Який кандидат найбільш проукраїнський?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем SemperTiro, 11 лис 2009.

1. Arthur

Arthur Well-Known Member

Це МВФ дає під 3-4%, а ще Уряд бере запозичення на внутрішньому ринку. Ось вчора запозичив більше 850 млн.. Ставка від 20 до 27,48%. Причому 395 млн., було запозичмо під найбільшу ставку 27,48%.

• Подобається Подобається x 2
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Smeet! Я б не був таким категоричним, але велика частка людей дійсно їздить на заробітки в Росію. Цілими бригадами. Особливо користуються популярністю спеціалісти з оциліндрованого бруса і перекривателі т.н. верхів (ті хто роблять дахи). Муляри і маляри, як правило на Польщу і Чехію .
    А ще вахтовики-буровики. В Стрию технікум їхній був...

3. smeet

smeet просто спілкуюсь

Я якраз і кажу за стрийських хлопців.Закарпатці в основному будівельники-плиточники,штукатури,гіпсокартонщики,муляри.

4. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Вчора не мав змоги продовжити нашу розмову. Згідний з вами майже в усьому. Крім моєї Австралії. Я їхав не за доларами, а втікав від москальсько-комуняцького смороду. Фінансово я не виграв, бо працюючи в Львові стоматологом, я відносно був на тому ж фінансовому рівні що і зараз.
    І не забувайте, що я втратив багато років добиваючись статусу австралійського стоматолога.
    Про закарпатців згідний. Бував в Закарпатті, мав друзів з Закарпаття.
    Добрі і чуйні люди. Матеріальний рівень був мабуть найвищий в Україні.
    Але... Вже тоді половина Закарпаття гнула спину в РФ на лінивих москалів.
    І продовжують. Але зараз інші умови і закарпатці зроблять все, щоб задобрити російського фюрера. А ви знаєте його кінцеву мету щодо України.
    Інше... Чому Закарпаття відоме в основному Медведчуком, Балогою і іншими мафіозі? Чому на Закарпатті має великий вплив РПЦ?
    Чому якийсь "атєц" піднімає надуте "русинське" питання і апелює до Росії
    роблячи можливим південно-осетинський сценарій?
    Чи не причиною того є велика любов закарпатців до матеріальних благ
    і для цього всі методи годяться?

5. smeet

smeet просто спілкуюсь

Я не дорікав Вам, а просив не бути таким категоричним.Тому що на світі немає чорного і білого а є ще багато кольорів.Ваша наполегливість заслуговує на повагу.Але Ви відірваний від України і Ваші судження
    інколи бувають такі що не зовсім відповідають теперішній ситуації в Україні.Коли раніше усі наші негаразди можна було списати на вредних москалів,то тепер мокалі у скажімо Львові не при владі.Але як брали хабарі при вступі в медінститут так і беруть.Як брали при москалях хабарі судді так і тепер беруть,різниця тільки в тім,що тоді більш боялися брати,а тепер не бояться і беруть майже відкрито.Сидить дівчина в прийомній головного лікаря чекає на прийом-проситися на роботу медсестри і лічить на колінах купюри по сто доларів,не звертаючи увагу на тих хто сидить коло неї.Лікарі,що приїжджають у Львів на курси підвищення кваліфікації-того ж дня їдуть додому залишивши у Львові пучок зелені.
    У мого брата в РЕСі запросили п"ять тисяч доларів за пакет документів на перехід на електроопалення.Продовжувати?
    Про хабарі СЕС від приватних стоматологів(інакше закриють кабінет),чи хабарі пожежникам,про хабарі за справки в мерії?І не 50-100грн-а 5000-10000 американських президентів.
    І знаєте на тих посадах абсолютно немає москалів-усі наші рідні львівськозакарпатськоволиньськовінницькополтавськохарківські.Коррупція національності немає вона інтернаціональна.Так що Ви не прогадали,матеріально можливо у Вас так само зате морально Ви виграли набагато більше від всіх тих хто з цього пекла не встиг втікнути.
    А Ви ще дітей не вчили.Ви не знаєте як це коли який небудь гнилий замдекана,що видить себе наполеоном,за відсутність якої небудь справки,з дитини яка вже в 100 раз розумніше його і печатається в серйозних журналах,і виступає на міжнародніх конференціях піднімаючи рейтинг не тільки інституту,а й держави Україна, грозиться виключити з інституту за пропуск,який вона здійснила будучи за кордоном на міжнародній конференції.І все це робиться через яких небудь нещасних 100 доларів хабаря.І йому свистати на авторитет України.Він думає за свій живіт.Зате він кожну неділю ходить в церкву,стає на коліна,молиться і всім розказує,як він любить Україну.
    Ви не знаєте,що у студента п"ятого курсу лікувального факультету за цілий рік навчання була тільки одна пара по хірургічних хворобах.На інші пари викладач просто немав часу.
    А Ви ніколи не зріли в корінь цієї проблеми?Не задавалися питаннями чому вони їдуть? Відповідь на диво банальна.На Закарпатті найбільша густота населення в Україні.При СРСР коли робота була у всіх на Закарпатті були безробітні.Такій кількості населення просто не хватало роботи.Коли у Львівщині ніхто навіть не чув що можна їздити в інші області і навіть і республіки на заробітки -закарпатці вже тоді їздили по всьому СРСР.У моєму селі на львівщині чоловіки могли все життя працювати за 110 крб зарплати,і все життя ходити в туалет на двір,і виносити помиї в відрі-на Закарпатті в ті часи чоловіки як Ви кажете "гнули спину"за 700-1000крб за місяць.З заробітків привозили по 10-15 тонн зерна,відкормлювали свиней і будували прекрасні будинки з туалетом всередині і ванною,і каналізацією.А тепер вони "гнуть спину" на лінивих москалів одинаково з львів"янами,тернополянами,волинянами і т.д. бо наші українські месії так і не зробили нічого,щоб дати людям роботу.Риба шукає де глибше а людина де ліпше.І якщо у Росії краще платять ніж в Україні або в Чехії то ясно що люди поїдутиь в Росію.Ще одно.В Україні вже немає "москальсько-комуняцького смороду".Принаймі у Львові.Не хочете вернутися?:)

