Якими мовами володіють (будуть володіти) Ваші діти?

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем Дядя Ваня, 29 січ 2007.

?

Який мовний мінімум Ви бачите достатнім для своїх дітей?

1. Тільки українська мова

1,9%
  2. Тільки російська

1,9%
  3. Українська і російська

1,5%
  4. Українська, російська і одна із європейських мов

72,6%
  5. Українська і ще одна із європейських мов

22,2%
  1. RoM@

RoM@ миється в бані

Українська the best якшо ти на Україні говори нею я неговорю з тими хто зрадив її я їх ненавиджу!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 1
  2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

То що, навіть чаю не поп'єте? (с)

ЗІ: а що у Вас на аватарі? монумент "жертвам фосфорних перевезень"?
    ЗІ2: а Ваше "the best" із-за кордону писалося, чи в Україні?

Останнє редагування: 29 лис 2008
    • Подобається Подобається x 8
  3. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Якщо ти зневажаєш чуже, то як хтось поважатиме твоє?

4. Mariya

Mariya Well-Known Member

Молодець, говорити українською навчився, ще б навчився писати грамотно.... :cowboy:

5. Liliyah Romanova

О власне! І це не лише цього "патрійота" стосується...

• Подобається Подобається x 6
  6. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

А от тут я б поспречалася. Країни, де гнуть от таке "не люблю зрадників (чужаків, потрібни вписати), тримаются свойого. Приклади? Та їх є в мене: он Франція, наприклад. Ії в носі, хто поважає, хто не поважає. Вони "не розуміють" не французьскої, ї хоч трісне.

• Подобається Подобається x 2
  7. Liliyah Romanova

Україна - не Франція, на жаль. Мати інших в носі можна, але це навряд чи когось хвилюватиме. Тут теж є таке, що кажуть: у церкві лише українська, англійська - через мій труп, а коли пояснюєш, що половина людей української не розуміє, чуєш у відповідь: "українська не є складна, щоб навчитися". Та не є, звичайно. Тільки про так найчастіше говорять ті, чиї внуки вже нею не розмовляють.

8. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Там українці - більша меншість. Це ж не Україна....

9. Liliyah Romanova

Це просто приклад.

10. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Французи десь в Росії також свою забувають :) Це не приклад, приклад - ціла країна, де більшість все ж відносить себе до певного народу....

11. Liliyah Romanova

Ви прямолінійно сприйняли приклад. Мені ж про інше йшлося. :)

12. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Та не дуже. Я до того, що ніяк не можна приводити приклад ЧАСТИНИ населення і більшості.

13. Марусино

Марусино Well-Known Member

чого ви його в лапки берете)) в зрівнянні зі мною він, наприклад, за вашими принципами, більший патріот, то чого ж?

14. Liliyah Romanova

Думаю, ваше уявлення про мої принципи хибне. Тому ви мене й не зрозуміли.
    Я не признаю шовіністичного націоналізму. Розумію, звідки він береться, але проти нього.
    Я вже неодноразово переконалася, що не кожен україномовний є патрійотом і не кожен російськомовний ненавидить українське. :pardon:

• Подобається Подобається x 4
  15. Поправка: ДАЛЕКО не каждый!

16. Lord_Faust_UNK

Lord_Faust_UNK миється в бані

і це говорить людина,яка сидить у форумі цілодобово і вважає себе дорослою?Не здатен ваідстояти свою думку в політиці-СИДИ ТИХО Й ІНШИМ НЕ ЗАВАЖАЙ!
    то маються на увазі "нормальні" депутати ВРУ та інші?отже вони,які всіх вас обікрали хороші?логіка залізна...:) а ізоляція потрібна псевдоукраїнцям типу вАС, які полюбляють раком перед Росією ставати!

назви росіянина який 100 % поважає Україну і українців.НЕМА ТАКИХ!Більшість іноземців нас за худобу мають і сміються.навіть американці за нас лише через вигоду!саме тому треба хоча б серед своїх повагу до всього українського виховати(навіть силою, якщо знадобиться)
    а ти живеш в Росії?твої батьки росіяни?Ну то й не кажи дурні!Всі громадяни Євросоюзу знають державну мову і поважають місцеві традиції не залежно від національності.знаєш чому?БО ВОНИ НОРМАЛЬНІ ЛЮДИ,а не такі як в Україні денаціоналізовані нащадки комунізму...
    довести не грамотність кожного тут не проблема.таким маніпулюють лише коли нічого сказати
    то чому хтось має "признавати"(ДУЖЕ ГРАМОТНО) Вас?Шовінізм тут не звучав, націоналізм суспільство визнає, і нацизма тут теж не було...Щоб судити ідеологію треба хоча б про неї мати достатні знання, а не вуличні байки і "Падробнасті" на інтері дивитись
    то де ж ці "патрійоти"?
    Ви б себе зі сторони бачили...

Останнє редагування модератором: 7 гру 2008
  17. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Я також не розумію не української :dntknw:

18. Mariya

Mariya Well-Known Member

Faust, calm down.

Ще один хамовитий бот?

Всім горе-патрійотам хочу сказати, що вимагати знання української мови треба насамперед від себе (і в серйозних дискусіях намагатись в трьох простих словах не робити 10 помилок), а вже потім - від інших.

А до того, що до українців погано відносятся - то чия вина? Чи не самі українці доклались до того?

19. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Марія, Вам встидно за Фауста? А за число 159 не встидно? А мені більше встидно за це число. Бо так виглядає, що російське колоніальне рабство для українців досягло ґенного рівня.
    Справа в тім, що це опитування було провокацією з самого початку. Бо воно було зроблено українофобом-шовіністом дядьою Ваньою на замовлення іншого подібного українофоба-шовініста Чорнобильця.
    Обєктивно було б поставити питання - українська і одна з європейських мов.
    Думаю, що російська мова - це все таки одна з європейських мов. І досить... А ні, російська і одна з європейських. І багато львівян клюнули на цю наживку. То ж не дивно, що на наших ЗУ вулицях все більше і більше буде чути апщєпанятнава з найкращими в світі матюками. Бо ми ще й своїх дітей збираємося вчити тим світовим шедеврам, хоч я думаю, що львівяни моглим прикласти зусилля для вивчення більш важливих мов.
    А там і кіт не валявся, бо по-англійськи, наприклад, не можемо зліпити і двох слів.
    А ми будемо звинувачувати Фауста, що не може терпіти того сміття.

20. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Ні!
    Фауста звинувачувати - заборонено Правилами Форуму. :)
    Скажіть, Педро, Ви дійсно сподіваєтеся, що бризкання слиною Міхаіла Лєонтьєва (чи любого іншого "нетерплячого" російського хама/шовінюги) приносить користь Росії? [​IMG]
    "Євразійці" теж вигавкують провокаційні гасла і войовничо паскудять. Педро, Вам подобається їх "бурна діяльність"? Чи "під українським прапором" варто робити те саме?
    "Фанам" нема різниці, за "Спартак" гавкати, чи за Україну, головне - процес.

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)