Який передвиборчий лозунг найпривабливіший

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Andzhej, 10 лис 2009.

1. Doctor Livsey

Doctor Livsey Active Member

Візуалізація така[​IMG]

• Подобається Подобається x 1
  2. Doctor Livsey

"Україна для людей" - нормальний, до речі, лозунг. Як розумію, після виборів передбачається, що зомбі, кіборги, тварини та інши істоти будуть вивезені за межі країни.

3. SemperTiro

SemperTiro Well-Known Member

ще раз повторюся: лозунги пишуть не кандидати, а спеціалісти, ПіаР-менеджери!
    Тому треба дивитися на фейси, хоча б!!!
    ну не знаю, "рамку" (екстрасенсорну) взяти, чи що... маятник спробувати над фоткою кандидатів або просто вирішити для себе: довіряю чи ні, уже потім читати програму і порівнювати з тим, що людина робила і декларувала в минулому.
    Як на мене, всі титульні за останнім принципом себе дискредитували, тут і маятник з рамкою не потрібні.
    Із нетитульних особисто я ПОКИ ЩО за Костенка (на то є причини, але зараз мова не при них, я це вже описав в іншій гілці), ну але ж люди просто рогом вперлися у гасла ЮЛІ, ЯНЕКА і ЮЩА... :cry:

4. Romko

Romko Дуже важлива персона

О..гасло...нагадав си...:scratch_one-s_head:
    ЯКЕ ЇХАЛО - ТАКЕ ЗДИБАЛО!:preved:
    Якраз...:sorry:

• Подобається Подобається x 3
  5. SemperTiro

то не гасло, то ліпше - НАРОДНА МУДРІСТЬ :)
    але нічого не зробиш, обирати когос доведеться... принаймні якщо не пройде, то мене совість гризти не буде, як деколи це було з приводу Ющенка :cry:

6. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Дочернее предприятие, созданное на базе львовского ПО ЭЛЕКТРОН и Львовского автобусного завода, приступило к выпуску нового телевизора с дворниками. Новинка должна понравиться украинцам , особенно перед выборами. Теперь , после выступления кандидата в Президенты или политического рекламного ролика, достаточно на пульте управления телевизором нажать кнопку, приводящую дворники в движение. При этом плевки членов всей семьи смываются дворниками легко и быстро.

• Подобається Подобається x 4
  7. Володимир Вишня

Володимир Вишня Well-Known Member

Мабуть в більшості українців за останні роки виробився своєрідний імунітет на передвиборчі гасла, тобто сприймають без особливої уваги.

• Подобається Подобається x 2
  8. Doctor Livsey

Погоджуюсь. Бо люди зазомбовані - спочатку 70 років їм одну лапшу вішали на вуха, потім з 1991-го по 2004-й - іншу. А останні 5 років - ще іншу. Люди в принципі схильні до зомбування - головне, періодично "змінювати платівку", під яку їх зомбують. І тоді можна зомбувати скільки завгодно.

Стосовно Костенка. Пару тижнів тому їхав у таксі, таксист із Івано-Франківська. Каже, типу, буду голосувати за Юлю, "бо лише вона всіх натягне по самі помідори". Я питаю, ну помідори - то классно, але ж ми голосуємо не для того, щоб хтось когось натягував. Голосування - це вибір майбутнього для країни, він має будуватися на перспективі, а не на покаранні.

Тоді мужик каже: "Я за Костенка. Але ж він непрохідний."

От Вам і гасла. Подобаються нам одні політики, а голосуємо за інших, тому що орієнтуємось не на перспективу, а на покарання винних. Яких, до речі, ми ж самі й вибрали. А в чому вони винні перед нами - що ми самі їх допустили до кормушки?

