Дістало постійно стирчати біля розетки на зарядці, тож хочу з великим об'ємом заряду батареї - це головний критерій. Далі зовнішній вигляд - не хочу квадратну "цеглину" на пів-кіло, якогось би витонченого дизайну, округлого... Щоб розуміти, в мене зараз Леново С820, він суперокруглий))) Ну і останнє - не на всі гроші, бюджет обмежений. Тому хочу на Алі щось купить. Спочатку кинула око на Окітел К6000, потім на Мейзу.... А взагалі я млію від Леново Вайб Х3))) але він нереально дорогий чомусь.... Що би ви собі купили і де?
Ну то беріть мейзу або сяомі, нормальні в них акумулятори і на цеглину не схожі - дизайн слизується в флагманів
от купив я смартфона і лежить він в мене цеглиною, ну не знаю я що з ним робити ? навіщо він треба ? дома є Комп на роботі є комп, в дорозі плеєр є , фотоаппарат є ...
ага. Ну у всіх є ... всі носяться з тим тикають туди .. а я що якийсь гірший чи що ? у всіх є , а в мене нема ...
Я б не радив, бо більшість додатків в першу чергу розробляється і працює на iOS або Android. Наприклад, донедавна не існувало натівного додатку Instagram для Windows Phone. Були тільки програми інших розробників, що частково підтримували функції додатку. У мене був телефон Блекбері з аналогічною проблемою - гарна апаратна частина, але сумнівна сумісність з актуальними програмами для роботи і розваг
Два роки тому мала законала люмію (яку вже не памятаю, до неї йшло 5 задніх кришок в комплекті, різнокольорових ), я вжа пішов купувати в ашані, але попав мені магазин ленови по дорозі, і вийшло так шо ленова з значно крутішими параметрами коштував на пів таньше, правда без кришечок
Теж приєднаюся до тих, хто радить Мейзу. А от у чоловіка Майкрософт - гі*но повне, хоча, мушу визнати, у нього одна з бюджетних моделей. Корпус дуже ненадійно виглядає, наче ось-ось розвалиться, камера погана. Та ща й Опера якась неоптимізована - багато сайтів криво показує.
знайшов контрабас магазин з китаю ціни на оригінальне китайське леново на 1000-1500-2000 грн дешевше за офіціалів, думаю скоро вся сімя буде на леново оригінальний китаєць ! тіко без ієрогліфів в меню бо хлопкаи самі люьт прошивки. І найголовніше не платиш за гарантії сертифікації та інше .
При виборі телефону важливо цінову категорію вказувати, у кожного різний гаманець по товщині. Приєднуюся до тих, хто радить Мейзу, за вашими критеріями можу порадити rozetka.com.ua/mobile-phones/c80003/producer=meizu;series=m2_note/ тут і зовнішній вигляд симпатичний і в цілому характеристики вражають. Я не думаю, що він набагато поступається Леново Вайб, а в ціні звичайно ж набагато дешевше.