Якою я бачу майбутню країну

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Svjato, 21 лис 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

аби тільки не дочекатися точки неповернення, коли вже нічого не буде змоги виправити

• Подобається Подобається x 2
  2. Saszko

Saszko Well-Known Member

1) Яке там... Як там хтось казав - "публіка - дура". Народ не може самоорганізуватися. Тільки хтось може використати народні настрої. Добре коли інтереси "коритсувачів" збігаються з інтересами цього народу. Як ото останній раз, помните? Ну, коли в нас це було? Згадайте. :)
    2) Європі вигідно. Нам вигідно. Росії невигідно. Росіїї вигідно, щоб в нас було якнайгрше. Нинішнім певно, що невигідно.
    3) Грузинам це треба сказати.

• Подобається Подобається x 1
  3. ovod

ovod Well-Known Member

це не так просто... я вище описував частину проблем, які виникають при зміні влади...без їх вирішення зміна влади це та сама зміна декорації, тобто критична маса, для мене, це ті люди які ці проблеми вирішили.. критична маса, яка визріла для "революції" це не те...

---------- Додано в 23:38 ---------- Попередній допис був написаний в 23:30 ----------

це якраз прояв сили народу, а не розуміння...
    сила проявляється тільки раз, а дальше суть людей на місцях(дома, на роботі..) лишається така сама, мало б бути розуміння завжди, а не тільки раз - для об'єднання... чого не достатньо, бо від однїєї зміни влади силою нічого не поміняється...принципи тих(вибраних) людей і народу лишилися такі самі...
    про які зміни тоді йшлося? декорації?

4. ABDURAKHMAN

1) а як же міжкласова боротьба? Розкріпачення?
    2) ага. Американці чи європейці будуть за нас чи грузинів воювати з москалями?
    Дуже сумніваюся.
    А от ми за них то точно будемо лити свою кров, якщо приєднаємось до альянсу

5. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Кров будуть лити професіонали, які підписали контракт і які за це отримують зарплату.

• Подобається Подобається x 3
  6. ABDURAKHMAN

а в разі широкомасштабної війни і ми з вами...
    В якості гарматного м'яса...
    Так що думайте...
    Америка сьогодні найбільший агресор - кому хоче тому й об!являє війну з міфічним 'тероризмом' і навіть ООН не насмілюється перечити Їй.
    І ви хочете бути її маріонеткою?

• Подобається Подобається x 1
  7. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Якщо станеться війна, то при теперішніх військових технологіях, та країна, на яку нападуть зовсім не буде мати ніяких шансів навіть вижити

8. ABDURAKHMAN

я так зневажливо про росію не говорив би...

9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я би перерахував іще з десяток країн...
    І не потрібно забувати про економічні інтереси країн-гігантів. Підпишеться Китай за Корею і вийде велика булька із Семової демократії в КНДР

10. Saszko

Saszko Well-Known Member

Та я просто подумав, що ніхто не наважиться на конфлікт з країною-членом НАТО. Ще таких прецедентів нема.

11. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

А Аль-Каїда!?о_О

12. Hyligan

Hyligan Іронічний

Та тож відморозки))...шо з них візьмеш ;)

13. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Таким чином китайські товарищі зможуть частково вирішити проблему перенаселення КНР.:)

14. VasMT

Ви правильно оцінили військово-стратегічний план піднебесної. Тому весь світ і не дратує Дракона.

15. Hyligan

Hyligan Іронічний

Не знаю чи правда, але ходять слухи шо Китай безкоштовно надає китайцям які живуть на теренах бувшого СССР китайські товари для продажу, тіпа гуманітарної допомоги...паруйтесь,мовляв, тут і розмножуйтесь...

16. VasMT

Не знаю, не чув... Але в часи моєї служби в ЗС РФ, китайську горілку зі зміями у пляшках, мені досить часто підносили в якості презента... Привозили з Алтаю і Казахстану... :)

17. Hyligan

Hyligan Іронічний

18. VasMT

19. ABDURAKHMAN

україні потрібна своя армія. А армії - фінансування. Бо якщо ми не хочемо годувати свою армію, то прийдеться - чужу.
    Але не факт що тоді буде якась держава з назвою украіна.

20. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Ну і де ви там про Росію у моєму дописі побачили???

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)