• Подобається Подобається x 9
  9. SemperTiro

вони винні в тому, що не можуть діяти задля народу, навіть жертвуючи власними амбіціями... винні у тому, що піддаються спокусі використовувати ВЛАДУ, дану народом, на користь собі...
    решта... погоджуюся... але в тому й суть, що більшість народу думає так:
    хочу борщ їсти ложкою, але мені дають виделку і ніж... ну, виберу ніж, це ж краще, ніж нічого, і краще, ніж виделка

10. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Я не знаю, чи то український феномен чи совковий чи як його назвати.
    Памятаю, під час "пєрєстройкі" ми мріяли про одне - вільні вибори.
    Думали, дай людям свободу вибору і люди вже якось собі раду дадуть.
    Ми були праві щодо Західної України. Від Львівської області до парламенту не пролізла ні одна комуняка! А від Східної України? Якого тільки червоного лайна не понавибирали.
    Накінець, незалежність... Треба вибрати президента. Логічно, після 75 років комуністичного беззаконня мав бути вибраний будь-хто тільки не комуняка.
    Всі країни, які перебували під москальсько-більшовитським гнітом так і поступили. А ми?
    Відбулось з точністю до навпаки.
    Вибрали 1-го секретаря КПУ, в бувшому головного ідеолога цієї кровавої сили. Де логіка??? Що з людьми? Зазомбованість? Затурканість?
    Ось і знову... Проти всіх, за Януковича, за Юлю... Та дайте можливість комусь новому. Буде такий самий? Побачите. Про вище згаданих ви знаєте, що вони не зміняться, про інших - хоч якийсь шанс є...

• Подобається Подобається x 5
  11. Romko

В тім й справа,що нема там нових...:nea:
    НЕ-МА...:dntknw:

• Подобається Подобається x 3
  12. Андрійович

Андрійович миється в бані

Скільки людей - піараґенцій, політологів і політтехнологів - працює (і доробляється при тому чималих маєтків), щоб змусити людей голосувати не розумом, а емоціями. Діють здебільшого за формулою: зворохобити, задурити і спробувати "втулити" свого кандидата як псевдорішення.
    Згадується Фройдове визначення спасенного шляху, яке звучить майже як релігійна максима: "Де було "воно" має постати "я"!". І виникає запитання, скільки передвиборних лозунгів апелюють до стадного "воно" і скільки до свідомого людського "я"? (Хоч до Фройда в цілому ставлюсь досить скептично)

Останнє редагування: 1 гру 2009
  13. Istrebliatel

Istrebliatel Well-Known Member

я опять про бесстрашного Ратушняка ,«Жидовские кланы» Рабиновича с Коломойским первым делом убьют Ахметова, - Ратушняк
    http://newzz.in.ua/main/1148835698-httprupor.infonews-politika20091203zhidovskie.html
    такие заявления не могут быть незамечеными , или у него сумашедшие пиарщики или у него крепкие яйца

14. SemperTiro

швидше за все, у нього десь у сейфі лежить довідка від психіатра. Наскільки мені відомо, ЦВК не вимагає довідку про стан психічного здоров"я, так що можна в разі чого сказати: "та я ж вар"ят! от, комісія підтвердила!"

А взагалі досить цікавим було б гасло
    ОЗДОРОВИМО СУСПІЛЬСТВО:
    - збільшимо народжуваність (і Сіманєнка крупним планом!)
    - засудимо злочини Комуністичної партії (Сіманєнка на задньому плані, на передньому решітка)
    - реформуємо освіту (тут Кременя треба у тюрягу за введення 12-річної освіти без детального опрацювання всіх аспектів її введення, а тепер суцільний бардак у школах)
    - гарантуємо енергетичну безпеку і власний газ (Фірташ і Юля з Ющенком за роботою простими газовиками із зарплатою у 1000 грн на місяць і тілогрійках не Луі Віттон, а виробництва Макіївської зони, де мотає черговий строк "двічі несудимий" за махінації з нерухомістю... До речі, Аль Капоне посадили за несплату податків, бо була політична воля!)

