Як на мене Наукова- В. Великого в районі Сільпо, Нового ЦУМу чи Аквапарку, дуже зручно: 1. Транспорт (трамвай, тролейбус, ціла купа маршруток; доїхати в будь-який кінець міста немає жодних проблем) 2. Автостоянки, їх дуже багато і ціни від 200 до 310 грн/міс, як на мене то дуже помірно. 3. Три супермаркети поруч! А цілодобове Сільпо так рятує, щоб я без нього робив 4. Розваги. Аквапарк, Мі100 5. Діти. У районі є школи, дитячі майданчики, неподалік поліклініка, є парк з озером біля кінотеатру Сокіл Як ви здогадалися я зараз там живу але хвалю цей район далеко не через це (це вже моє третє місце проживання у Львові), а через те що там дійсно добре...
транспортне сполучення бажає кращого центр поняття відносне пл Ринок, Свободи, власне туристичний центр для постійного проживання не найкращий занадто шумно, забагато транспорту, не так багато зон відпочинку, багато аварійних будинків + з усіх нових районів мабудь найкращий хоча і тут траспортне сполучення не найкраще 1 дорога на сихів, 1 на аеропорт, 2-3 на центр і як правило всі стоять
якщо по суті розібратися на Сихів дві дороги (Наукова та Луганська), по Наукові майже ніколи не їду, хоча так і ближче і зручніше, а от по Луганський заторів жодних. Те що на центр "всі стоять", так буває стоять... а де на центр зранку не стоять?
треба місця знати)) є один коронний маршрут коли коперніка дорошенка вітовського франка городоцька і тд стоять
Насправді на Сихів чотиги дороги! Дуже зручно добитатися з будь якого района.(якщо добре знати місто) ---------- Додано в 13:25 ---------- Попередній допис був написаний в 13:14 ---------- Я остнні 10 років проживав в Рясне, район Нового цуму, на Топольні, в центрі,З Личаківсської рік тому переїхав на Сихів, чим дуже задоволений. Всюди є свої плюси і мінуси!
Личаків це: - "батьківщина" батярства! - личаківський цвинтар, на якому "житло" дорожче коштує, ніж в цілому Львові ))) - "пагорб слави", за яким можна спокійно і випити, і покурити в будь-який час доби - затишні вулички - трамвай - 102 садочок! - 37 школа!!!111один - кайзервальд ака шевченківський гай -- одночасно і шляхетно, і по-україньськи! - личаківський парк, де гопота ніколи не пасеться, а шпацерують тільки бабки та дідки (які подекуди небезпечніші за гопоту)))))! - парк "погулянка" з озерцями та палацом піонерів - винниківський ліс в 10-20 хвилинах (шашлик-машлик, намет, ніби в карпатах, а 10 хвилин на маршрутці -- і вдома) - кансамольскає болото винницьке озеро, болото чи ні, а люде купаються ецетера ецетера ) а кому важливіший "базар, магазин, пивна, асфальт і лоховозки" -- го на сихів
то ви ше й наркоманіями хорієте? ---------- Додано в 12:27 ---------- Попередній допис був написаний в 12:26 ---------- а ше школа на Пекарській
у Вас, шановний, певно дислексія, ато повідомлення за номером 63 не спромоглися прочитати, а от моя його інтерпретація чомусь Вас до гикавки довела ))))