Відповідь: яким спортом займаєтесь:? Я, як був студентом, в 1990-х, добіса спортом займався. Наприклад: - спринт до тролейбусної зупинки; - армреслінг з тролейбусними дверима; - жим на тролейбусних поручнях; - паркур через балку біля Універу; - моржування в аудиторіях; - біг з перепонами в їдальні; - спортивна орієнтація в корпусах; та, багато чого! Нажаль жодного розряду не маю, але як аматор - на рівні чемпіонату!
Відповідь: яким спортом займаєтесь:? До вагітності займалась аеробікою і танцями. Також ходила на плавання.:radist: А тепер легка розминка зранку і тригодинна прогулянка з синочком:ninja:
Відповідь: яким спортом займаєтесь:? ммм...а танець живота рахується...?я займаюсь але мені дуже подобається...:radist:
Відповідь: яким спортом займаєтесь:? Обожнюю верхову їзду (horse riding), вдома - регулярно, в Києві -дорогувато :-( , ще люблю плавання (вважаю це найкраще і для підтримки форми, і для хорошого настрою, etc etc), + велосипед і теніс, ковзани. Взагалі можливостей -безліч, були б $.
Відповідь: яким спортом займаєтесь:? Оговорился, сауна - по воскресеньям обязательно Если в сауну ходить грамотно и без алкоголя , оно для сердца даже пользительно, так сказать. А жирок, все же лучше на большом тенисе растрясать. Пол часа активной игры, все равно, что 2 часа на волейболе. Ну или в волейбол 2 на 2 играть. Летом на Бухте играем по суботтам. есть желание - договоримся, можно там чемпионат устроить будет. Додано через 5 хвилин А где занимаетесь? У меня знакомая этим тоже увлекается, даже диски с музыкой ей из Египта привозил.
Відповідь: яким спортом займаєтесь:? чи знає хтось де можна записатись на верхову їзду у львові і скільки це вартує:?
Відповідь: яким спортом займаєтесь:? 3 км. за 11 хв?!!!:eek: :rolleyes: А боксом не займались, в гуртожитку, а то якось так скромно промовчали? А чому всі мовчать про секс? Невже не займаєтесь? - Також дуже корисна для здоровя річ
Відповідь: яким спортом займаєтесь:? а що то так швидко?просто ще з часів молодості памятаю що це нормально для орієнтира то і пробую на цей час рівнятись.біг на середні дистанції завжди любив.3-5 км саме то для мене
Відповідь: яким спортом займаєтесь:? сауна -- це супер!... але так спати хочеться після неї.... а великий теніс ніколи не розумів..... ну, що я зроблю....
Відповідь: яким спортом займаєтесь:? Ну, якщо поміняєте свою стать на чоловічу, то не буде так швидко, а доки будете залишатись дівчинкою, то як для дівчинки, то досить-таки не зле:D
Відповідь: яким спортом займаєтесь:? Я ніколи спортом серйозно не займалась.. Колись бігала з подружкою по вечорах на стадіоні, на роликах каталась (то було пару років тому).. Зараз - ковзани, гірські лижі взимку, більярд - коли випадає нагода, ну і танці з порохотягом (щосуботи вдома :D )
Відповідь: яким спортом займаєтесь:? проводяться заняття в 62 школі...це в центрі недалеко від стометровки... Додано через 2 хвилини мррр....мені теж треба....я минулої ночі перерила половину нету....мало шо толкового знайшла....але все ж результат є....
Відповідь: яким спортом займаєтесь:? ая...як каже наша тренерка " для танцев живота нужен живот")))))