список продовжувати можна, було б бажання не стільки говорити, як діяти...
    Ось вам класний вірш, який дуже гарно характеризує багатьох сучасних політиків:

ВОЛОДИМИР САМІЙЛЕНКО
    НА ПЕЧІ (Українська патріотична дума)
    Хоч пролежав я цілий свій вік на печі,
    Але завше я був патріотом, -
    За Вкраїну мою, чи то вдень, чи вночі,
    Моє серце сповнялось клопотом.
    Бо та піч - не чужа, українська то піч,
    І думки надиха мені рідні;
    То мій Луг дорогий, Запорозька то Січ,
    Тільки в форми прибрались вигідні.
    Наші предки колись задля краю свого
    Труд важкий підіймали на плечі;
    Я ж умію тепер боронити його
    І служити, не злазячи з печі.
    Еволюція знАчна зайшла від часів,
    Як батьки боронились війною, -
    Замість куль і шабель у нових діячів
    Стало слово гаряче за зброю.
    Може, зброя така оборонить наш край,
    Але з нею прекепська робота:
    Ще підслухає слово якесь поліцай
    І в холодну завдасть патріота.
    Та мене почуття обов'Язків своїх
    Потягає служити народу;
    Щоб на душу не впав мені зрадництва гріх,
    Я знайшов собі добру методу.
    Так нехай же працюють словами й пером
    Ті, що мають дві шкури в запасі...
    І, розваживши так, я віддався цілком
    Праці тій, що єдина на часі.
    На таємних думках та на мріях палких
    Я роботу народну обмежу;
    Та зате ж для добра земляків дорогих
    Я без мрій і хвилини не влежу.
    І у мріях скликаю численні полки
    З тих, що стати за край свій охочі,
    Слово ж маю на те, щоб ховати думки,
    Якщо зраджують їх мої очі.
    До письменства я кличу, - звичайно, в думках,
    Щоб світило над нашою ніччю,
    Хоч, на жаль, мати книжку народну в руках
    Я признав небезпечною річчю.
    О країно моя! я зв'язав свій язик,
    Щоб кохати безпечно ідею;
    Але в грудях не можу я здержати крик
    У годину твого ювілею.
    «Ще стоїть Україна! Не вмерла вона
    І вмирати не має охоти.
    Кожна піч українська - фортеця міцна,
    Там на чатах лежать патріоти
    ».
    Слава ж нам! бо коли б дух народу погас,
    Не стерпівши свого лихоліття,
    То по йому хоч зо два примірники з нас
    Дочекають нового століття.
    Слава нам! хоч би вмерла Вкраїна колись,
    Її слід буде легко шукати:
    А щоб краще навік ті сліди збереглись,
    Буде зроблено з нас препарати.

1898

15. Andzhej

Andzhej Well-Known Member

Просто і доступно. Це стосовно лозунгів. Якщо кандидат в президенти йде з такими лозунгами - зрозуміло, що він хоче досягти. Напівефимерні вона працює - створюють лише догадки про те що нас чекає.

16. Doctor Livsey

[/COLOR]
    Згоден - лозунги мають бути такими, щоб їх можна було помацати: повернути гроші вкладників Ощадбанку, зменшити податковий тиск на бізнес, заборонити Компартію. А те, що вона працює... Ну он лампочка в плафоні також працює.

17. Romko

Слухав в лісі радейко...фм...:music:
    Що пару хвилин ота реклама...спочатку:
    "ВОНА зрадила народ України. ВОНА обдурила людей..."...і далі в тім же дусі..."лиш ВІН врятує Україну"
    І зразу,не переводячи дихання...
    "ВІН краде давно і не може зупинитися досі. ВІН починав тирити шапки, а закінчує - Криворіжсталлю і "Межигір'ям". ВІН розкошує на 137 гектарах... Не обирай ганьбу, обирай УКРАЇНУ"
    Мдя...:nea:
    А,найголовніше,що і тут і там нема..хм..."зерна неправди"(с)...:sorry:

18. Doctor Livsey

Схоже, він і вона переходять до активних артилерійських дій...

19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

І не тільки вони... Як вчора Луценко розговорився? Мда... Росія була країною з непрогнозованим минулим, а ми з невідомим сучасним...
    Ну щож... Як там Фреді співав? Шоу маст гоу он?

20. gadait

gadait миється в бані

напевно на матеріальне, коли обіцяють якісь гроші, пенсії і т.д. :scratch_one-s_head:

---------- Додано в 21:23 ---------- Попередній допис був написаний в 21:20 ----------

люди ведуться на обіцянки, особливо на те, що можна отримати, не щось невідоме в далекому майбутньому, а прямо завтра, підвищення зарплат, пенсій, соц. допомоги.

а де твій аватар? :)