Якою я бачу майбутню країну

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Svjato, 21 лис 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Це і називається "польовий туалет". :)))
    І являється елеиентом фортифікаційного обладананя району зосередження. І має чіткі нормативи на місце, відстань і глибину/ширину... А Ви мені про лопатки і ямки під кущиком ...
    Кидайте ту фігню... Сідайте за стіл, або поможіть дружині бульбу харити... ;)
    Всіх з НР!

• Подобається Подобається x 3
  2. Svjato

Svjato Well-Known Member

Що до позики (під процент) то це реальність. І в нас платять не 5 а 20 відсотків, якщо не більше. Пдіприємство виготовляє автомобілі по 14 тис.дол. А в нас дозволялося його купити 2 роки назад тільки в кредит - ітого хтось заробляв 5000 на одній машині нічого не роблячи. Проблема кредидів - я описував - жодних відсотків. Кожен банкір повинен попахати, щоб заробити свої міліони...

Світ подурів на інфляції. Інфляція - це податок держави з громадян за користування грошима...
    І я ще не згадував за мультиплікатор, що зовсім не створює жодного продукту.

• Подобається Подобається x 1
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

4. Agaton

Agaton Well-Known Member

Ну так, але Ви тут про далеке майбутне Вашої країни, ІМХО з другим прибуттям Христовим на землю :scratch_one-s_head:

Ну - не буде процентов, тоді не буде і банкірів. Жодних.
    Тут мусите сказати консеквентно - гроші це зло :dntknw:

• Подобається Подобається x 3
  5. Svjato

Svjato Well-Known Member

Як мене комуняки вчили - банки утворилися спочатку для збереження коштів, а потім вони почали вести кредитну політику. (це не заперечує, що кредитних установ не існувало..)

Банк, як місце акумулювання капіталу може вести прибуткову діяльність, але прибуток з неба не повинен падати. (я згадував про своє бачення банківської діяльності)

Ні - гроші це засіб оцінювання (обміну). І вони повинні грати свою пряму роль - бути мірою а не повією...

6. Agaton

Agaton Well-Known Member

Якщо Ви погоджуєтєся з існуванням гроші, то рано чи пізно доведеться змиритися с таким явіщем, що гроши матимуть свою ціну.
    (особливо для тих що їх немає, а коли б мав то... ххххх)

Цію ціною саме є і процент

Не знаю, звідки Ваші комуняки таку ...гм... контровесійну версію історії банків взяли.
    Кредитні дому існували вже у Бабилоніі (ХІІ в. до н.Х.), а гроші придумано пізніше в як спрощений спосіб розрахунки за товар і кредит

Можна сказати взагалі, що прибуток є зло.
    Це певно мали і на увазі оті коммуняки ...
    Адже оні саме теж рай обіцювали - коли тільки классовая борьба закінчится

А мо" краще сказати - нечесний прибуток.
    Усього не скодифікуєш :dntknw:

• Подобається Подобається x 4
  7. ovod

ovod Well-Known Member

як думаєте - в чому проблема партій, які тепер створюються? слова гарні, але що получається на ділі.. чому так?
    от ще одна партія
    http://www.shevchenko.ua/ua/position

8. Svjato

Svjato Well-Known Member

Я ж їх не заперечую.

Маю питання до вас. Ви попрацювавли 1 день припустимо. Ви виготовили щось і на томість хочете компенсації... ПРавильно?

Якщо я зразу скажу, що я вам заплачу рівно в 10 раз менше, а ніж ми домовлялися?
    Що ви скажете?

Я не збираюся ідеалізовувати гроші - це лише інструмент, а те що хтось з нього робить фетишизм - це його проблеми...

Треба зробити систему при якій люди самі все покодифікують по максимуму.
    (до чого було це питання? :dntknw: )

---------- Додано в 17:45 ---------- Попередній допис був написаний в 17:43 ----------

Тому що в жодної не написано - що вона збирається робити і ЯК!!!

Думаєте там щось інше??? Я не зустрічав жодної програми, де би хоча б згадували за щось реальне - одні декларації...

---------- Додано в 17:51 ---------- Попередній допис був написаний в 17:45 ----------

Переглянув по діагоналі - гарно пишуть, і головне правильно, але знову граблі - якісь комісії...(а якщо один член комісії проти? все на смарку?)

До поки не з'являться відповідальні за свої дії - ні одна комісія не допоможе.

9. ovod

ovod Well-Known Member

думаєте вони просто не знають що мають робити?
    з тих , що добралися до влади - всі щось починають робити... думаєте там немає чесних людей, а самі брехуни, які дорвалися до влади?
    не вірю... так в чому проблема?

