Якої віри будуть наші діти?

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Бійцівська Рибка, 8 гру 2008.

?

Якої віри, на Вашу думку, будуть Ваші діти чи онуки?

1. Християнство

66,7%
  2. Іслам

0 голосів
    0,0%
  3. Буддизм

0 голосів
    0,0%
  4. Індуїзм

0 голосів
    0,0%
  5. Якась інша

7,2%
  6. Не знаю, це залежить від обставин

15,9%
  7. Мені байдуже

5,8%
  8. Будуть атеїстами

4,3%
  1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Якщо я свого малого беру до церкви з 1,5-2 місяців, і зараз він вже сам знає, що в суботу ввечері на Вечірню, в неділю рано - на Літургію, то не думаю, що він дуже колись відвикне від того. :)

• Подобається Подобається x 4
  2. А вы каждую неделю ходите?

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Якщо би у вас була віра, як маленьке гірчичне зерно, і ви сказали горі, щоб вона перейшла з одного місця - в інше і сказали їй кинутися в воду, то вона б кинулася.

Якого розміру ваша віра? Чи може у вас вже нема над чим працювати і ви вже досканалі?

4. Liliyah Romanova

Кожну, за винятком, коли хворі дуже. От позаминулої не були, бо в Дарка було 39.7, а так - завжди. І не лише в неділю. Ще й протягом тижня також.
    Миху, ви троха в дивну тему зійшли. Вам не здається?

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Бо я не люблю штампів.

• Подобається Подобається x 1
  6. Ірена

Ірена Well-Known Member

я не привчила дитину до нашої традиційної церкви - так сталося. але стараюся спонукати його до християнських правил та звичаїв. думаю, він віри в якій хрещений - не змінить.

7. Liliyah Romanova

Справді? А ваші слова, що ні в кого віри нема не штамп? Чому саме пуперові слова штамп?

8. gryvul

gryvul Well-Known Member

Головне - шоб не фанатики. Після розвалу срср багато колишніх атеїстів стало "святішими за папу". спілкування з ними спонукає повірити, що деякі люди точно від мавпи походять. Причому дійсно релігійні люди свою релігійність не виставляють напоказ.

• Подобається Подобається x 8
  9. франц-йосип

франц-йосип Well-Known Member

Я так думаю,що заповнюючи анкету ми виказуємо свої бажання.а не впевненість.Бо скорше за все в сучасному суспільстві,де фактично відбувається розвал та руйнація традиційних родин і родинних взаємин,важко прогнозувати вибір навіть власної дитини. Єдине що можуть стверджувати батьки,так це те що воно будуть виховувати дитину в тій чи інший традиції,а от далі...там навіть мало буде залежати наскільки переконливо виховували.Але єдина відрада те, що процент атеїстичного виховання значно менший ніж раніше.

• Подобається Подобається x 3
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тому що Пупер хвалиться вірою. Вра завжди є глибша, ніж ми думаємо, чи навіть уявляємо.

11. Liliyah Romanova

:good: :good: :good:
    Я там раніше трохи описала випадок фанатизму.
    Тяжко з такими людьми говорити. Як через стіну б'єшся.
    Проте релігійні люди відрізняються від інших, їх одразу видно...
    Ви сказали, що ні в кого нема віри, а не те, що зараз написали.
    Менше з тим, мені байдуже.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

ой-ой-ой.... байдуже....

13. Liliyah Romanova

Змістовно.

14. Yur

Yur Well-Known Member

І що характерно, що вони уже в такому віці беруть безпосередню участь, -- співають! :preved:
    Й гадаю, що ці дитячі "співи" у церкві є милими для Божого вуха.

15. Liliyah Romanova

А мій Дарко має почесну місію: пильнувати свічки і дзвонити на "достойно". Дитина з нетерпінням чекає тої недільної служби.
    А от "Господи помилуй" співати не хоче, тільки "Lord have mercy".
    Якщо ви про плачі, то за винятком проповідей. :mocking:

16. Yur

Yur Well-Known Member

Дай Боже йому здоров'ячка. Прийде час і "Господи помилуй" заспіває :good:

Звичайно батьки заспокоюють дитину, але навіть цей дитячий плач робить церкву живішою й світлішою. Не раз доводилось чути, як самі священики про це кажуть, аби батьки брали дітей до церкви у самому ранньому віці.

17. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

о_О
    можна машиною хвалитися, або привселюдно скинути шапку і хреститися біля вашої чергової "церкви" (вихвалятися фальшивою побожністю -- бо привселюдне хрещення руками -- це демонстрація побожності, а не віра)!...

як можна хвалитися вірою?!!! о_О

моя віра міцна, бо базується на істині, а ваша на міфології та філософії -- тому ваша й не міцна і міцною бути не може!

• Подобається Подобається x 2
  18. TARIKAFR

TARIKAFR Well-Known Member

Дітей виховуємо з загальнолюдських цінностях. Звичайно, що хотілося б, щоб вони стали християнами, як їх батьки чи діди. Але мені буде абсолютно всерівно, яку конкретно віру вони сповідуватимуть і чи сповідуватимуть якусь. Головне, щоб вони жили тими законами, які проповідує Господь.
    Трохи не по християнськи, та ми надаємо перевагу практичному компоненту над теоретичним. Ясно, що ідеалом було б християни, що дійсно живуть тим, що сповідують. Над чим і працюєм.
    А Церкву будуємо їм в серці, найперше, хоч і ходимо час від часу, то до католицької, то до уніатської, то до православної. Най відчують все, а вже після вони самі вирішать, в яку іти, і чи іти в якусь.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

:crazy::crazy::crazy::haha::haha::haha::
    Дякую за настрій....

Останнє редагування: 13 гру 2008
  20. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

о_О
    крейзімен, крейзімен, крейзімен?..

це, мабуть, повітря таке нині... :mocking: