Який кандидат найбільш проукраїнський?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем SemperTiro, 11 лис 2009.

1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Мих, хотілося б з Вами погодитися, але... А саме,ХТО цю владу повинен дати? Чи Ющенко хоч поворухнувся, щоб ту владу хоч трохи консолідувати?
    Може він би був непоганий президент в якійсь країні з давно встановленою демократією. Але не в Україні, де треба все ламати, де мафія на мафії сидить, а половина населення зазомбована північно-східними людоїдами.

• Подобається Подобається x 3
  2. Arthur

Arthur Well-Known Member

Та тут мабуть буде легше назвати тих, кого ви ще не зачепили.
    І то важко згадати. Напевно про Гриценка, Костенка я ще не бачив комічних шаржів від вас .

• Подобається Подобається x 1
  3. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Читаю вас и всё больше убеждаюсь, что претензии к Путину - обычная зависть. Вы сами тут не про демократию вещаете, а про политическую волю... Получается при всех "перегибах" воля всё же штука не такая уж и плохая, хотя б цирка нету.

А вот это Ромко вы зря. Если даже этого не делать, то тогда вообще ни о чём разговор получается. Увы, в РФ куча таких, что пальцем не шевельнут, но им всё не нравится. Дорога в 1000 миль начинается с первого шага...

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Згоден з вами. Помилки були. То все, знаєте, досвід, а він приходить не одразу. Нема у нас еліти - то правда... ще не виховали.
    Просто мене дістає позиція тих, хто думає, що хтось думає, що Юженко - бог, а сам думає, що Ющенко - чорт. А насправді всі є люди.. з помилками, з емоціями, з недоліками і т.д. Не треба думати, що от я відбув на Майдані своє( що = герой України), а далі докінця життя я можу сидіти і думати, що тепер мені всі винні(позиція Ромка).

Отже, що я хотів сказати. Сьогодні серед тих, хто дійсно є патріотом України серед верхівки - то є Ющенко. За все своє правління він не зрадив України, що навіть у порівнняння не йде з Кучмою. З відстані часу то оцінять, особливо, якщо до влади прийде Юлька.

5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Позиція Ромка така:ніхто мені особисто нічого не винен. То особисте. А,як українець і внук свого діда(що б ти там не говорив),я вважаю,що проголосувавши за будь-кого з тих,хто зараз(вкотре) пхаеться до влади,я зраджу пам'ять свого діда і ту ж Україну,яку ті нелюди довели до руїни,до ганьби. Не можна стільки разів наступати на ті ж граблі. Артурові відповім,на його закид,кого я ще не опльовував...хм... Гриценко для мене не існує,хіба,як клон того ж Ющенка. А Костенко...Мих правильно зауважив - на його совісті розвал Руху,єдиної політичної сили,до якої я колись відчував повагу. Цим все сказано...

6. SemperTiro

SemperTiro Well-Known Member

на первеликий жаль, Юшенко сьогодні хвалиться тільки одним "своїм" досягненням: він вважає, що при ньому з"явилася свобода слова... Більше ніяким своїм досягненням він не хвалиться. Що ще він зробив позитивного для країни, навіть якщо умовно свободу слова зарахувати на його користь? (зрештою, і це, й відомість України, і її європейські вподобання - це досягнення народу)

погоджуюся, але не тільки він патріот, є й інші. Просто у патріота Ющенка найбільше повноважень поміж усіма патріотами при владі. І ці повноваження він використовував і використовує не так, як треба. Він став заручником домовленостей та інтриг тих людей, які грають на його патріотизмі (+ любі друзі), як на муз.інструменті.
    Я не ідеалізую Ющенка і не закидую його багном, я тільки кажу, що він на посаді президента не зробив факично нічого, жодного вагомого досягнення, і знову обіцянки, проекти, акцепти. А про банкіра він даремно ляпнув, бо він уже мінімум 5 років не банкір, до того ж 1997 і 2009 - це абсолютно різні дати.

п.с. Мені огидно було дивитися, як на відкритті Донбас Арени його засвистав багатотисячний натовп, але він облизнувся і продовжив свою нудну пісню. Він за 5 років нічого не зробив, щоб та частина України почала не те що поважати його, а хоча б позитивно думати і прислухатися до його слів. Таке буває тільки в 1 випадку - коли у людини слова розходяться з діями.

а взагалі розглядати "проукраїнськість" і "патріотизм" як синоніми не дуже доречно, бо Богословська, наприклад, також себе патріоткою вважає... Але на благо якої ПАТРІЇ (батьківщини) вона діє - це питання.

