Який передвиборчий лозунг найпривабливіший

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Andzhej, 10 лис 2009.

1. Полковник

Полковник миється в бані

:good:
    Предлагаю лозунг:"Пунину - ТАК!!!!"

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

а то хто такий?о_О

3. Ома

Ома Дуже важлива персона

Помните как в анекдоте - о чем вы думаете, солдат, глядя на кирпич? - О бабах. Я о них всегда думаю. :)
    Так и вы, Полковник, ветку про браво Путину закрыли, но вы всегда о нем думаете. ;)

• Подобається Подобається x 2
  4. volk

volk Well-Known Member

Тепер, після останніх подій з "політичним гриппером", думаю, для Ю.В. найактуальнішим лозунгом буде "ВОНА зустрічає літаки".
    Отже, якщо побачите жінку з сивою косою, що бродить по злітній смузі львівського аеропорту, знайте: це ВОНА.

• Подобається Подобається x 1
  5. Letunka

Letunka Well-Known Member

та набридли вже кандидати зі своїми обіцянками та лозунгами.
    кожен день висипають на тебе купу політичної реклами - задовбали всі! по-іншому не скажеш

6. Locke

Locke невиправний реаліст

Мене не цікавить жоден лозунг, тому що:

Але мабуть найкращий - це лозунг: "Тільки Литвин... Тільки Литвин", який щодня звучить з екранів телевізора в ролику Литвина. І ось чому.
    Недавно біля під'їзду зустрів декілька сусідок-бабульок, які буквально "живуть" політикою, не пропускають жодних мітингів (і "наших", і "ваших" і "їхніх"), читають всю підряд агітацію і потім диспутують з таким натхненням, що чуть буває до бійки не доходить. Так от, питають вони мене, за кого буду голосувати.
    - А за нікого, задовбали вже всі!
    - Треба голосувати за Литвина.
    - Чого б це, спитав я.
    - Ти що, телевізор не дивишся. Там казали, що тільки Литвин зможе нам забезпечити краще майбутнє, тільки Литвин.
    Я був в шоці. Наскільки ще є наївні люди, і як їх легко зазомбувати.
    А ви кажете, що політична реклама нічого не дає.
    Зомбі поруч. Вони серед нас!

• Подобається Подобається x 4
  7. SemperTiro

SemperTiro Well-Known Member

Як не дає?
    коли людині щодня по декілька разів повторювати, що вона мавпа, то рано чи пізно вона в то повірить...
    саме на це і розрахована реклама... зокрема політична.
    До речі, зверніть увагу на зміст тої реклами: говорять очевидні речі, тому люди і вірять..
    мене вбило гасло Янека "Україна для людей"... так і хочеться запитати: а що, хіба для бізонів?! хто ці люди, для кого Україна? чому державою керують нелюди в людській подобі? ну і т.п.

8. Locke

Locke невиправний реаліст

Ось тут він, до речі єдиний з кандидатів, сказав правду про їхні (будь-кого з них, кандидатів) помисли: "Україна для людей". Ми знаємо тих людей і, практично, можемо їх, тих "людей", всіх перелічити поіменно. На жаль нас з вами вони за людей не вважають. Згадався старий бородатий анекдот брежнєвських часів:
    Виступає Брежнєв на мітингу і каже: "В следующей пятилетке мы будем жить еще лучше". Голос з натовпу: "А мы???"

• Подобається Подобається x 4
  9. Ома

Ома Дуже важлива персона

Cписок людей прилагается.

10. Andzhej

Andzhej Well-Known Member

Так - цей пан короткий і ясний, особливо на біг боргах. Ох, виглядає щось занадто переконливо.

Останнє редагування модератором: 20 лис 2009
  11. OldMan

OldMan Well-Known Member

Не нашли себя в списках, Ома?
    Что-то с хромосомами не так?

Останнє редагування: 19 лис 2009
  12. Gron

Gron тафгай

Ви мали на увазі ХХ та ХУ комбінації, чи щось відоме тільки Януковичу та вам?
    Хоча з Януковичем це я загнув, йому такі речі непотягнути навіть із шпаргалкою, щось не те може прочитати.

13. Arthur

Arthur Well-Known Member

Ні просто Ома порядна людина і не входить в шайку Януковича.

14. Ома

Ома Дуже важлива персона

Юпитер, ты сердишься, значит ты не прав. :tongue:

15. Istrebliatel

Istrebliatel Well-Known Member

Сергій Ратушняк :"Зі шлунків олігархів ми маємо висмикнути свою державу і повернути її собі"
    "разорвать отношения с израилем"
    "ядерное оружие нужно не сегодня , а вчера"
    я вот никогда не думал что на западной Украине существуют люди ,с правильной позицией, оказывается есть-мэр Ужгорода

16. Letunka

Letunka Well-Known Member

а що за людина, цей Ратушняк? Гасла схожі на Костенка та Тягнибока :mocking:

17. Istrebliatel

Istrebliatel Well-Known Member

18. Lugaru

Lugaru Member

ВОНА кака, ой вибачте, цяця, він почуе кожного, третій усіх врятуе, а взагалі потрібен Літвін :))) Якщо чесно, то вже ніякий не прваблюе

• Подобається Подобається x 3
  19. kym

kym Well-Known Member

Ви можете доказати зворотнє..... Назвіть десять найбагатших людей україни...і порахуйте за скільки років вони створили свої капітали, порахуйте річну оборотність капіталу з врахуванням 50% рентабельності. Можете зробити зворотню операцію Капітали поділити на роки на рентабельність ....і т.д

20. Arthur

Arthur Well-Known Member

Так, а чого його зворотне доводити, якщо він з цим згідний.

а де твій аватар? :)