Який кандидат найбільш проукраїнський?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем SemperTiro, 11 лис 2009.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ти, як все... бачиш не те, що треба.
    Почитай закон, де написано, що буде, коли більшість не прийде на вибори.

Ну а плакАти...
    Хто їх виробляє - зрозуміло - російські політтехнологи, котрим Ющенко стоїть поперек горла, а ти - звичайний виконавець-поширювач, то того ж безкоштовний, чи такИ платять?
    Їм потрібні вершники без голови, що діють на емоціях, а не думають.

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Гальо?:clapping:
    хто клявся.що доведе "справу Гонгадзе" до кінця?о_О
    Хто бився в груди з лозунгом Бандитам - тюрми"?о_О
    Ага...то теж московські політтехнологи придумали....
    Обіцянки виконані...
    замовник вбивства Гонгадзе сидить в тюрмі,разом з іншими бандитами і казнокрадами...
    От,москалі,га?:ireful1:
    Хто ж з нас не думає?
    ти,котрий молишся на Юща?
    Чи я?

• Подобається Подобається x 1
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А ще "десять кроків..."!

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

А все тому, шо ти думаєш, що президент - то Бог.
    А президент сьогодні - то лише весільний генерал.

5. Romko

Тобі отут чоловік дуже гарно пояснив...
    я теж вже казав

6. SemperTiro

SemperTiro Well-Known Member

ой ні, Миху!!!
    у президента в руках уся силова вертикаль. За законом. Інша вже справа, що діючий президент не може або не хоче використовувати свою владу. Біда Юенка, мені здається, в тому, що він себе домовленостями зв"язав... і втягнувся у підкилимну боротьбу.
    Ніхто б не боровся за ту посаду, якби вона була така неприваблива.
    колись одна людина мені казала таке: якщо хтос прекрасно володіє ножем, то як би йому не пропонували вибрати кулемет, він все одно візьме ніж. Так само і тут: маючи навіть обмаль влади треба вміло її застосовувати, а не розтринькувати.
    на що перетворилося СБУ?! РНБО?! Ви тільки подумайте, що ці дві структури можуть зробити!!! Хтось скаже, що СБУ не має права на прийняття судових рішен, але якщо розкрити реально резонансні справи, то ніякі судді чи прокурори не зможуть їх "поховати", бо проти тих же суддів треба копати так, щоб під ними земля горіла. Зварича прикрутили і що?.. тепер із нього вар"ята стараються зробити. зрештою відпустять, побачите. ТОМУ ЩО НЕМА ПОЛІТИЧНОЇ ВОЛІ! буде людина, готова взяти на себе відповідальність - буде порядок. А Ющенко, пробачте, уже себе зв"язав по руках і ногах... так, він хоче щось робити, так, він має ідеї і бачення, але не може, бо тримається слова (питання тільки в тому кому і що він обіцяв!?).
    колись казали "нужда закон міняє". Ющенко міг не призначати Тимошенко на пост прем"єра... а коли вже призначив, то нічого було її знімати, а потім знову вносити на розгляд, а тепер знову плакатися... Ой, не вояка він... Прикро, що більшість кандидатів такі ж... і пробити двох атлантів Ю і Я практично неможливо... а нас знову заганяють у рамки, тільки тепер уже страшилками; голосуйте за Юща, бо буде кінець світу, якщо стане президентом Янек або Юля! але є й інші кандидати, з-поміж них хочеться обирати... може таких, як я буде багато і народ черговий раз виявиться трошки мудрішим... а може і залишиться стадом, бо колективне просвітління. хай навіть хвилинне, треба заслужити...

Останнє редагування: 14 лис 2009
    • Подобається Подобається x 3
  7. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Гаразд, а що далі. Будуть гроші витрачати на вибори, але країна від того працювати не буде. Чи ви думаєте, що у повітрі з'являться нові кандидати з програмами відновлення України?
    Відстраняючись від виборів ви намагаєтесь не брати на себе відповідальність за те що відбувається в країні, але з рештою ви можете отримати вибори як в Росії минулого місяця, коли ніхто не ходив на ділянки, але всюди перемогла "Єдіная Росія"... Невже ви бажаєте Україні таких виборів?
    Я ще раз закликаю вас уважніше придивитись на історію сусідньої держави - РФ, у нас було все теж саме, тільки "Майдана" не вдалося влаштувати - влада використовувала танки. Сьогодні ми в РФ маємо (те що маємо) повну відсутність виборів у першу чергу завдяки тому, що люди роблять так як ви запропонували. Вони сподіваються що так вони щось відстоюють, але треба читати закон і як і в України (згідно з тим що тут вже написали) в Росії не має сенсу сидіти вдома, тому що рахувати будуть тільки тих хто прийшов... Треба ходити і голосувати, ТРЕБА.