• Подобається Подобається x 3
  7. Arthur

Arthur Well-Known Member

А ви хоч раз пробували взяти програму Ющенка «10 кроків» і подивитись, що він виконав, а що ні. І порівняти відсоток виконання з відсотком виконання обіцянок інших політиків.
    І ще, якби зараз Президентом був би не Ющенко, а Янукович., то чи дало би нам УЄФА право на проведення ЄВРО-2012 (то як ми їм скористались інша справа). Я думаю, якби зараз був Яник, то УЄФА навіть нашу заявку не розглядала би.

8. SemperTiro

а що було б, якби українці першими висадилися на Марсі? а що було б, якби Українці жили нормально?
    я пишу про факти, а не про наукову фантастику. А 10-ма кроками назустріч людям можна будь-кому голову задурити. Дон Кіхот також змагався із страшними драконами, які потім виявилися вітряками...

І все ж повернемося до титульного питання. Ось нагадую кандидатів:
    Богословська І.
    Бродський М.
    Гриценко А.
    Костенко Ю.
    Литвин В.
    Мороз О.
    Пабат О.В.
    Противсіх В.
    Ратушняк С.
    Рябоконь О.
    Симоненко П.
    Супрун Л.
    Тигипко С.
    Тимошенко Ю.
    Тягнибок О.
    Ющенко В.
    Янукович В.
    Яценюк А.

може легше шляхом викреслювання? :)
    я би в першу чергу викинув Богословську і Бродського... Поняття не маю, хто такі Рябоконь і Пабат (про останнього кажуть, що він - проект Черновецького + технічний кандидат когось із сильніших, щоб "мочити" інших і викидати компромат у ЗМІ)

9. Arthur

Arthur Well-Known Member

Чекайте, коли Ющ обирався Президентом в нього була програма. А зараз, коли виконання цієї програми треба оцінити, ви говорите, що це дурниці. Так для чого ви підтримували Ющенка, якщо вам його програма не подобалась. Треба було її тоді уважно вивчати і думати чи варто голосувати. Ніж зараз говорити, що Ющ нічого не зробив.

Після Майдану-2004 в нього було багато альтернативи кого призначати???
    Чи міг він призначити когось замість Тимошенко на посаду Прем’єр-міністра?

І ще. Більшість погоджується, що Ющ був добрим Прем’єр-міністром, але виявився поганим Президентом.
    А зараз більшість хоче обрати тих, хто на посаді Прем’єр-міністра не показував ніяких результатів, то що ці люди покажуть на посту Президента.

10. Lugaru

Lugaru Member

Тягнибок мабуть самий проукраїнський. Раніш вважав ше Яценюка, але він вже на російській бік переметнувся(((

11. Romko

Люди,та коли ви зрозумієте,що оці всі маріонетки лише розігрують кожен свою роль,спеціально для тих,кого вони називають "елєкторатом"(а,між собою "бидлом","біомасою") .
    Юля грає роль "комсомолки-спортсменки",харизматичної особи,Янукович -роль отакого собі недолугого клоуна,Ющенко...роль "месії"..."батька нації",а насправді...ех...слів не вистарчає...одні букви...
    Особисто для мене голосувати за будь-кого з них,чи за їх клончиків - це ЗРАДА УКРАЇНИ,зрада пам'яті тих мільйонів,що загинули за ту Україну.
    Голосувати за виродків,які довели ту Україну до руїни,зробили її посміховиськом в світі,своїми постійними чварами,дєрібаном всього,що можна продати,зрадою всіх і вся я вважаю неприйнятним.
    Це моя думка...
    Не сумніваюсь,що багато хто має ще ілюзії...ну що ж..."блажен,хто вірує"...
    Щиро бажаю,щоб ті граблі,на які ви черговий раз наступите,не виявились останніми...для України.

12. Arthur

Arthur Well-Known Member

Добре, напишіть, що ви пропонуєте. Де шукати вихід. Думаю вас багато хто підтримує, теперішньою владою не задоволені багато людей. Напишіть, як обійти граблі, ми теж не хочемо на них наступати.

13. Romko

"Сидячий страйк".
    Повний ігнор виборів.
    П О В Н И Й.
    Але це нереально.
    Як нереальний і Майдан.
    Тому що одні з благогоговєнієм молияться на того,чиї очі не бачили,як руки крали.
    Інші так само преклоняюцця перед комсомолкою,спортсменкою і вубше красавіцею,котра є газовою прінцесою.
    Треті в захваті від пантуватого шапочника,той,що був "бугром" на зоні...
    На мою думку всі вони - вороги України.
    якби ж це розуміли всі...