Тому ж ,чому Львів відомий Шурмою,Зваричем ,Голубом і іншими.У кожному селі чи місті є хороші люди а є паскуди-це нормально,так в усьому світі.Між іншим Балога на Закарпатті побудував уже 5-6 супермаркетів і дав десь до 5000 людям роботу.Спитайте людей у Мукачеві,що як вони відносяться до Балоги.Я думаю вони скажуть більше доброго ніж поганого.
    На рахунок РПЦ Ви помиляєтесь.Крім РПЦ на Закарпатті великий вплив має і ГКЦ,і дуже багато протестантських релігій(суботники,п"ятидесятники та інші).

Надуте "русинське питання" піднімає той кому платять.Цим займаються десь 30 чоловік і не більше.А фінансує все кращий друг нашого гаранта бувший(бо так було треба) голова секретаріату.Про це була інформація в пресі."Русини" це політпроект,і ними більше управляють в Києві ніж в Москві.

• Подобається Подобається x 7
  6. smeet

smeet просто спілкуюсь

7. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Ха-ха-ха. Ромко, кажись вас "свои" же в расход решили пустить... :haha:)

Что-то как-то неслышно ни результатов расследования, ни лечения... Тишина.

8. Romko

Romko Дуже важлива персона

Мені якось пофік.
    Бо я дійсно переконаний,що вся ота мерзота,що керує постсовком - і в Україні...та й в Росії - здеградовані совдепівські недобитки.
    Небезпечні для суспільства.

[​IMG][​IMG][​IMG]

І місце їм в ДУРДОМІ.
    В гамівних сорочках.

9. SemperTiro

SemperTiro Well-Known Member

ні, Ромку, вони то недобитки, але команду їм дають трошки з єнчого краю...
    вони виконують а бартером отримують "на відкуп" наші землі: владарюють тут так, як хочуть, в разі чого бабло уже за кордоном і довірені люди там же...

10. Letunka

Letunka Well-Known Member

Погоджуюсь з такою думкою. В основному всі думають лише про набиття власних кишень. Але майже ніхто не відстоює інтересів України. Щонайменше і найнеобхідніше, на мою думку, має бути підтримка вітчизняного виробника та розвиток с/г

11. VasMT

Угу!
    В СОТ нас вже "впхали"... Першим кроком відмінили на ВР закони, щодо виконання зобов"язань перед СОТом. СГ навколішки благало помогти... А зараз закупівельна ціна на курятину на чверть нижче собівартості... І це при найнижчій зарплатні працівникам :sad: . Те ж саме зі свининою... Повезло тільки ВРХ, за них держава доплачує :))) , але самий мізер ...

12. Romko

Romko Дуже важлива персона

Умгу...
    Подивіться новорічне звернення Президента до народу і нічого більш гіршого в НР з вами не станеться...

13. VasMT

Слава Богу не в Новому, а ще в старому....
    Всім в НР всього найкращого, доброго, світлого (не білого, не плутайте :))) )

14. Arthur

Arthur Well-Known Member

А Ви хоч раз пробували подивитись на всі плюси та мінуси СОТ. Чомусь для більшості країн це вигідно. До речі для нас СОТ це більше переваг ніж недоліків.
    А коли Росія вступить в СОТ, Ви так само будете писати, що СОТ це погано.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Два запитання:

Який кандидат найбільш проукраїнський?
    Кого з кандидатів в президенти України підтримує Росія.

Відповідь: проукраїнський - той, кого не хоче Росія.

• Подобається Подобається x 3
  16. smeet

smeet просто спілкуюсь

Давайте зробимо окрему гілку щодо + і - вступу України в СОТ.Хто може знайти правила якими користуються в торгівлі країни,члени СОТ.От ми тоді зможемо їх обговорити.А то мало хто про це що знає,а говорять всі.
    Я теж чув,що згідно з цими правилами,якщо селянин вигодував свиню,він немає права сам її зарізати,а повинен здавати на спецбойні.Також неможна доїти корову руками,а тільки доїльним апаратом.Кажуть що ще є багато речей,які не дуже підходять українському селянину.

17. Arthur

Arthur Well-Known Member

Селянину може і не підходить. А хімікам і металургам?
    А наші селяни, з такими землями, навпаки мали б мати одні переваги.

18. smeet

smeet просто спілкуюсь

Хіміки і металурги з нашим застарілим обладнанням і новими,ринковими цінами на газ взагалі відпочивають.Кому ми потрібні з нашим енергозатратним виробництвом.Я ще раз прошу,у кого є перелік норм існування в СОТ.Я спеціально гуглив і не можу знайти.

19. І що ж Вам не сподобалось у зверненні?

• Подобається Подобається x 1
  20. Arthur

Arthur Well-Known Member

Так тут питання не тільки в тому, кому ми потрібні. Ми і до СОТ не були потрібні, і норми, вимоги (стандарти) до продукції і раніше нам виставляли. Питання в тому, що тепер на нашу продукцію, не можна встановлювати додаткові імпортні мита, а значить наша продукція стає на певний відсоток дешевше.

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)