Відповідь: яким спортом займаєтесь:? Так товчуть, трошки жорстокий спорт, але як побачуть , що вона дівчинка то вдарити чи спихнути не зможуть...
Відповідь: яким спортом займаєтесь:? так можна одразу на змагання з хокею віддавати ..бо ніхто і шайби не забере щоб не образити ви ще й у хокей граєте:?
Відповідь: яким спортом займаєтесь:? "Блін а може вона (особа з ніком malyatko)екстрасенс, чи просто намагається щось вгадати" - думки EntOther...Та ні пробував, нажаль , а може й на щастя не сподобалося..
Відповідь: яким спортом займаєтесь:? найліпше -- просто бігати..... бігати тим, кому здоров"я дозволяє....
Відповідь: яким спортом займаєтесь:? А я в Києві часто на ковзанку ходила... дуже подобалось... а у Львові..якось не склалося, нема з ким а взагалі спорт не дуже люблю... люблю по тєлєку дивитись на фігурне катання та бальні танці
Відповідь: яким спортом займаєтесь:? І по Gardiner (жартую) ===== Плаваю , ходжу до спортзалу ( не регулярно , коли маю час). Але найбільще граю в хокей. В повній екіпіровці - коньки , щитки , гельма і т.д.До NHL , звичайно не рівняємся , але в корпоративних змаганнях маємо раз 5 , раз 6 , один раз мали 2 місце ( з 10- 11 команд ) Хокей в Едмонтоні - це релігія.
Відповідь: яким спортом займаєтесь:? Бальними танцями, професійно. Хоча, вже рік не зай маюсь, а лише треную Колись любила скалолазання ( до перелому) ....а от кінний спорт --то шалена мрія....Хочу...
Відповідь: яким спортом займаєтесь:? Тренажери і більярд. Це точно не професійно бо я трошки лінтяйка ( дуже трошки! ).
Відповідь: яким спортом займаєтесь:? мишоводством - стараюсь максимальну віддаль за мінімальний час "наводити" Додано через 45 секунд а ще - флудом. але то рідко - щось останнім часом кваліфікацію втратив
Відповідь: яким спортом займаєтесь:? Волейбол. Уже лет 10 наверное. На довольно хорошем любительском уровне (если много водки с вечера не выпито ) Арендуем зал 3 раза в неделю, после игры обязательно сауна.
Відповідь: яким спортом займаєтесь:? співчуваю .. Додано через 1 хвилину жінка і більярд дуже красиво...імхо.
Відповідь: яким спортом займаєтесь:? то правда.... тільки от погляд не на тих (пів)кулях зупиняється.... тому зазвичай жінки грають краще
Відповідь: яким спортом займаєтесь:? волейбол -- зачод!... так класно сало розтрясається!... а сауна після цього?.. ну, не знаю..... серце ніби одне....