В мене знайомий був... До нього звертались про допомогу, і ніхто не отримував відмови... Правда і допомоги ніхто не отримав ні разу... Казав - почекати треба, зараз не можу...
Полковник та VasMT ви ніби дорослі люди, але нажаль, як і більшість військових … Я там чітко написав, що він не дає дати відновлення ядерного статусу, я про інші дати не говорив. Шкода, що більше двох слів ви не змогли прочитати.
Ні, не проти. Щось мені подобається, щось ні. На жаль, його программа не є президетською(сьогодні),бо така сітуація в країні. Але там є здоровий глузд, хотів би щоб Свобода мала належну кількість в ВР.
Він і робив те, що говорив. Наприклад, перед виборами говорив, що він за НАТО і після того як його обрали Президентом він не сказав, що НАТО нам не потрібне.
Кавалок голосів забере, по соц. опитуваннях в нього рейтинг до 3% доходить. Хоча на виборах може виявитись і менше. Але чим більше він набере зараз, тим більше шансів, що він пройде в ВР на наступних парламентських виборах.
У меня такое впечатление , что Юля, что Ющ что ЯН они не то что все НЕ проУкраинские, они просто зарабатывают деньги, а настоящий проукраинский президент будет у власти ещё лет через 20.... когда полностью поменяется данное поколение политиков
При чому тут Путін або Ходорковський? Панове, наразі обговорюємо проукраїнськість кандидатів в президенти УКРАЇНИ. та немає в нас часу чекати ще 20 років, поки прийде нове покоління... і звідки гарантія, що прийде хтось кращий? Маємо вибирати з тих, хто є зараз. Особисто мені імпонує програма Костенка. "Роби українське! Купуй українське!" - як раз найпроукраїнське гасло з усіх тих, що лунають зараз
Нє, ну Полковнику, вже ж раз спеціяльно для Вас писала : купуєте собі українські шерстяні носочки, тапочки, піжамку і тааак затишно і комфортно себе почуваєте вдома, просто ляпота
Знаєте всіх..? А як меншість..? Здоровий глузд є тільки в тому, щоби Свобода мала належну (я вкладаю інакший зміст в це поняття) кількість в ВР... В віддалив Україну НАДОВГО і від НАТи і від ЄеСу... Сорок років водив Моісей... http://www.youtube.com/watch?v=P_08wbgry1E Боря! тримайте себе в руках... можна щось знайти в мережі і про інших "грьобаних"... Як і про коротких... Ні? В гілочку про "Як романтично пахне ковбаса..." Там про нАШЕ розкажуть... Перша приватна колекція, Біленька, і трохи Медов чорний... Все гарнюньо... Але і в пухових шкарпетках з Алтаю затишно... З цим як?...
А ви меншість чи більшість? Завдяки позиції таких громадян, як Ви! До речі ви ж навпаки маєте підтримати Ющенко, якщо ви вважаєте, що він віддалив Україну від НАТО.
Пухнастику! То колись Країна була велика і багатогранна... Зараз хіба закарпатьські... http://www.businesspress.ru/newspaper/article_mId_37_aId_118939.html Це ж тільки такі як ВИ, знають ВСЕ про ВСІХ... Я є Я! В мому оточені всі поділяють мою точку зору... Дехто, хто поділяє мою точку зору, не входжить в моє оточення з інших причин... А кудись не входжу Я... Рівновага...
Він вупше рулить... Згадав Шевченка: " Ізбави мене Боже від таких друзів, а з ворогами я сам справлюсь"