Який передвиборчий лозунг найпривабливіший

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Andzhej, 10 лис 2009.

1. Istrebliatel

Istrebliatel Well-Known Member

аргументация за януковича "он единственный кто свернёт помаранчемую заразу и он дружит с путиным"
    в пользу юли "нельзя чтобы к власти пришли бандиты" ,
    вот и всё , замкнутый круг
    уверен что 95 % украинцев даже программу не читали , кстати её уже и присылать перестали , нафиг она нужна если есть шустер лайф

• Подобається Подобається x 3
  2. Tanka

Tanka Well-Known Member

"Ворог іхньої держави" А. Гриценко

3. Kalinka

Kalinka Active Member

з Путіним зараз багато хто з наших політиків дружить :)

4. smeet

smeet просто спілкуюсь

Дивлюсь на Шустер ліве Януковича-стидно дивитись,як може така недалека людина йти в президенти європейської держави.Мустафа Наєн задовбав його Межигір"ям.Він нічого так і не сказав в своє оправдання.

5. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Любов зла, палюбіш і казла:haha:.

6. Letunka

Letunka Well-Known Member

Та що він може сказати. Він же чітко та логічно не може відповідати на запитання. Про те, що йому дали вивчити напередодні ефіру, ще може сказати без дурниць. А от, якщо в бік відхилення іде, то вже "топне" у своїх же словах

7. Istrebliatel

Istrebliatel Well-Known Member

Славянская империя от Карпат до Сахалина должна править миром, – мэр Ужгорода
    Сергей Ратушняк
    вот этот лозунг мне нравится , если москали не могут прогнать жидов и "в европустремистов" ,то это нада сделать нам , а потом поставить у них в москве своего человека

8. OldMan

OldMan Well-Known Member

Не думаю, что Янукович недалёкий человек. То, что не оратор - это точно. И понимать его сложно. Но можно, если есть желание понять.
    Но мне, к примеру, оратор и не нужен, я вообще предпочел бы не видеть и не слышать всех высших чиновников, лишь бы дело делали, а говоруны всегда найдутся.

По поводу нападок журналистов. Мне кажется, что правильно делает, что не оправдывается? Их задача поставить тебя в оправдательную позу и, как только они этого добъются (далеко не всгда праведными путчми), то из этой позы уже не выбраться. Зачем?

9. smeet

smeet просто спілкуюсь

Шановний OldMan.Ви кажете так бо інакше не знаєте що казати,бо дійсно маємо те що маємо.Донецьк-друга інтелектуальна столиця після Києва: медицина,робототехніка і багато іншого-не вірю.що немає кращих кандидатур на лідера ПР? Є і Ви про це прекрасно знаєте.Просто під час розвалу СРСР інтелектуальна еліта Донецька допустила до управління регіоном,як би культурніше сказати,зовсім не інтелектуалів,а скоріше навпаки.Перший тілоохоронець бандита,підкладає бомбу на стадіоні і знищує свого шефа,і замінює його в кримінальній імперії.Для свого захисту створює партію,яку фінансує і на першу роль в тій партії ставить прямо таки скажем не ангела.Не дуже скурпульозно підчищаючи біографію,він робить першу помилку.Важко було заховати судимості партійного патрона,щоб про них не згадали.Коли в партії з"явився достойний конкурент(Кушнарьов)його підступно вбивають на полюванні.Я вважаю,що він би на таких передачах не мямляв як Янукович.Так що я не вірю,що в ПР всі вважають,що найкращим є Янукович.Просто не хочуть противити Дону Карлеоне.

10. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Офтоп.
    Відкопував машину. Йде бабуська і розсипає біля мене пачку агіток за Мороза. Попросив віддати мені (не сказав, що для технічних потреб).
    А потім сама собою агітка склалася:

Від лопати - дві занози,
    А іще - замерз домкрат.
    Хрін вам, бабко, "за Мороза" -
    То для чукчів кандидат!

• Подобається Подобається x 5
  11. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Ну, если учесть то, что у руля главного спонсора "оранжевой революции" смогло оказаться "ТАКое" чудо как Буш-младший.....

• Подобається Подобається x 1
  12. Zaba

Zaba миється в бані

ЮВТ на висоті, як завжди. Ющ зі своїми псевдодосягненнями виглядає жалюгідно.

13. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Как всегда врёт и не краснеет при этом.

• Подобається Подобається x 1
  14. OldMan

OldMan Well-Known Member

Знаете, smeet, я глубоко убеждён, что интеллектуалу никогда не стать лидером партии и уж тем более государства. И, если и есть исключения, то они только подтверждают правило. И не в интеллекте причина, а в присущем именно интелектуалам свойстве всё подвергать сомнению. А руководитель не должен часто сомневаться. :)
    И потом, что в вашем понимании интеллектуал? Точнее интеллектуал-лидер? Назовите хоть одного интеллектуала среди лидеров множества партий и партеек в Украине.

А болтунов, умеющий красиво и убедительно говорить, я с интеллектуалами уже давно не отождествляю.
    Ну и зачем эта ходульно-агитпрповская аргументация, smeet? У Вас есть гораздо более интересные и самостоятельные посты.
    Я никогда не идеализировал и не идеализирую лидера ПР. Может быть и нужен другой лидер, но сейчас как раз ситуация "коней на переправе не меняют", либо пусть вытягивает, либо пусть утонет.

То, что он не шоумен. Та и хрен с ним. Шоуменов(вуменов) и без него хватает. Лично я уже устал от их шоу.

Оставаясь в полном к Вам уважении, ОлдМэн.

15. Полковник

Полковник миється в бані

Тени?
    Нет?

16. OldMan

OldMan Well-Known Member

Кровь голубая?
    А тогда что?
    :)

17. smeet

smeet просто спілкуюсь

Трохи не погоджусь. Керівник так як лікар, він сумніватися повинен(не сумніваається тільки самодур), тільки так щоб цього ніколи ніхто не замітив.
    На рахунок інтелектуалалів, то як на мене для ПР було б краще мати за лідера на даний час Тігіпка, він вигідно відрізняється на фоні Януковича,хоча в ньому тепер багато лоску,а це теж не дуже діє на електорат. Хоч він і не розкручений.Ідеальним би була кандидатура Кірпи,якби він жив.Мені здається,що він би з великим відривом переміг у першому турі.

Тут нічого сказати, повністю погоджуюсь з Вами.

18. Romko

Romko Дуже важлива персона

З Україною в с....!

• Подобається Подобається x 4
  19. Kalinka

Kalinka Active Member

На свята була у родичів в селі, де з національних каналів - перший національний, плюси та інтер. Шоуменів дійстно вистачає... Аж занадто! Аж нудить...

20. Arthur

Arthur Well-Known Member

А Вам потім не буде соромно за Президента, який не тільки не інтелектуал, але не розбирається в фінансах, в економіних питаннях, в банківській справі, в юридичних питаннях.
    А як такий Президент буде приймати рішення? Чи просто економіку-фінанси доручить Азарову, гуманітарні питання - Табачнику.

а де твій аватар? :)