романе...Ви бачите от-такий вихід!....А я бачу декілька варіянтів виходу...і те майбутнє!
    Ну нехай це буде для Західної України! Нехай Це буде для Нас з Тобою,де Ми будемо не багаті,але Горді,Гонорові Українці...які і в пику заїхати можуть наглому і агресивному окупанту ...з того,Тобою уявного і "нєотвратімого протівного СССР"!
    Ромку! Тримай-сі брате!То ще не кінець!
    Я Ти навіть повім більше,же то є ...Файний Почіток! А зобачиш!

• Подобається Подобається x 3
  5. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А я, на жаль, не бачу, пане Юрку. І на 100% згідний з Ромком. Ось тільки питання - чи варто розділяти так звану Україну, чи впхати її в пащеку Росії оптом? Tertium non datum.

6. Freyja

Freyja Member

Всем добрый вечер! Привет из (не очень солнечной сейчас) Одессы! Это первое моё сообщение на вашем форуме.Хочу поддержать прогноз пана Rоmko в отношении экономики - дефолта и инфляции,и последующего обнищания одних и обогащения других,и невозможности Майдана в сегодняшних обстоятельствах,но со всем остальным позволю себе не согласиться.Развал страны в ближайшее время очень возможен,так как увеличение экономических проблем приводят к тому, что на первое место сразу вылазят проблемы национально-этнические,языковые и,конечно же,исторические. Если Россия и будет как-то вмешиваться в такие, предполагаемые нами обстоятельства,то я думаю,что это будет касаться только Крыма.Если и войдут какие-то части нынешней Украины в состав России в ближайшем будущем,так это только те,которые исторически и культурно были связаны с ней всегда,либо продолжительное время.Не знаю,что будет с Киевом,но он уже вряд ли войдёт когда-либо в состав России.А вам, жителям Западной Украины,тем более,переживать не стоит - Европа вас уже никуда и никому не отдаст.

Останнє редагування: 29 січ 2011
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

та ні, Педро. Все у нас буде, але люди мусять перехворіти ше.

• Подобається Подобається x 7
  8. Dzungli

Dzungli Well-Known Member

Росія особливо і не напружується. Це наш "президент" поступово балансує до Москви; і не по частинах а все сразу. Практично ми в декількох кроках від імперії.

9. Svjato

Svjato Well-Known Member

Досить добре сказано. Треба то одному чуваку переповісти :)

Та на промивку є час, а на підготовку нема... Тоді в Київ їхати і сідати під кабміном з табличкою - немає роботи... Чомусь на пляшку гроші знаходяться, а на ножниці, чи новий гайковий ключ - ні...:scratch_one-s_head:

---------- Додано в 02:46 ---------- Попередній допис був написаний в 02:22 ----------

"+"
    Угу. Але не забувайте, що я розумію, що є різниця між культурою слов'ян та арійців. Перечитайте ще раз тему і ви зрозумієте, що я не пропоную копіювати західні системи а повернутися до найпростішої, при якій кожен, наголошую - кожен громадянин, а не тільки коломойські з армією будуть почувати себе як риба у воді...
    Ну нехай по друге. Ви можете мені назвати процент податку, який платить громадянин, щоб від нього держава від'...балась?
    Облом? Ну що ж. Ще раз вам поясню. Поки комбайнер в полі грається - коломойські газету Спід почитують і нові закони пишуть...
    Тому не треба мені про закони... Як написані - так і виконуються.
    Як я буду знати відповідь на питання - % податку від доходів - більше цієї суми я податківці на ЦВІРІНЬ пошлю!
    А поки народ не знає цієї цифри - його влада буде грати і в хвіст і в гриву...

Ну нарешті - щось нормальне написали...

В тому щось є...

По"цвірінь"
    Головне щоб народ розумів що відбувається і йому це пасувало... Українці люблять жити самі по собі - то най так і живуть - хочуть заробляють на яхти, а хочуть - живуть сьогоднішнім днем... і тішаться християнськими звичаями. (Нафіга нам ту Японію кормити? с.)
    Обережніше з висловами!
    Я завжди все називаю своїми іменами.
    То ви самі визначіться - ви за чи проти авторитаризму?
    Якщо Свободі бракує реальних програм - то їй треба допомогти. (Як усвідомлять необхідність - то підуть далі. Ні - згниють, як РУХ...)

Що до брєдятіни - то вони її в лєніна і нахапалися. А потім у фюрера. Така дань совковому минулому...
    На разі ще немає конкуренції для кращого господаря, а ніж господар.
    (Мені ніхто мотивів хорошого президента так і не навів ... То може національне збереження - таки найкраще?)

10. Bambook

Bambook Persona non grata

Мені вистачить двох речей:
    - побачити, що в цій країні 99% працівників працюють, а не роблять вигляд
    - побачити, що 99% працедавців адекватно оцінюють сказане вище.

