Який кандидат найбільш проукраїнський?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем SemperTiro, 11 лис 2009.

1. smeet

smeet просто спілкуюсь

Все пане Ромку-Ви шпійон Москви:haha:

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

ви про совєтскій союз?

3. smeet

smeet просто спілкуюсь

Най Біг заварує,я маю на увазі більш-менш нормальні відносини з північними сусідами.

4. Gron

Gron тафгай

Маєте на увазі щось більше ніж демаркація кордонів;)
    А може маєте надію що ЮВТ кожному за неї голосувавшему/агітувавшему з долі ввп(не дура ж із своєї) дасть акції ГТС?

PS ввп це пм у сусідів:)

5. Romko

Romko Дуже важлива персона

А тепер з мови Езопа перекладу на доступну. Дехто продовжує вважати месією безхребетну мумію Ющенка,друге ім'я якого Юда,що довів Україну до краху. Декотрі пісяють по ногах від одного погляду на "фюрера в юбці",камсамолкі-спартсмєнкі Юлі. Дехто продовжує захоплюватись "проффесором"(він ж ґвалтівник,грабіжник,ссучений "бугор" і теде). Миху,та всі вони - суть одно. І,вибираючи будь-кого з них,ти вибираєш знищення самої України. Тому що ще одного терміну керування будь-кого з тої зграї гієн Україна не витримає.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

У "дурдома.уа" трохи інше завдання - показати українців недолугими, нездатними, дурними. А ти їм вправно допомагаєш. Бо ворогам потрібно, щоб влади в Україні не було. Тоді можна хохла голими руками взяти. Бо найгірша влада - то є перешкода для повернення в совєтскій союз. А якщо влади нема, тоді її беруть іноземці.
    Ти просто безкоштовно помагаєш їм.

• Подобається Подобається x 1
  7. Lika20

Lika20 Well-Known Member

8. Romko

Не май ілюзій. Ота наволоч,на яку ти молишся,вже допродує Україну. І допродують російському капіталу.В тих помиях,що ллють одне на іншого твої "месії" нема ні слова неправди. Причому,зі всіх сторін. Ще раз кажу - не май ілюзій. Ні один з тих,хто зараз преться до корита,не думає про Україну.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

По-перше, то твої месії, а не мої, бо ти їх згадуєш в разів 10 частіше, ніж я.
    По-друге, чим твої дії є позитивні? Нічим.... і то мяко сказано...

10. Romko

Ну,скажім,Ющенка ти любиш,пачті,як дриглі...ггг...до слова я теж..аналогічно "люблю".:))) А тепер,відійди від святкового столу,висунь голову надвір і спробуй тверезо подумати: що зміниться від того,що до корита прийде будь-хто з тої зграї? Від перестановки доданків сума не міняється.

11. smeet

smeet просто спілкуюсь

Я маю на увазі ,що президент держави не має довести свою державу до війни з сусідами.

12. Gron

Gron тафгай

З цими сусідами, від президента, майже нічого незалежить.
    Хоча, може Ви мали на увазі не українського.

• Подобається Подобається x 3
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ей, Ром, не плутай святе з простою людиною.

Я не те, що люблю Ющенка, просто вважаю його позитивом у всьому тому болоті, яке маємо. Звичайно, не сумніваюся, що напевно є кращі, але поки я їх не бачу, а ти видиш?

14. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ні українського.В політиці як внутрішній так і зовнішній залежить все інколи одне окреме слово.Це так як в стосунках між людьми.Один пропустив повз вуха а інший взяв і образився.
    Я вже десь казав,що наші предки були розумніші за нас,коли помирав князь і у них не було наступника,то вони йшли в другі держави і просили на князювання когось царської крові.Можливо діло тут не в крові а в тому що тих людей з дитинства вчили розуму і хороших манер.
    З грязі в князі,не дай Бог з Івана пана-народ скаже як зав"яже,напевне не можна простих людей робити президентами,немає у нас національної еліти і все.
    Інколи слухаєш і диву даєшся що він несе-один.другий чи третій.
    Перше на що звернув увагу і що мене покоробило,так це зневажливе ставлення до журналіста-"треба було ткнути йому в морду"."як сучка блох" і багато інших перлів.Грубе звертання до людей на "ти".Де інтелігентність,де вихованість.І більш за все мене дивує позиція львів"ян,які цього не бачать,хоча багатьом регіонам України потрібно повчитись вихованості і шляхетності в поводженні у львів"ян.Миху,Ви цього не бачите,не ріже Вам вуха?Мені ріже.Янукович теж дивує своєю обізнаністю літератури і історії з географією-майже як Буш.Що мені неподобається в Тимошенко-надмірна імпульсивність,інколи неадекватна агресія,але у неї хоч немає неуцтва і хамства-чого достатньо у двох інших претендентів на папаху.Пане Ромку,я не сьогоднішний і розумію,що Україна заслуговує на кращих кандидатів.Але я розумію,що -маємо те що маємо.Я розумію,що реальні шанси є у двох кандидатів,як би Ви чи я цього не хотіли,але така об"єктивна реальність і нікуди тепер ми від цього не дінемся.Тому я зробив свій вибір.Я вважаю,що все таки Україна не заслужила мати президента який сидів за кримінальні злочини.Я знаю,що голосування проти всіх у другому турі- це фактично голосування за Януковича.Це моя позиція і згідно принципів демократії я на неї маю право.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

ви про кредити під 32% у МВФ, які ляжуть на плечі кожного українця?
    Ну то ще мяко сказано....

