Який передвиборчий лозунг найпривабливіший

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Andzhej, 10 лис 2009.

1. SemperTiro

SemperTiro Well-Known Member

от цікаво, якщо я не буду голосувати за того, хто стане президентом (ну, уявімо собі таке), то чому мені повинно бути соромно?! і чому мені повинно бути образливо за державу?!
    я зробив УСЕ, ЩО МІГ:
    олосував за гідного кандидата, який має чітку і зрозумілу програму, який перевірений часом і пройшов випробування владою, який гідно поводився і під час виборів і не в час виборів; я переконував друзів-знайомих, що не треба обирати "менше зло" і не треба дивитися на рейтинги, зрешто, я вдома маркером намалював 100 штук агіток, де написав "Голосуйте за ____", бо він зможе провести в цій країні реформи; планує люстрацію задля очищення держави; має намір нарешті поставити крапку в питаннях з енергоносіями, за які держава платить шалені кошти; готовий порушити питання про власну ядерну зброю як запоруку нашої безпеки (в контексті останніх заяв, що лунають із начебто дружньої Росії) він не є технічним кандидатом і взагалі він проста людина, яка своїм перебуванням у владі показала лідерські якості (може не такі феноменальні як у Ю, Я, Т, Т).. і т.д.
    Одним словом, я зробив УСЕ, що в моїх силах... то чому мені має бути соромно???
    я просто змирюся з тим, що мій президент такий. Бо я вже змирився з тим, що мій колишній президент (за якого я НЕ голосував) "начебто" причетний до вбивств журналістів, його голос погоджувався із пропозицією підвішувати суддів за яйця...
    я змирився з тим, що президент, я якого я ГОЛОСУВАВ, фактично нічого не зробив за 5 років перебування при владі, а тільки слину пуска з приводу того, що в нього руки зв"язані, натомість допомагав своїм начебто опонентам хАпати по-чорному землі, угіддя, заводи-фабрики і тирити державні гроші...
    Ваші пропозиції, як бути?! Продовжувати агітувати за свого кандидата? проголосувати за "менше зло"?

2. Arthur

Arthur Well-Known Member

Так, хоча би в першому турі проголосувати за свого кандидата, ну а в другому турі проголосувати за менше зло (якщо рука підніметься).

• Подобається Подобається x 1
  3. zet

zet Дуже важлива персона

Сегодня по телеку опрашивали народ на тему: "какого б вы хотели ... у руля власти?"
    Были ответы: умного, с твердой рукой и т.д., но мне понравилось "нам не твердой руки не хватает, а твердой ноги.. Что б пинком под зад всех известных ныне политиков, а вот с осташимся 3-м эшелоном и попытаться что-то построить.."

4. Arthur

Arthur Well-Known Member

Ну чого ж, руки теж сильні бувають, наприклад, в Кличка. Але ідея правильна. Хоча це можуть зробити і самі люди, голосуючи на виборах, не за тих, хто сьогодні при владі, а за інших.

5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Имя, сестра! Имя! (с)

6. Arthur

Arthur Well-Known Member

Знаю, але не скажу. :)))

7. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Про цього "красавца-мушшину" було сказано однозначно: такого (не дай Боже "президента") не прийме жоден королевський двір, а інші правителі розмовлятимуть із ним крізь зуби. Та й то - у випадку країньої необхідності.

Не знаю, яким маргіналом треба бути, щоби за нього всерйоз голосувати.

Нехай розважається мавпуванням Майдану. Більше 5 тисяч "вахтовиків" він не назбирає.

8. Ома

Ома Дуже важлива персона

Это по большому счету даже все-равно, только не т.н. "топы". Любой новый был бы гораздо лучше, чем известные лица.
    Власть должна обновляться. Тогда совершенствуется сама система. А более совершенная система не сильно зависит от правителей и не допустит недостойных.

9. Danilo

Danilo Well-Known Member

Днями була стаття в газеті "Financial Times "Ukraine’s dilemma

Так от, там з прикрістю констатують що ми вже докотилися до того що меньше зло це "Проффесіонал". Критикують Тимошенко та Ющенка.
    А як на мене, то все тільки починається, і вибір в нас таки є... Треба лише розгледіти серед різноманітних технічних та технологічних кандидатів, справжню гідну уваги особистість...

10. Arthur

Arthur Well-Known Member

Залишилось три дні. Може поможете з вибором. Бо як проголосуємо за різних в першому турі, т толку не буде.

11. Doctor Livsey

Doctor Livsey Active Member

Я проголосував за Костенка. Якщо подивитись на дописи кількох учасників на цьому форумі, то в нього тут ще кілька прихильників є.

12. syavych

syavych копач

Для президента то трохи замало :nea:

13. Letunka

Letunka Well-Known Member

Є. Але на жаль, більшість вибирала Президента не за його попередню діяльність чи передвиборчу програму, а голосували за особистіст, а точніше за образ, що був створений політтехнологами

14. Doctor Livsey

Doctor Livsey Active Member

Ну тоді політтехнологам флаг (чи то прапор), а нам - ту ж країну, в якій ми жили 5, 10 і 15 років тому. І ніяких змін. Дивився, до речі, статистику, які виборці голосували за Януковича, Тимошенко та Ющенка. Усі - переважно люди передпенсійного віку та пенсіонери. Ці троє - аналог комуністів, за яких ще нещодавно голосувало старе покоління в центральній та східній Україні.

а де твій аватар? :)