Який передвиборчий лозунг найпривабливіший

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Andzhej, 10 лис 2009.

1. Istrebliatel

Istrebliatel Well-Known Member

я тэж нэ втямыв
    а России при ельцине (даже не могу его с большой буквы) как грибы полезли алигархи с жидовскими фамилиями и двойным гранжанством.
    Есть видео там где Кучму, кабмим и пол рады посвящали в массонский орден

2. kym

kym Well-Known Member

Спішив не прочитав всього. Не в тему...Перепрошую

3. SemperTiro

SemperTiro Well-Known Member

пробачте, але Ратушняк не тягне на політика, тим більше національного масштабу.
    Сьогодні практично будь-кого, хто виступає з жорсткою антисемітською програмою, називають пришелепкуватим і в такого політика нема майбутнього.
    Ратушняку, перш, ніж патякати на камеру треба зрозуміти головний принцип: хочеш змінити світ - зміни себе! Навіть Тягнибок, який засвітився на антисемітському мотиві, зрозумів свою помилку :) діяти треба обережно, акуратно, деколи навіть непомітно, але ДІЯТИ (на благо держави і народу)!
    І ще важливий момент: усе потрібно пожертвувати своєму народові, своїй нації, але тут є одне уточнення: ВСЕ СВОЄ... а не чуже, бо то вже нацизм, а не націоналізм.
    Ідеї Ратушняка не вважаю схожими на ідеї Тягнибока і Костенка. Швидше за все, Рата просто хапається за те, що зараз у народі популярне, особливо на Заході України. Думаю, головне його призначення в цій кампанії - забрати голоси в Тимошенко та Ющенка, зрештою, у тих же Тягнибока і Костенка...

писи: про теплі стосунки між Балогою та Колесніковим давно відомо. навіть орден організував для донецького братана :)

• Подобається Подобається x 3
  4. Arthur

Arthur Well-Known Member

Мені здається, що він взагалі не за, що не хапається. Не знаю для чого він взагалі іде в Президенти. Може хоче отримати якусь недоторканість, яку дають кандидату в Президенти (здається таке є). Може хоче якось розрулити конфлікт з Яценюком.
    Скільки він забере голосів в Юща і Тимошенко теж невідомо, не такий вже і високий в нього рейтинг, а навіть якщо на Закарпатті і високий, то там людей не багато проживає і на загальний результат сильно не вплине.

5. Kalinka

Kalinka Active Member

Мені чомусь поведінка Ратушняка нагадує Володимира Жириновського. Такий собі провокатор...

• Подобається Подобається x 1
  6. MargoRitka

MargoRitka миється в бані

З Жириновським жоден наш політик не зрівняється.
    Він такі речі іноді говорить правдиві, про які інші навіть думати бояться.

7. Istrebliatel

Istrebliatel Well-Known Member

Жириновский это внегласная позиция кремля , то что не могус сказать Путин и Медвед , потому как они официальные персоны легко говорит он , с него взятки гладки , у нас такого нет и не будет

ну то что антисемитизм сплочает евреев в борьбе против всех и усиливает их влияние такое мнение есть , однако где гарантия что ослабление борьбы с ними не усугибит ситуацию ?(как в кинофильме про скинхедов) израильские жидомассоны уже требуют от Украины снять Ратушняка , он понял эту ситуацию и немного изменил вектор своих изречений
    http://newzz.in.ua/main/1148835265-ratushnjak-priznal-brodskogo-nastojashhim.html
    на данный момент ,он самый нежелательный для запада кандидат , а значит самый лучший для Украины

Останнє редагування: 21 лис 2009
  8. Doctor Livsey

Doctor Livsey Active Member

Дорогою від президентської дачі на Київ побачив нещодавно лозунг Богословської: "Вона не працює. Я переможу" (сподіваюся, що правильно запам'ятав). Щит був у кілька разів більший за звичайні білборди. Реально фігня, але так зачепило! :crazy:

9. SemperTiro

які у вас цікаві логічні висновки :)
    тільки не захоплюйтесь ними... бо цімбора вже у секретаріаті справ наробила...
    ок... тут інша тема!
    Здається, ця кампанія ще не дала якогось справді гідного уваги лозунгу... Є такі гасла, які чіпляють ненадовго, є такі, що змушують задуматися (але не над проблемою, а справжніми мотивами авторів фрази і над моральним правом політика використовувати її). Поживемо-побачимо :)
    а поки от згадав, як колись Бродський взяв вірш Симоненка в якості програми. отож перечитував недавно вступ до поеми "Мазепа" В.Сюсюри,
    хотів би поділитися, там є прекрасні думки для політичних гасел:

