Яким чином найдешевше спілкуватися між Україною і закордоном?

Тема у розділі 'Телефонія', створена користувачем Bavarlok, 30 сер 2008.

1. Бісеня

Бісеня Active Member

А можливо хтось знає про ай-пі телефонію?! Які там тарифи в Польщу?!

2. hrobak

hrobak Well-Known Member

про айпі не скажу, ми дзвонимо через Задарма вартість дзвінка коштує вартості дзвінка вашого мобільного оператора по Україні. нам це вигідно вдвічі, бо дзвонимо з безлімітного, отже платимо взагалі копійки. єдиний недолік - не в кожну країну можна дзвонити і на стаціонаріні на мобільні, от в Польщу, припустимо, ви можете дзвонити так тільки на стаціонарні телефони.

3. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

ІР телефонія - це не лише скайп. Для ІР-телефонного зв'язку використовується спеціальний телефонний апарат VoIP:

Саме про це, мабуть, і питає Бісеня, якщо я правильно зрозуміла :)
    Ось тут є тарифи одного оператора, в Польщу 0,30$/хв - на мобілку, 0,13$/хв - на стаціонарний. Також послуги ІР-телефонії надають Фарлеп, Уарнет, але на їх сайтах не знайшла тарифів.

5. syavych

syavych копач

І не знайдеш - вони не дуже горять бажанням цим займатись (відмахуються що це незаконно, купу дозволів треба і т.д.), але при бажанні (в зеленому еквіваленті) можна домовитись :)

6. sselev

sselev Well-Known Member

Київстар заблокував виклики на номери Задарма. Вони звичайно ж не мають право це робити, але потрібно час поки судова тяганина вирішиться.

7. hrobak

hrobak Well-Known Member

так точно, заблокував - на наступний день після мого допису... навколо нас агенти матриці?..

до речі, написала їм з того приводу мейл - і вони дали мені для додзвону інший номер, працює.

Останнє редагування: 13 жов 2009
  8. whitestar

whitestar New Member

Підкажіть

Скажіть будь-ласка, як з економити гроші на дзвінках з Америки на Україну?Моя знайома порадила мені Пульс Телеком.Хто небудь знає ,що являє собою ця компанія?

9. Patrick

Patrick Well-Known Member

Я почав користуватися Палс Телеком ( Pulse Telecom). Це відносно нова компанія, вони самі мені подзвонили десь кілька місяців назад і запропонували свої послуги.
    Я погодився.З ними я не маю ніякого контракту , коли мені їхні послуги не сподобаються я в любий час можу їх позбутися.
    Ми багато дзвонимо на long distance по Канаді/США , а також я часто дзвоню на Україну , жінка в Хорватію.
    Звязок ніби не поганий. В звичайні дні навіть дуже добрий.В вихідні (коли багато людей дзвонять) з Україною йде легке відлуння , але це скоріше не проблеми Палс Тел , а проблеми українського звязку.Бо в цей самий час з Хорватією звязок чистий , навіть чути дихання на другому кінці дроту.
    На Україну з Канади це - 9 центів/хв.на домашній телефон і 13 на мобільний.
    Можна підключити свій мобільний ( в Канаді) і за цю саму розцінку дзвонити на Україну.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Мій знайомий зробив наступне. Купив у США телефон і втикнув його у Львові в інтернет. У США зареєстрований звичайний стаціонарний номер. Так от... фішка у тому, що він (чи хто з родини, знайомих) телефонує у США як на звичайний телефон, потрапляє до Львова на кваритиру і так само тут у Львові, коли він телефонує, то американська АТС розуміє то, як її рідний американський номер, а не хто зна звідки. Отже тариф до Львова у нього, як в середині у штаті в Гамериці.
    Я ясно пояснив?

• Подобається Подобається x 1
  11. Locke

Locke невиправний реаліст

Так і є. То в нього є ІР-телефон в якого є прописаний власний ІР-адрес і телефонна компанія в США, до якої він підключений, надає міський телефонний номер з підключенням по ІР-технології. І тому він може підключити свій телефонний апарат до Інтернету будь-де і отримувати послуги по ціні, як у США, але тільки для дзвінків до абонентів США. Для дзвінків у інші країни у нього є окремі тарифи.

12. Patrick

Patrick Well-Known Member

Для дзінків до абонентів по США і Канаді розцінки низькі в будь якої телефонної компанії.Відстань між пунктами звязку і час доби не грає ролі.Завжди є одна рівна ціна - це в середньому 2 центи/хв.Тому комбінувати нічого не треба.
    А якщо купити телефонну карточку - то там щось меньше ніж по 1 центу за хв. виходить.

13. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Я використовував STI cards.
    https://www.stiphonecard.com
    Це було найпростіше, найдоступніше і найдешевше.

14. Alex Kulko

Alex Kulko Well-Known Member

по практиці скажу, що з Польщею нормально спілкуватися Скайпом. Відео не подивитесь, але спокійно можна порозмовляти в гарній якості.

15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Нормально відео працює, якщо мати відповідно швидкий інтернет..

16. Mikolaj

Mikolaj миється в бані

В мене є швидкий інтернет, але в поляків він не завжди знаходиться :)

17. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

там виходить трошки більше, бо не враховані текси....а звязок там і справді хороший...альтернативою може бути ще компанію "BlueTone" там розцінки одразу з урахуванням текс...10,1 на стаціонарний і 13,9 на мобільний...

18. Locke

Locke невиправний реаліст

Постійно спілкуюся з родичами в Польші по скайпу з відео. Коли в них була швидкість інтернету 128 кБіт/с (в мене 512 кБіт/с), то відео йшло з незначною затримкою, але в досить прийнятній якості. Коли в них швидкість збільшилася до 256 кБіт/с - якість стала просто чудова.

а де твій аватар? :)