• Подобається Подобається x 2
  8. Romko

Грошу кладуться на карман,незалежно від того,чи будуть вибори,чи ні.
    Так не буде ніякого сенсу,якщо я непіду на вибори.
    Як і не буде,якщо я піду.
    Якби всі...то був би сенс.
    Але один молиться на Ю.Інший на Я,
    Враження...неначе якась мана...
    Ну про себе я вирішив.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

ну і кому він зрадив, зрадив,зрадив(в чию користь)?

Теоретично... а практично?

МВС (Луценко).
    Як президент може на нього вплинути? Зняти без відома Уряду - ні. Луценко - міністр і підпорядковується міністерству.

СБУ - так, то його. Але теж повного впливу він не має, бо голову СБУ тре затвердити у ВР при заміні, а у ВР ми знаємо ситуацію.

РНБО - так. Але чи той інститут настільки сильний і впливовий? Сумніваюся.

Прокуратура. Без погодження з ВР - нікуди так само.

Ото вся влада президента.... у премєра значно більше впливів. Вся економіка країни, всі ресурси країни, всі чиновники.

Президент не має права нікого з урядовців звільнити і нікого призначити. А те, що він має право, то лише з погодженням ВР.

Скажіть, як можна силовими структурами керувати економікою країни?
    Хіба що у тоталітарній країні.

10. Romko

Натура така...
    Та й не лише в нього...
    Вся ота...верхівка...лише й вміє...жертися..зраджувати...продавати...шукати "кампрамати"..
    А в результаті....
    Цікаво.коли вони вже про народ згадають?

11. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Саме так всі і говорять... Як би всі, то і я б теж, а так... Починати треба з себе. (с)

12. Romko

Та нє...:nea:
    Не бачу сенсу.:dntknw:
    навіть,якщо піду і спалюся перед ВР.
    Їм то глибоко в одному місці.
    Як і всі ми.:nea:

13. Ома

Ома Дуже важлива персона

Даже если просто прийти и забрать свой листок голосования, чтобы оставить на память внукам, будет больше смысла, чем не прийти вообще. В этом случае вы будете точно знать, что ваш листок не вброшен ни за кого.

• Подобається Подобається x 3
  14. VasMT

Заборонено законом... Не дадуть...

15. Ома

Ома Дуже важлива персона

Не дадут забрать?
    Если уж такое нигилистическое настроение, то можно лист испортить и бросить в урну. Все лучше, чем там поставят галочку за кого надо и вбросят без него.

16. VasMT

Ні! Не дадуть... Ви можете написати на бюлетні слово "Мир" з трьома помилками, поставити сто одну галочку, підтертись ним, але не вкинути в Урну для бюдетнів, викинути в смітник, або винести за межі виборчої дільниці - не маєте права!

• Подобається Подобається x 4
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ідея!!!!!!!!

Замість того, щоб не йти на вибори, як пропонує Ромко, кожен приходить і підтирає і кидає в урну.

Уявляю настрій личильної комісії.:crazy:

• Подобається Подобається x 4
  18. Ома

Ома Дуже важлива персона

После президентских выборов будут парламентские. И если существует какая-то сила, которой вы хоть немного симпатизируете, то для нее бОльший процент в этой гонке дает какую-то вероятность получить бОльший процент в парламентских выборах. А это уже что-то. Хоть маленький шаг.

• Подобається Подобається x 2
  19. Romko

Умгу...:sad:
    Янукович вже запатентував...
    Для того,щоб то зробити,тре мати по чому то зробити...:sorry:
    А я ж...тойво..на томуво...:nea:
    Тому й не йду...:dntknw:

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

а молоко і огірок як? і піща не жирна...взривнА...

а де твій аватар? :)