Хочу переїхати до Львова (ДУУУЖЕ люблю це місто).Але не можу визначитись, в якому ж районі найкраще. Може хто вже є львів'нином підкаже мені?
Це питання дууууже спірне, оскільки ми всі живемо в своїх район і вже звикли до них. я б ніколи з центру не переїхав жити на Сихів. але, якщо брати до уваги інфраструктуру, то той самий Сихів ні в чому не поступається центральній частині нашого міста. там є все для проживання. так би мовити маленьке містечко в великому місті. ось..
Центр, Личаківський. (якщо в квартирі) - живеш в місті і не відчуваєш себе "доїжжєєючим" і залежним від бидловозів.... тобто в чомусь свобідний.
Ніколи себе не відчував "доїжжєєючим" Бидловози якщо я правильно зрозумів це водії маршруток, а возять вони людей а не бидло.:ireful:
Я 22 роки прожила в районі Нового ЦУМу (в. Наукова, В.Великого, Кн.Ольги, Тролейбусна). Приємний спокійний район, зелень, парк, озеро, супермаркети, базарчик, поліклініка, садочки, школи, купа маршруток, трамваї, тролейбуси, інтернет.. - всьо є, жити можна. Вибирайте там, де буде цілодобово гаряча вода і недалеко буде до праці Ну і якщо потрібний нет, то спочатку попитайте як в вибраному районі з ним. Бо декуди ще є з цим проблеми. І з водою теж.
Вы меня извините, но в выборе жилья (если на долго) - по моему последний вопрос. Сегодня так..., завтра соооовсем другие условия. ---------- Додано в 23:55 ---------- Попередній допис був написаний в 23:54 ---------- Роман, как всегда, на высоте. ++++++++++++++++10000000
Найкращими як на мене вважаю: - якщо зі старого Львова , то це район кінотеатру "Зірка" , вул Матюшенка ,де трамвай повертає - Мечнікова, кінець Маяковського , Погулянка. Тихий затишний район, я там з батьками прожив багато років.Батьки і далі там. Перепрошую за старі назви , такими ці вулиці мені запамяталися. - а якщо з нових.То це Левандiвка. Недалеко ,порівняно з іншими новими районами , від старого Львова. При бажанні можна пішки зайти .Є постіно вода (як мені казали) і все решта теж на пішоходній віддалі.
Ну не скажіть. Коли я жила на квартирі у Львові, то нам чуть не довелось зразу їхати жити в Польщу, бо протягом 3 місяців не могли провести нормальний нет.. Такий район був, глухий (в.Степанівни). В мене чоловік працював вдома через нет, тому в нас це був головний аспект у виборі наступної квартири
Всем учиться как надо решать проблемы. УВАЖУХА!!!!! ---------- Додано в 01:40 ---------- Попередній допис був написаний в 01:28 ---------- Сейчас его, по моему, что по трубам водопроводным не дают, а так уже суют, куда только могут, да и человек пока купит, пока отремонтирует, так его уже точно "притащат" даже в коровники. Помню пару лет тому восхищался, что в Европе за 20 евро безлимит, а сейчас…?
Ravin, Та ну просто для чоловіка логічніше було переїхати в Польщу, де в нього була своя пуста квартира і інтернет, ніж жити у Львові, де ні квартири, ні нету.. Зараз в нас за 13 євро ліміт 10 Гб в Польщі.. Але є і анліми за 20 євро, швидкість 15 Мбіт Переглянула оголошення оренди квартир у Львові. Маєте рацію. Зараз часто можна зустріти слова "є інтернет", або "можливість підключення".
У меня друг живет на Черновола, 1, длинный серый дом за Оперным, где Аптека и Оптика, после него уже гостиница. Заходишь к нему (окна во двор), тишина..., как на кладбище. Очень люблю к нему зайти, когда по центру надо пробежаться. Релакс. Всё от месторасположения квартиры зависит, и нет шумных или тихих домов, а есть шумные или тихие квартиры. Может быть район тихий, но сосед алкаш будет Ваше спокойствие постоянно разнообразить, вот и будет Вам... - "мертвые с косами", но наоборот.
і газо.... теж багато Вранці, як виходив їхати на роботу, то можна було цигарку не закурювати. А ще одне вікно в нас виходило на вулицю з бруківкою, і вночі тримали закритим тому що дружина не могла спати від шуму коліс таксистів. Єдин що було доброго від проживання в центрі, то добирання. І ще Новий Рік постійно справляли тоді компанії в нас через близькість до масових гулянь, правда з часом ті масові кидання бутилок і петард під ноги надоїли і ми перестали виходити в маси