Все інше прикладеться. Повірте, якщо в нас буде така ситуація, останній російський шовініст в Україні не захоче приєднуватися до Расєї-матушки...

11. Svjato

Svjato Well-Known Member

Або інший орган влади...;)

---------- Додано в 02:56 ---------- Попередній допис був написаний в 02:52 ----------

Нє не схлопнеться...

---------- Додано в 03:00 ---------- Попередній допис був написаний в 02:56 ----------

Ой не знаєте ви ще характеру галичан!... Єдна бандерівщина чого союзу коштувала...

---------- Додано в 03:04 ---------- Попередній допис був написаний в 03:00 ----------

Нормальні правові відносини - і все стане на своє місце. Наші ж заробляють за кордоном, живуть, працюють... (не в ямах справа) Хоч правильно у нас ще майже так і не працюють. :sad:

12. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

---------- Додано в 10:49 ---------- Попередній допис був написаний в 10:20 ----------

А що, його вже засудили!?о_О
    І як цього досягнути, донецький мрійнику?;)
    Наведіть будь ласка приклади великих державних компаній в ціх країнах (виняток - Рено)...І приклади націоналізації в цих країнах...
    То, за вашею логікою, Рейган і Тетчер - диктатори!?о_О Одначе...
    Так якщо медицина платна, то лікар відповідає за помилки і кримінально і матеріально...А у нас лікарі гроши беруть, а відповідальності за помилки не несуть...Ось треба і відмовитись від лицемірства і ввести платну чи страхову медицину з відповідальностю за помилки лікарів...Нехай адвокати здирають з проштрафивших лікарів сім шкір, а ті, добряче зважують всі свої рішення...Хочеш кататься, любі і саночкі возіть;)...
    Дійсно!? А посиланнячко? Я знаю лише про 10 + ще кілька від Христа;)...
    І тут не завадило б посилання.
    Чиновники - виконавча влада...Закони видає - ВР (законодавча влада)...Контролює виконання - судова влада...Ось і все. Треба просто встановити дійсне розділення влади, а не імітацію, як нині.
    А чому у інших по-іншому (Грузія)?

13. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

маєте місцевий варіянт? шоб і не вчитися і не працювати? или на пана лучше работать?

• Подобається Подобається x 2
  14. Yarema

І хто б сумнівався, що всі отримають копняка за виборів, проведених аля Підрах.уй.;) І партія Аналів продовжує рулити, просуваючі нас до "світлого майбутнього"...
    Тільки цілком, щоб потім цілком же і вийти з луснувшого черева нєдоімпєріі Бздюкіна;)...Історію не можливо повернути назад.
    Щось дуже сумніваюсь...

• Подобається Подобається x 2
  15. Gron

Gron тафгай

Тільки щоб наср.ти у борщ щі рф, та викликати ту, тим самим, на бой крАвАвийсвятой і правий загарбницьтво,нє?

16. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

:)) вы что не в курсе? я просвещу .... вначале было слово и слово это было - сало, потом був Адаменко та жінка його Євангеліна, потом вони казаків настрогали і заселили їми весь світ ... а потім прийшли Ординці- москалі та захопили, окупували славетні гради Українські, щіроукраїнській Крим, уславлени казацькі незалежно-українські міста Одеса, Миколаїв, Херсон тощо, і віками пригнічували розвиток національно визвольної свідомості, а ви кажете - "исторически связанные", а самое смешное то что 50% форумчан тут действительно в это верят ...
    "Щоб здолати вражу силу, треба мати міцну віру в Галичанські піраміди у гуцульські атлантіди, все що має нині світ є вкраїнській винахід"

---------- Додано в 11:15 ---------- Попередній допис був написаний в 11:12 ----------

е6сли бы Ющенко выполнил то что обещал у нас возможно тоже было бы по другому .....

17. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Нема такої потреби поскільки ви там і сидите під чуйним керівництвом гопників-рецидивістів.:)

18. Dzungli

Dzungli Well-Known Member

Москві вигідно тримати Україну трохи на відстані щоб продавати газ і нафту по світовмх цінах. По суті ми московська провінція- більшість розмовляє російською ; свого парламенту нема - фікція ; президент - московський ставленик. Так що незалежність це формальність.

19. Svjato

Svjato Well-Known Member

Якщо всі почнуть в це вірити - то так воно і станеться.

Головне ніколи не здаватися!

П.С. В Росії газ теж дорогий. Принцип капіталізму...

20. Yarema

Москві вигідно, щоб Україна не добилася успіху, бо якщо це трапиться, то всім стане видно (навіть в Росії), що їхній нафто-газовий король є голим...Тому Москва буде постійно докладати зусиль, щоб Україна була неуспішною на фоні Росії...І поки наші проросійські барани цього не зрозуміють, нам всім ( і їм також) перебувати в дупі;).

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)