Який кандидат найбільш проукраїнський?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем SemperTiro, 11 лис 2009.

1. Андрійович

Андрійович миється в бані

Якщо він справді політичний труп, то поясніть, навіщо його реанімувати?

2. smeet

smeet просто спілкуюсь

Він хоч і політичний труп але дуже цінний гравець,з золотими зв"язками,і гріх би було ними не скористатись.

3. Tanka

Tanka Well-Known Member

І Ющенко на майдані і Тимошенко з гвоздиками проти Омону - суцільний театр, хіба ні?

• Подобається Подобається x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Звязками? З ким? Юлі тре звязки тут на Україні, які має лише Медведчук? Чи ви маєте наувазі, звязки з Путіним? А... ну так... цінний звязок.

5. smeet

smeet просто спілкуюсь

А Ви так не вважаєте?Вибачайте,якщо не дай Бог завтра щось станеться між Росією і Україною-я маю на увазі конфлікт то ніхто,чуєте ніхто за Україну не заступиться військовою силою.Ніхто.Ну пошлють американці ноту,ну на тиждень можливо буде дипломатична ізоляція,потім німці скажуть що правильно зробили,а потім буде все номально,тільки для нас буде все ненормально.Своя сорочка ближче до тіла і в американців і в англічан.Так що поки ми не в НАТО,а скоріш за все ми там скоро не будемо-треба добре вухами стригти і кучмівська багатовекторність нам ой як згодиться.Наробити дурниць,як це зробив гарант,тобто посваритись легше всього,а постаратись мирно прожити-важко але треба.Між іншим певній частині Західної України Росія це стабільна робота і стабільні заробітки.Чи Ви про це не знаєте.Ясно що в позу стати легше,але це позиція 10річної дитини,яку інколи нагадує гарант,але аж ніяк не державного мужа.Жити мирно з усіма звісно важче ніж сваритися,але це прерогатива державників і політичних діячів вищого ешелону.

• Подобається Подобається x 3
  6. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Сміт, невже ви не розумієте, що з Росією нормальне співіснування неможливе! Для них Україна може бути тільки в вигляді колонії чи ворога.
    І різні медведчуки з їх звязками не допоможуть. Хіба що Україну закабалити в колоніальне рабство в черговий раз.

7. smeet

smeet просто спілкуюсь

На Закарпатті є така приказка-мусай.Тобто хочемо ми того чи не хочемо,але ми нікуди спільний кордон не перенесемо.Отож потрібно робити все можливе,щоб якось пробалансувати на тонкій нитці.Я не кажу що потрібно в ярмо знову кидатися.Педро,можливо Ви не в курсі,але якраз на Західній Україні кожен третій працездатний чоловік будівельної спеціальності працює в Москві.тільки з моєї родини двоє працюють.Швагро будівельником,двоюрідний брат має бізнес.Так вони аж ніяк не хочуть,щоб наші лідери сварилися.Як не хочуть тисячі стрийчан котрі працюють в Росії на бурових вишках і в будівництві.Я ще раз кажу-я в курсах про те що ВІа сказали,але існує і об"єктивна реальність від якої ми нікуди не дінемся.А стати страусом,тобто заховати голову в пісок і не бачити проблеми набагато легше,але чи розумно? Отож розумно буде себе вести той політик,який і не здасть незалежності України і не посвариться з монстром.Як би там не було,але Росія могутня і непередбачувана країна,і не дуже хоче когось боятися.Події в Грузії це показали.Що зробили Путіну американці-на хвіст солі насипали.Якщо не дай Бог таке буде і з Україною то буде так само-0я вже казав для американців своя сорочка ближче до тіла.

• Подобається Подобається x 2
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ага, ніхто, окрім Медведчука. Хто - хто, а той Україну любить.
    Медведчук врятує Україну своїми звязками....
    Смішно, нє?

