Який кандидат найбільш проукраїнський?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем SemperTiro, 11 лис 2009.

1. Gron

Gron тафгай

2. Arthur

Arthur Well-Known Member

А в Ющенка яка освіта? Теж економічна.
    Знаємо ми її освіту, вона з П.І. Лазаренко в одному місті газ дешевше купляли в іншому дорожче продавали, і освіта і досвід.

• Подобається Подобається x 1
  3. smeet

smeet просто спілкуюсь

Закінчивши школу, у 1979 році вступила на економічний факультет Дніпропетровського держуніверситету за спеціальністю "економіст-кібернетик".1984 року Юлія Тимошенко закінчила університет з дипломом з відзнакою.У 1999 році Юлія Володимирівна захищає дисертацію на тему "Державне врегулювання податкової системи" і стає кандидатом економічних наук. На цьому наукова діяльність не закінчується: Юлією Тимошенко написано більше 50 наукових робіт.Вам розповісти про рейтинг Тернопільського інституту? Не зможу, бо немаю електронного мікроскопу.Маєте знайомих у Тернополі розпитайте то вони Вам розкажуть.

4. Arthur

Arthur Well-Known Member

Я це знаю.
    Не розумію для чого ви написали
    Якщо в Ющенка теж економічна освіта.
    У 1997 році за рейтингом впливового фінансового журналу Global Finance Віктор Ющенко увійшов до шістки найкращих банкірів світу. Не за махінації на газовому ринку він зайняв таке високе місце.

В Турчінова гарна дисертація
    Певно вивчав тему не з підручників, а на практиці.

• Подобається Подобається x 4
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

ми - так, можливо, а президенту..... через Медведчука......

6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Умгу...

7. Arthur

Arthur Well-Known Member

Romko, ми вже знаємо, що достойних кандидатів нема.
    Скажіть, чи хоч народилась така людина, яка достойна бути Президентом. :)
    І ще, Romko, у нас вибори Президента це доля чи вибір?

8. Romko

Це нікому непотрібна витрата грошей...фікція...
    Голосуй,не голосуй...ну там,по тексту далі...:sad:

9. Arthur

Arthur Well-Known Member

Цікаво виходить, за Союзу не вистачало свободи вибору, плакались, що в бюлетені 1 кандидат. Зараз ніби вибір є, а висновок той самий.

10. Romko

Тіштесі...:preved:
    Хм...:sorry:
    Декому до вподоби г... помаранчового кольору...дехто біло-червоне,декотрі полюбляють насолоджуватись вишуканим запахом біло-блакитного г...
    До вибОру,до кольОру...на всі смаки...
    Гурмани,їті...:ireful1:
    Особисто я бриджусь...:bad:

11. Arthur

Arthur Well-Known Member

Нема чому тішитись, висновок той самий.

12. Romko

Не знаю..:scratch_one-s_head:
    Для гурманів,можливо важливий сам процес дегустації...:dntknw:
    Я не гурман...:nea:

13. Arthur

Arthur Well-Known Member

Дегустація буде потім - 5 років. Зараз вибирають страву. :)

14. Romko

Умгу...

Вибирайте...

15. smeet

smeet просто спілкуюсь

Треба яукось клеїти те що здуру розбилося.

16. pozytyvchyk

pozytyvchyk Well-Known Member

Якщо чесно то я сумніваюсь, що доведеться щось розігрувати, з тим що вона робить у неї уже є всі шанси.

17. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ви казали інакше,що у неї освіти немає вона типа з Лазаренком.......

Ні канешно.Він же не газовик.Тай навіщо це йому потрібно.Йому досить з курсом побавитись і купа грошей в кармані.Недаром він ввійшов до шістки найкращих банкірів світу:)З газом він особисто не має нічого,там працює його рідний брат.Тільки облом Юля Росукренерго закрила і поступлення тимчасчово перестали поповнювати сімейний бюджет:cry:

100%.А як же інакше.За 18 років незалежності була створена найкорупційніша система в світі.Голова ОДА-своя такса,голова РДА-своя такса,орден такий своя такса,орден такий своя такса-це прейскурант Банкової.

18. Romko

Є вихід!!!!

• Подобається Подобається x 2
  19. Lika20

Lika20 Well-Known Member

Бла бла бла,а цукор скоро буде по 10 грн.Я не розумію який сенс їхньої роботи що ВР,що президента?! І чого ті ціни на продукти так ростуть.В Гамереці чомусь ціни не виросли ні на продукти ,ні на одяг!За кофту давати 320 грн.хе-хе розсмішили!!!Боже, тут так над народом тлумляться,а всі то ''хавають".Чому ніхто не несе ніякої Кримінальної відповідальності?!

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ромко - ділер "дурдом.уа", не заважайте людині працювати.

"дурдом.уа" - малює всяку нечисть про Україну, а Ромко - розповсюджує. Кожен має свою роботу. Ясно, що цей проект - антиукраїнський, ясно, що на 90% має походження російське походження. Але у нас... інколи й москаля не треба...

а де твій аватар? :)