16. smeet

smeet просто спілкуюсь

МВФ дає кредити під 3-4 відсотки.

17. Андрійович

Андрійович миється в бані

Що правда, то правда, десь коло 4%. Кредити під 32% на плечі наших громадян це ноу-хау виключно наших рідних, українських банків... На Заході такі відсотки кваліфікуються як лихварство і є криміналом.

• Подобається Подобається x 2
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

От що мене вбило....
    І чого я ніяк не можу осягнути.
    Прийшли гроші з МВФ. І ті гроші держава дає різним банкам. Чому?
    "Бо якщо банки стануть, то вже буде капєц".
    У явіть себе власником банку. Ви всі гроші профітькали і вам держава дає ше, бо інакше капєц. Ну віддаватимуть лохи звичайно.... маячня якась, але правда...

• Подобається Подобається x 2
  19. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Сміт, не плутайте Західну Україну з Закарпаттям. Я недавно був і в Львові і в інших місцях на ЗУ, розмовляв з людьми і не чув взагалі, що хтось їде до Росії. До Італії, Португалії, Іспанії так.Але не до Росії.
    Закарпатська область має свою специфіку. Ви не ображайтесь, але середньостатистичний закарпатець за долар продасть рідну матір, не говорячи вже про свою батьківщину. За цей кусочок папірця він буде гнути спину не тільки на москаля а і на самого дідька.
    Десь там Чорнобилець демонстрував новий гімн Закарпатської області.
    Він чомусь на апщєпанятнам язікє.
    До речі, Мукачівський район також має свій гімн? І він також на язікє?..
    Бідні люди... Недавня історія з Абхазією і Південною Осетією не дає спокою...

20. smeet

smeet просто спілкуюсь

Педро,я не закарпатець,я тут живу з 1981 року.Родом я з сколівщини,є такий район у Львівській області.Мій двоюрідний брат родом також з сколівщини-вже 15 років працює і проживає в Москві.Мій швагро,об"їздив Югославію,Австрію,вже років з 10 працює будівельником в Москві.Їхня бригада,якою керує один відставний військовий,родом з Стрия,налічує десь коло 250 чоловік,всі з Стрийського району.Мій двоюрідний брат,вчитель трудового навчання років з 10 працював в Карелії,на дачах професорів московських вузів.Це тільки однва сім"я.
    Тепер про закарпатців.Педро,Ви також залишгили Львів не за карбованці і гривні а напевне за долари,але не будемо про те хто і за скільки продавав батьківщину,адже це можна сказати про всіх хто виїхав,справжні українці залишились.Я чомусь не хочу з Вами сваритись,бо ми земляки і не тільки.Але на правах старшого попрошу Вас ніколи не робити узагальнень-нема ніде поганої і нема ніде хорошої нації у кожній нації,національномті і народності є погані і хороші люди.От славнозвісний Зварич-він родом з Львівщини,напевно кожної неділі ходив у церкву,співав повстанських пісень,розмовляв чистою українською мовою.Питання-він хороший українець-чи він поганий українець,або він прославив українську націю,чи він осоромив українську націю.Я б не сказав ні так ні так-він погань яка є в кожній нації.Ось так.Так що казати про всіх закарпатців,що вони продажні неблагодатна справа.Перше ніж писати щось про закарпаття спитайте в пп у мене,повірте я Вам дам більш ніж вичерпну інформацію.Уявіть собі,що я б написав про Австралію-що там по пустелі бігають зарослі зеки,яких вивезли з Англії,там немає культури бо гени у них бандитів і убивць.Смішно правда?Так само звучить Ваш допис про Закарпаття.
    В Закарпатті в основному проживає добрий і дуже релігійний,дуже працелюбивий народ.Релігійності львів"яни можуть від них повчитися.На львівщині більше політиків від віри ніж віруючих.Звідки знаю?Згадую своє село і своє дитинство.Те що я побачив тут мене дуже вразило.Якщо хочете то розпишу Вам більш детально.Пишіть що Вас цікавить я напишу.
    Між іншим про гімни в тому числі Мукачевого-то Вам хтось злив повну дезу.

• Подобається Подобається x 5
а де твій аватар? :)