Який передвиборчий лозунг найпривабливіший

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Andzhej, 10 лис 2009.

1. Це і є найболючіша проблема українського електорату. :sad: Люди сліпо вірять, але не думають.

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ніхто.
    Нікому.
    Не вірить.
    Давно.

• Подобається Подобається x 3
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А думати вже почали... "Я так думаю!" Ф.Мкртчан

4. Ви впевнені? А чому ж тоді так масово голосують за одні й ті самі фізіономії, які за роки перебування при владі зробили для країни нуль на паличці?

Почали. Але не всі. ДАЛЕКО не всі.

• Подобається Подобається x 2
  5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А всі і не будуть... В них і так зарплата велика і недоторканість...

6. Andzhej

Andzhej Well-Known Member

А чи чули нову рекламу Ю.Тимошенко по радіо, як вона Януковича об......є. Ну це вже предєл мечтаній. Навіть підписується під цією рекламою. Такі ніби її ніхто елементарних правил поведінки не навчив. Чим скромніший кандидат по рейтингу - тим толерантніші його вислови. Така в нас закономірність.

7. А він її теж... :)

Їм же треба якось підвищити і так малий рейтинг, тому намагаються виглядати "культурними і толерантними", хоча, може, насправді такі самі, як Я і Ю. Я і Ю вже просто нічого боятися, вони сидять міцно, тому можуть собі таке дозволити.

8. gadait

gadait миється в бані

І тому їх ніхто не помічає, вони не беруть участь в скандалах, а може і варта на таких робити ставку.

9. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Нещодавно прийзджав до нас Яценюк. Коли я бачив як деякі старенькі жіночки в прямому сенсі цього слова "фанатіли" від його слів, мені в голову закралися дикі думки (аж самому страшно стало), що в нас в країні нічого не зміниться доки не вимре це покоління.
    Розумію, що це не правильно. Але з іншого боку... Їх свідомість звикла фанатично вірити владі. Пережитки Совковського режиму.

• Подобається Подобається x 4
  10. На жаль, таке відбувається і з молоддю. :sad:

11. Letunka

Letunka Well-Known Member

погоджуюсь з Вами. В мене знайомий працює наразі в одному політичному штабі. І сам почав фанатично вірити в ідеї тої партії, на яку працює.
    Це був для мене шок о_О

12. gadait

gadait миється в бані

А що це була за партія, якщо не секрет?

13. Letunka

шапочника одного

14. gadait

gadait миється в бані

"Имя, сестра, имя!" ;)

15. cuxivchanka

cuxivchanka Well-Known Member

НАШІ ЛЮДИ ВЕДУТЬСЯ ЗА ГРОШІ!ПО СЕКРЕТУ ЗНАЮ ЩО ЯНУКОВИЧ ПЛАТИТЬ ЗА ГОЛОС 300ГРН....... НАВІЩО ТУТ СЛОГАНИ

16. syavych

syavych копач

І як же він (Яник) перевіряє за кого ти проголосував? :)

17. - непонятно, какой смысл засекречивать информацию о том, что платишь "за голос". Кому платить, если об этом "только свои" знать будут? :) Или это как рекламный ход как в нынешних бутиках - карточки с датой будущей "секретной распродажи" вручают всем проходящим мимо? :)))

• Подобається Подобається x 1
  18. Полковник

Полковник миється в бані

Согласен.
    Слоганы не нужны.
    Прайс-листы нужны.

19. Doctor Livsey

Doctor Livsey Active Member

Бугага! Такого?

20. Letunka