14. kym

kym Well-Known Member

І кожний по своєму правий.І тут погано і там погано. і той не такий і тамтой не такий. А питання стоїть, що робити далі. "сидячий страйк" то якраз на руку аферистам від влади. Народ поміняти теж не можна. І опускати руки не можна, бо того тільки чекають. Думаю рано чи пізно має появитися нормальна сила і нормальний лідер. Сам він звичайно не появиться, і тут треба всім справжнім українцям просто з організуватися так як наші діди зогранізувалися і створили опір загарбникам

• Подобається Подобається x 2
  15. Полковник

Полковник миється в бані

Лет 20 что-то подобное слышу.:good:
    Если доживу, то ещё лет 20 буду слышать.:haha:

16. Romko

Умгу...вперед...:sorry:
    Прапор Вам в руки,барабан на шию...:morning1:
    І з піснею...:rus:
    І всі зразу вам повірять,що ви ТАКИЙ.:mocking:
    Цікаво,скільки ви людей зберете - 1-го.чи 1,5?:cowboy:
    Тіки реально,га?;)

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Важко оцінити свободу слова, коли живеш у середовищі свободи слова.
    На передачах С. Шустера російські гості нераз висловлювали заздрість у свободі слова в Україні і казали, що в Росії такого нема. Тому, коли полковник пише, що у них сексу нема, а лише одна любов - то любов до Путіна, то я його розумію.
    Ну й на рахунок свободи слова, як народного достоянія.... за час Ющенка журналістам гОлови не відтинали і не закопували у Таращанському лісі.... чи ви вже забули про таке? А забули, як "випадково" кандидат на місце президента Чорновіл загинув у катастрофі? Шо, тоді був інший народ і його достояніє?

Ромко, візьми хоть почитай закон про вибори перш, ніж то писати.

Останнє редагування модератором: 13 лис 2009
  18. SemperTiro

особисто про мене: я голосував за Ющенка через безвихідь. Я не читав його програми, просто вважав його меншим злом. Але в той час, коли народ поклав на нього свої надії, я також сподівався... буквально 3 місяці, а потім була розмова з сбушником, аналіз, переоцінка. фактично перший рік - це був рік мого каяття і визнання правоти тих, хто казав мені: почнеться переділ власності. Я не шкодую за тим, що сталося так, як сталося, просто особисто я НЕ хочу ще 5 років такого президента, якого не поважає народ і навіть не особливо хоче його слухати.
    Розумію, що зараз ситуація з вибором, мабуть ще гірша, я поки дуже сумніваюся чи взагалі йти на вибори, але однозначно НЕ буду голосувати за Юлю, Юща або Янека. Хай це не вихід, та все ж для мене краще не піти голосувати в 2 турі, ніж потім знову мучитися. Я розумію, що президент має бути, але я змирюся із будь-ким на цьому посту.

Тягнибок гарний кандидат, але, як на мене, надто сильно переймається національною ідеєю. Просто "зловив хвилю". Справжні патріоти діють трохи інакше...
    хоча у кожного поняття патріотизму своє.
    Яценюк - це бізнес проект. За ним не стільки Росія, скільки українські олігархи. У такому віці без солідної фінансової підтримкм просто нереально досягти таких результатів.

Думаю, нормальні лідери і зараз є, просто вони не популярні і не мають сили саме через те, що їх затирають "лідери" з високим рейтингом. Навіщо їм конкуренти?

не забув... але,як на мене, не відтинали не через Ющенка, а тому, що свідомість народу змінилася у 2004 і можновладці стали боятися тої сили. А якби не боялися, то запросто кидали б чеками синів у морду журналістам і розбивали б голови битами тільки за одне питання з приводу Межигір"я. Сподіваюся, цього ви також не забули.

19. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- В деяких країнах за неявку на вибори - стягується чималенький штраф. Правильно роблять, зрештою.

20. Romko

Прочитав
    Там є отака стаття
    З А К О Н У К Р А Ї Н И
    Про вибори

Ох.добре,що ти про це нагадав..
    Ющенко,вупше то хароший чоловік...добрий..."батечка" не зобідив....
    Ну шо з того,що якогось там журналюгу розчлєнували?
    Прощати тре...прощати...
    За шо,"тато" віддасть йому свій голос на виборах....

І,вупше "сім’я" ним задоволена...

Останнє редагування: 13 лис 2009
а де твій аватар? :)