Навколо радощів так мало…
    Який у чорта “днів бадьор”,
    Коли ми крила поламали
    У леті марному до зорь.
    І гнів, і муку неозору
    Співаю я в ці дні журби,
    Коли лакеї йдуть угору
    Й мовчать раби…

Німій, одуреній, забитій,
    Невже не встать тобі від ран?
    Москві та Жечі Посполитій
    Колись жбурнув тебе Богдан.
    А потім хтів тобі Мазепа
    Від серця щирого добра…
    Його ж ти зрадила і степом
    Пішла рабинею Петра.
    Хіба не жах: своєї зброї
    Не маєш ти в ці скорбні дні…
    У тебе так: два-три герої,
    А решта — велетні дурні.

У тебе так: все безголов'я,
    Що на багно кричить: “Блакить!”
    Якби я міг, якби зумів я
    Тебе, Вкраїно, воскресить…

Твої шляхи — відчай і камінь,
    Така прекрасна й, мов на гріх,
    Ти плодиш землю байстрюками —
    Багном і гноєм — для других.
    У голові твоїй — макуха!
    Хіба ж ти можеш жить сама,
    Російсько-польська потаскуха,
    Малоросійськая тюрма.
    Веди ж, безумна, до загину
    Мене на розстріли і жуть…
    Ах, я люблю тебе, Вкраїно,
    І сам не знаю, що кажу
    .
    Я ж син твій, син, що йшов за тебе
    На смерть і реготи не раз,
    Той, що прокляв і Бога й небо,
    Аби тобі був слушний час.
    Я йшов кривавими житами
    І знов піду, де гул і мла,
    Лиш одного я хочу, мати,
    Щоб ти щасливою була.

10. Doctor Livsey

Останнє редагування модератором: 22 лис 2009
  11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ні! Справа не в націоналізмі НМД... Це звичайна технологія, шоу, вистава...
    "Эй. пацаны! Видите, кто на западе к власти идет? Хотите в вышиванках ходить (...)?
    Давай за "нашего"! ..."
    Ну и т.д...

12. Doctor Livsey

Так, як варіант. Але США таким чином вже створили всіляких Бін Ладенів, а тепер не можуть їх приборкати. Буде цікаво, якщо якийсь технічний або просто непрохідний кандидат стане Президентом.

13. kym

kym Well-Known Member

З тих всіх найбльше підходить Костенко

14. Kalinka

Kalinka Active Member

Ще й як! До речі, мені здається, чи воно справді так - білдорби тягнибока не змінилися з попередніх виборів?

15. Arthur

Arthur Well-Known Member

Ахметов підтримує Тягнибока, якась дурниця. А краще запитатись в тих, хто з Донецька. Ви щось чули про те, що Ахметов підтримує Тягнибока?

16. Tash

Tash Member

"Країну врятує боєздатна армія"
    Мені цікаво від кого??
    Щось від таких лозунгів в мене "мурашки" по шкірі бігають :sad:

17. Patrick

Patrick Well-Known Member

... якщо не хочете годувати чужу армію , то годуйте свою.

А "мурашки" по шкірі побіжать тоді , коли в дверях вашого помешкання побачите іноземного солдата.
    От тоді будуть "мурашки"!!!....

18. Kalinka

Kalinka Active Member

А якщо поряд поставити лозунг - "Україну врятує продуктивне село", то відразу з'являється картина - український солдат копає картоплю :)

• Подобається Подобається x 2
  19. MargoRitka

MargoRitka миється в бані

Після виборів в армїї зі зброї тільки лопата й залишиться, ото і буде "боєздатна армія" ...

20. SemperTiro

ніякий не використовується, а шкода... все нове - це добре забуте старе. Чтайте уважніше, я ж написав:

наскільки мені відомо, ЦВК мертвих не реєструє, бо треба особисто з"явитися здавати документи.

Якщо говорити по темі, то можу додати: лозунги - це тільки титульні ідеї, відповідно до яких кандидат обіцяє діяти. Мета лозунгів - привабити виборця, привернути увагу до особи (яка найчастіше автором лозунгу не є). Зараз лозунги - це ціла наука, що поєднує в собі психологію, лінгвістику, НЛП, дизайн, графіку і т.п.
    Біда тільки одна: душі в тих лозунгах нема :sad:

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)