10. Svjato

Svjato Well-Known Member

Навіщо ви так гостро реагуєте на мої слова?

---------- Додано в 18:19 ---------- Попередній допис був написаний в 18:18 ----------

Приєднюйтесь!

11. ovod

ovod Well-Known Member

вибачайте, якщо так.. просто я так спілкуюся...

якщо це ще на рівні міста, то так я ще згідний підтримати, а от дальше.. не люблю політики...і того що за нею стоїть...

12. Svjato

Svjato Well-Known Member

Хм. Та хоч на рівні жеку, чи сільської ради... Головне робити вірні кроки. (Головне не боятися.)

13. Agaton

Agaton Well-Known Member

Свято, я не сможу на Ваш пост відповісти, оскільки Ви моєго ні чуть не зрозуміли, або зрозумиви навпаки.

Я Вам намагался пояснити, що процент=0 це або біблійний рай або реальний комунизм,
    а Ви мені таке завваження :mocking:

Коротко:
    Якщо трактувати Вашу ідею серьозно, це означає саме ліквідацію гроші, що і хотив довести. :pardon:

14. Svjato

Svjato Well-Known Member

Тепер я вас зрозумів :)

Ні, гроші не стануть безкоштовними. Але вони повинні бути легкодоступні! Якщо держава хоче розвитку підприємств - вона повинна інвестувати через банки. (Прибутком для банків повинно бути лише частина від збільшення податкових відрахувань.)

Процент це зло - бо він дестабілізує систему оцінювання.
    Скільки коштує година вашої роботи? 20 злотих? 17? чи вас влаштує будь-яка напр. 14?

Ні. Це навпаки їх впровадити, бо ви і ми користуємося облігаціями банку брехунів...

П.С. Мені по барабану, чи це називається біблійний рай, чи замерзле пекло. Гроші повинні виконувати тільки свою функцію...

15. coolzak

coolzak Well-Known Member

Свято в вас тут якась незрозуміма суміш комунізму ідеалізму і просто розуміння економіки "на хлопський розум"до чого доводить накачка держави дешевими грішми ринків видно по штатах-.В Канаді як з 2000-2001 року понизили в 2 рази відсотки по іпотеках то зразу ціни на хати в 2 рази вискочили

16. Svjato

Svjato Well-Known Member

Спочатку відповім про Іпотеку. В Канаді є інфляція? І що це таке? як би вартість грошей була не змінна, то і вартість житла залежала би від лісу, гіпсу і робочої сили. А так вона залежить ще й від грошей...
    Якщо гроші збираються дешевшати, то вкладання в іпотеку (в землю) лише страхує капітал, тому і немає потреби перестраховувати вкладені кошти. тому і падає відсоток... А житло росте в ціні, бо гроші стають нікудишніми!!!

Тепер про накачку грошей.
    В цьому нема ніц поганого, якщо треба розігріти економіку. Ви не виплатіть зарплати 3 місяці в одному місті - у вас пекло замерзне, не говорячи про житло. Це буде значити - економіка регіону заморожена!

Тепер про дешеві гроші. Якщо це папірці - так - розігрів, інфляція, ріст цін і так по колу. Але якщо це реальні грошові одиниці, то їх не обвалиш... ніде падати. Тому, як не нагрівай, а за житло ніхто більше не заплатить, бо дешевше побудувати нове...
    Я не ідеал пропоную і боже борони не комунізм. НАкачку грошей я пропоную робити лише у випадку, коли банк своїми коштами ризикує, даючи кредит. Підприємство стало прибутковішим, чи людина - банк в дамках. Підприємство збанкротувало - банк втратив не тільки держпозику але і власний капітал - бо він гарант повернення! (з моєї пропозиції) Тому банкір довго подумає чи давати споживчий кредит чи справді інвестицію...

17. ovod

ovod Well-Known Member

а напряму виділити кошти хіба не те саме?

18. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Только сегодня прочитал и пал на пол :haha:
    Может я задену чьё то самолюбие, простите не со зла это :sorry:
    Я не как не мог понять начальство "Строймеханизации" Коголым, когда на реконструкции детской поликлиники сломали сразу все туалеты. Долго после открытия поликлиники, стаял устойчивый запах мочевины в кабинетах. В подвале :crazy:. Сами догадаетесь кто учредитель сего предприятия.:haha::haha::haha:

• Подобається Подобається x 2
  19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Кто же? Откройте тайну :)))
    Был бы я Ромком, я бы ответил - совки. Но я не он. Поетому скажу - рагули!

20. Svjato

Svjato Well-Known Member

А хто буде адмініструвати? А конкуренція? А ринок? (Навіщо лишній штат працівників - держслужбовців? :) )

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)