Який район найкращий?

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Zira, 21 сер 2010.

1. Svjato

Svjato Well-Known Member

Усі хвалять район вулиці Бандери, Чупринки.
    Мені дуже подобається вулиця Зарицьких...

2. Ravin

Ravin Well-Known Member

Говорите, говорите...:good:

---------- Додано в 12:22 ---------- Попередній допис був написаний в 12:20 ----------

3. CrazyTereza

CrazyTereza New Member

Довгострокова оренда квартири

Доброго дня, шановні!
    Я із Дніпропетровська, хочу орендувати у Львові однокімнатне помешкання на 2-3 місяці з січня.
    Чи не підкажете:
    1)назви районів Львова, що є, так би мовити, центральними (маю на увазі історичну частину міста) або альтернативні райони, в яких також зручно проживати (безпечність, магазини, транспорт);
    2)Яка реальна ціна на помешкання у такому районі (шоб з усіма зручностями і нормальними меблями та технікою);
    3)Можливо порадите які-небудь хороші ріелтерські контори, які допомагають і беруть за свої послуги не дуже дорого.

Дуже дякую.:give_rose:

• Подобається Подобається x 1
  4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Про це написано в цій темі.
    Прошу глянути в темі оголошень "Здам\зніму квартиру", або в онлайн версії газети "Ваш магазин".
    Рієлтери беруть місячну оплату квартири. Варто спробувати самому спочатку пошукати. Хоч би дати оголошення в той же Ваш магазин, або в нас на форумі (див. відповідь на п.2.)

5. festa

festa New Member

Ми живемо в самому центрі, але моя мрія р-н Кайзервальду. Живе там знайомий, ми були у нього, після того я не знаю кращого місця, так щоб недалеко центру.

6. black girl

black girl New Member

Особисто я живу в районі Любінської і ніколи про це не шкодувала. Звідси легко добиратись в різні куточки Львова, та й аеропорт, привокзальна, центр близько... в крайньому випадку і пішки можна пройтись. Та й район тихий, особливо в районі Окружної =))

---------- Додано в 13:04 ---------- Попередній допис був написаний в 13:00 ----------

ще забула додати, що і магазинів багато є та базар продуктовий))

7. vseprav

vseprav Well-Known Member

мені найкращий район біля монументу слави шо на стрийській, недалеко від центру, спокійний район і парк поблизу
    а ше (це мабуть моє психологічне) не можу я жити в ямі(центр длякраз там)

8. KoksFox

KoksFox New Member

Найкращий район - Сихів.
    Не має великих заторів, а якщо важко тягнути сумку, гроші і телефон чи плеєр, то тут тобі завжди допоможуть. Живуть усі дружно, бо кожний дає іншому "сігарєтку", якщо находить)))
    А ще у нас є великий ліс (я біля нього якраз живу), у тому лісі живе багато хороших людей....)

Останнє редагування: 1 бер 2011
  9. Я мешкаю в Рясній Польській.Тихий,гарний район.Ліс,церква, костел, супермаркет ,недалеко,базарчик,до "Сільпо" 10 хв,Брюховичі поруч,до цвинтару і то 5 хв. ходу,до оперного 7км.А от добиратися з нашого Рясне---проблема з проблем.

• Подобається Подобається x 2
  10. Myslyvets

Myslyvets New Member

Я вважаю, найкраще жити старій частині міста, але не всамому центрі. Приємно серед спадщини жити і не дуже гамірно :good:

• Подобається Подобається x 2
  11. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Верхній Шувар-ТЦ Іскра-СантаБарбара>нормальний трикутник

12. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Я мешкала (інколи і зараз мешкаю) на пр. Чорновола, люблю свій район...і вже дуже складно мені було звикнути (досі звикаю) жити за містом...

13. Bambook

Bambook Persona non grata

Княгині Ольги - від Сахарова до Нового Цуму. Спокійно, тихо, чисто, при цьому недалеко кілька супермаркетів, базарчик, до Південного того ж можна пішки дійти чи Нової Лінії, але при цьому не так брудно і гамірно, як на Виговського. В основному новобудови або пізньорадянські будівлі, всі ще в доброму стані. Багато дитячих майданчиків.
    Хороший район - Новий Львів. Також затишно і зелено.
    Як на мене, ці два райони - ідеальні для спокійних людей або тих, хто має дітей.
    Ще непоганий в тому плані район Чорновола-Варшавська, ближче до центру, неподалік стадіону СКА.
    Але якщо ви молода людина, яка любить "активний міський відпочинок" (ну типу випити і на дискотеку), то ясно, що краще у Центрі чи на Сихові.

14. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

І при тому всьому мрію про особняк,навіть мав шанс зробити обмін,але жінка в той момент відмовилась а зара шкодує.

15. klarita

klarita New Member

А я все своє життя живу біля Цитаделі (на вул.Грабовського),як для мене дуже зручно,і центр, і парки,є куди з дитиною вийти.Хоча багато моїх друзів живуть в інших районах(Рясне,Сихів,Левандівка,Замарстинівська),ми з задоволенням їздимо до них в гості,це свого роду,як екскурсія по Львову.

16. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ряснянський ліс.

17. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Там найкраще. :good:

18. kjk

kjk Дуже важлива персона

Район вулиці Чупринки найліпший
    багато транспорту
    близько до центру, вокзалу
    багато зелені
    церкви-стадіони
    супермаркетів великих правда мало

19. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Обожнюю свій Новий Львів.Тут так спокійно,затишно..Поблизу парк,немає шаленого руху машин й корків.є де прогулятися,багато магазинів й магазинчиків.Та й купа спогадів - дитячих і юнацьких - пов"язано саме з Новим Львовом..Хотіла б тут мешкати завжди..

20. moskal

moskal Active Member

Не нужно спорить какой р-н. у нас лучше!!!Львов -прекрасный,старинный город.И в каждой его улице или р-не. есть определенный шарм!!!

а де твій аватар? :)