9. Arthur

Arthur Well-Known Member

Півроку, рік – це що так багато часу, що можна реформувати за такий термін. Тимошенко недавно заявила, що після 2004 р. Ющенко для неї вже був не конкурент, вона дорвалась до влади, стала Прем’єр-міністром і пішла своєю дорогою.
    Суд зняв з Єханурова звинувачення у корупції
    http://tsn.ua/ukrayina/sud-znyav-z-yehanurova-zvinuvachennya-u-koruptsiyi.html

10. smeet

smeet просто спілкуюсь

Миху,Ви або не розумієте,або прикалуєтесь наді мною.Де я казав,що Медведчук врятує Україну? Україну врятують розумні і продумані дії українських політиків,котрі будуть хотіти конструктиву а не деструкції.Посваритись легше всього,а зберегти мир -оце заслуга.Бо воюють не президенти а прості люди.У вападку війни президент сяде у літак і втікне а прості люди будуть помирати.

---------- Додано в 13:08 ---------- Попередній допис був написаний в 13:03 ----------

Півроку це дуже багато часу-спитайте в Саакашвілі.За пів року можна було указів настругати до 100 штук.А не було ні одного.
    А на рахунок конкурента то що неправда?Два Віктори бояться одної Юлі як вогню.Навіть у відкритих теледебатах бояться з нею зустрітись.
    Наш суд хоч з кого зніме звинувачення.Особливо після бурятських колядок.:haha:

11. Arthur

Arthur Well-Known Member

На рахунок конкурентів малось на увазі, що в нього відразу не було команди однодумців.
    Які звинувачення, такі і судові рішення.

12. smeet

smeet просто спілкуюсь

Це його проблеми.Без надійної команди у владу не йдуть.

Ну знаєте,диму без вогню не буває,знаючи нашу систему,я чомусь у це вірю.
    Ви знаєте яка компанія виграла тендер на будівництво комплексу в Батурині?Роботи котрої мали вартість у чотири -п"ять раз вищі ціни,ніж ціни які зазвичай використовуються у такому будівництві.

13. Arthur

Arthur Well-Known Member

А ви думаєте ЮВТ накрала менше ніж Єхануров?
    Ні, це наші проблеми, бо не підтримала його на парламентських виборах 2006 р. А тепер нами бути керувати Капітельмани або «Хами».

14. smeet

smeet просто спілкуюсь

А для Вас "родословна" до якого коліна має значення? Поцікавтесь такою у Зварича,це друг в президента,чи в Януковича-там з "родословною" все в порядку-ну білорус, зате не москаль.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну звязками, без яких не може обійтися Юля Капітальман, нє?

16. zet

zet Дуже важлива персона

Была такая юмористическая сценка в 95 квартале...
    А ОН!!! (закатывая глаза в небо и намекая на Всевышнего) мог бы справиться на посте президента Украины?
    Он, конечно, смог бы, но его не изберут в Украине... ОН же еврей...
    P.S. Напоминает все эти рассуждения о девичьей фамилии, честное слово... Мне все равно национальность.. Хуже то, что ни одного достойного кандидата

• Подобається Подобається x 5
  17. Arthur

Arthur Well-Known Member

А я думав, що Зварич це друг Онопенко і Портнова, чи видумаєте, що Наливайченко буде пресувати друзів Президента.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

справа не просто у тому, що то дівоче пізвище, а в тому то є її справжне прізвище. А походження має велике значення. Як з хлопа ніколи не вийде пана.

19. Андрійович

Андрійович миється в бані

Ага... В дідька теж зв'язків багато і гравець він хоч куди, але чи через це треба з ним знатись?
    "...за этой неразборчивости женской холера прет уже по всей Преображенской..."

Останнє редагування: 22 гру 2009
    • Подобається Подобається x 2
  20. smeet

smeet просто спілкуюсь

Не знаю,в ЗМі говорилося.що у почті Зварича було вітання з празником від Президента.

---------- Додано в 16:00 ---------- Попередній допис був написаний в 15:58 ----------

Без звязків не може обійтись ніхто,навіть Ви і я.

---------- Додано в 16:05 ---------- Попередній допис був написаний в 16:00 ----------

Справжнє прізвище Тимошенко-так у паспорті.Дівоче-Григян-Тєлєгіна http://ru.wikipedia.org/wiki/Тимошенко,_Юлия_Владимировна.
    А на рахунок хлопа і пана-з яких панів гарант і другий претендент.
    Відрадно хоч те,що в неї одної з трьох економічна освіта.

а де твій аватар? :)