Якою я бачу майбутню країну

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Svjato, 21 лис 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. ovod

ovod Well-Known Member

тобто за цим всім будуть банки дивитися?
    і кому давати, а кому ні? тоді непривабливі галузі будуть без кредитів?

2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А поліцаям дозволена партійна діяльність?

3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ех ви....:nea:

• Подобається Подобається x 1
  4. Svjato

Svjato Well-Known Member

це як віріант.

А поняття "програма розвитку" нащо?

поза роботою напевно так -

5. ovod

ovod Well-Known Member

не непотрібні, а ті з яких прибуток складно чи довго отримати...

а, наприклад, простіше вкласти у видобуток золота чи виробництво зброї...

6. Nevermind

Nevermind Просто персона

Причому, ці знання через 15-20 років взагалі нікому вже не потрібні. Тому що все змінюється. Колись вчили, що в Сонячній системі 9 планет. А тепер їх вже вісім. Тому що Плутон вже не планета, а карликова планета. о_О

7. Svjato

Svjato Well-Known Member

Залежить чи ця галузь конче потрібна.

Золото - складне у видобутку, та й родовища треба мати. А зброя - цей світ на ній тримається. Як не сьогодні, то завтра точно продасьте. (тільки там заробляють не працівники а бізнес).

8. ovod

ovod Well-Known Member

я для прикладу навів...

9. Svjato

Svjato Well-Known Member

Неправильно зрозумів.

Як я знаю золотодобувної галузі у нас немає, то і розвивати нічого. Треба братися за озброєння. На цій ниві у нас є і напрацювання і потенціал.

10. Agaton

Agaton Well-Known Member

а кубик масла мал колись 250г а зараз 200 .... :dntknw:

Все інфлація блін ... :sad:

• Подобається Подобається x 3
  11. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Є у нас і золото, але немає політичної волі зайнятись тим (можливо хтось свідомо доводить неперспективність родовищ...) наскільки я знаю, за союзу починали промислову розробку, коли вміст золота був 7-10г/т: http://uk.wikipedia.org/wiki/Золотодобувна_підгалузь_України

• Подобається Подобається x 2
  12. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

А я так розумію своїм дилетантським розумом, що нам потрібно сконцентруватись на розробці і виготовленні тих речей, що будуть конче потрібними найближчим майбутнім. Це насамперед енергозберігаючі технології. Держава повинна надати цим галузям режим найбільшого сприйняття і заохотити винахідників створювати нові технології, а підприємцям зразу ж запускати їх в виробництво...А золото і зброя то таке...

• Подобається Подобається x 3
  13. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Так треба надати можливо державну підтримку тим напрямам, в яких Україна в світі має досить добрі показники (тіж самі ІТ-технології), щодо золота - така світова тенденція, що наразі йде зростання, а та країна, що має запаси такої найнадійної наразі "валюти", може більш впевнено протистояти кризі.

• Подобається Подобається x 2
  14. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Во-во...Тут ніхто і не спить,а вдень і вночі творить-створює нові політтехнології супроти економічної незалежності України...
    Я так розумію своїм дилетантським розумом, що нам потрібно сконцентруватись на ...
    -на збереженні Незалежності від Росії в третю чергу,бо вона нас зіжре з потрохами...Вони також голодні!
    - в другу чергу чергу,щоби не зіжерли,то створити і мати силy,військо,національний супротив... для оборони Краю!
    -А для цього в першу чергу треба мати і вибороти РОЗУМНОГО Президента України,а не всяке-таке продажне для радостей сусідів(будь котрих!),яке нам підсунули!
    А після того ковбаса,пляцки,газ-нафта... Нам проголодавшимся,як речі необхідні,але другорядні,якo для громадян незалежної і демократичної держави.
    І не-нада "думати в першу чергу над економічним ростом і розвитком усіх братніх народів",котрі так тісно
    оточили нас.Бо в нас фа-a-a-йно! Бо в нас краще жити,навіть без ковбаси,ніж в них!
    Подумайте-си,як то має бути насправді в першу чергу.
    :hi:
    Ивано-Франковский облсовет обещает симметричную реакцию на "антиукраинскую политику" России
    http://korrespondent.net/ukraine/po...u-reakciyu-na-antiukrainskuyu-politiku-rossii

15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А не підкажете, що сі стало? Чого такий лемент здійняли?

16. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Не знаю...але гадаю,же так довше жити неможливо!
    Будете знати щось більше,то і мені повічте! :preved:

17. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Варіантів не багато...
    Один з них - не живіть.
    А чого тоді підписуєтесь?

18. premium

premium Well-Known Member

як таке може бути? може зміна суми активів = зміні суми пасивів

19. Svjato

Svjato Well-Known Member

---------- Додано в 00:41 ---------- Попередній допис був написаний в 00:39 ----------

20. Nevermind

Nevermind Просто персона

Пане Premium, давно я Вас не бачила :)))

Щодо балансу...

:crazy:

:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 6
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)