Який кандидат найбільш проукраїнський?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем SemperTiro, 11 лис 2009.

1. Андрійович

Андрійович миється в бані

Інші йдуть "за інтерес", а НЕЮ крім такого самого інтересу, керує ще й непересічна одержимість. Такої одержимості я не бачу ані у Януковича, ані у Ющенка, ані в усіх інших.
    А щодо давно заяложеної пісеньки про тих, що ополчилися проти бідолашної страстотерпиці, то цей прийом дійсно чудово діє, передовсім на екзальтованих жіночок та старших чоловіків, що перебувають вже "поза межами добра і зла", але ще плекають якісь фантазії.
    Якщо людина йде в політику і має великі амбіції і ще більші інтереси, мусить рахуватись з тим, що це може комусь не сподобатись і що буде всяка протидія, чесна і нечесна. За все в цьому житті є своя плата. Ніхто ж її не змушує бути в політиці, значить це вільний вибір. А раз це вільний вибір, то хто кому лікар?
    Не відкрию Америки, коли скажу, що політика це брудна справа. А якщо добровільно займаєшся брудною справою, то не плачся всім, що довелося замазатися.

Останнє редагування: 21 гру 2009
    • Подобається Подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

У нього не було іншого виходу, то правда. Криза влади, нема чітких повноважень.
    Ющенко не хотів її. То 100 процентів.

---------- Додано в 22:23 ---------- Попередній допис був написаний в 22:16 ----------

Комсомолець.
    І тим сказано все. Слово "держава" - знає, а шось національне для нього чужде і непонятне.
    Як казав один мій знайомий, комуністів ми вже майже пережили, залишилось пережити комсомольців і тоді ми заживемо, як люди.

Реклама у нього не зла, але до того, він, як політдіяч мені не подобався.
    До плюсів можна віднести молодість, але то не завжди є плюсом.
    Як особистість, він якийсь невиразний.

• Подобається Подобається x 3
  3. smeet

smeet просто спілкуюсь

Але її використав,коли йшов в президенти.Коли на інагурації народ кричав Юля,Юля його перекосило,пам"ятаєте?Він завжди їй завидував,і не міг ніяк це приховати.Ще коли Кучму батьком називав, а її фашистом.

4. Gron

Gron тафгай

Шановні співрозмовники, коли це кажемо МИ, то можливо погодитись.
    Президент, ТАК отримавший владу, та очоливший величезнішу країну у Європі, повинен був знайти гідного ПМ, чи сам керувати, та брати на себе відповідальність, якщо в команді помилився.
    Це ж політика, нє цурки.

5. smeet

smeet просто спілкуюсь

Миху мені Вам відповісти,чи самі знаєте?:)До чого тут заступник,коли сам міністр-людина гаранта-Доводиться рідним дядьком народному депутатові України від НУНС, екс-члену Центрвиборчкому Руслану Князевичу.Він приймає рішення яку вакцину закупляти,і він носить відсотки самі знаєте куди.А скільки коштує орден,який дають в СП? Не знаєте,я скажу-50000 зелених.
    Тепер про МНС-Шандра Володимир Миколайович-обраний народним депутатом України за списком від виборчого блоку політичних партій ”Блок Віктора Ющенка ”Наша Україна”
    Тепер про Юру Луценка-перший номер списку НУНС.
    Тепер про збройні стли.Чому звільнили Єханурова? Не за ковбасу для солдат,по схемі яку Ви тільки що розписали.Це не Юля сказала-це була перевірка КРУ,і є про це офіційні акти.З ким він ділився грошима?Зостається догадуватись.
    Тепер про президента-весільного генерала.Хто голосував за цей закон Миху? Чи Ви вже забули? Нагадати Вам,як фракція НУ в повному складі голосувала за цей закон.А котра фракція не голосувала?Нагадати?БЮТ.
    Ще нагадати? Скільки часу було в Ющенка з кучмівськими повноваженнями? Більше ніж пів-року. Які реформи були проведені за ці пів-року? Нуль. Чого він чекав? Чи думав що все само-собою зробиться?
    Миху будьте послідовним.Назвіть мені хоч три-чотири добрі справи ,які гарант зробив за ці п"ять років.
    Тепер про Медведчука.Я про це вчора писав,чи на цій чи на сусідній гілці.Медведчук не монстр.Він зможе зробити тільки те, що йому буде дозволено.А йому буде дозволено стільки скільки захоче Юля.Більше говорити не буду.
    Між іншим Зварич витворяв не менше Медведчука і вже не при Кучмі.Коли його взяли,то серед кореспонденції знайшли особисте поздоровлення від президента.

---------- Додано в 00:52 ---------- Попередній допис був написаний в 00:43 ----------

"Чисто конкректно" пацан не конкретний-здав Януковича в 2004-налякавшись Помаранчевої революції-залишив керівництво виборчим штабом Януковича.
    А якщо серйозно-непогана альтернатива для керівництва ПР в майбутньому,якщо його не нейтралізують донецькі регіонали,так як це зробили з Кушнарьовим.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Це все великі слова. Країна, Європа..... реалії життя ще не сформованої держави зовсім інші. Ющенко попався на своїй недосвідченості.
    Брати відповідальність на себе за що? За економіку, на яку не впливаєш?

Тре було на виборах до ВР дати йому більшість, тоді б було все по-іншому.
    Кучма, який мав значно більше влади, ніж у Ющенка, постійно боровся за свою більшість у парламенті.

---------- Додано в 23:30 ---------- Попередній допис був написаний в 23:26 ----------

дядько вуйка цьотки брат.... гаранта... ну тут ясно... Ющенко знову винуватий, а те, що Князевич пропіарив Юльку на фоні неіснуючого вірусу.... то байки.

---------- Додано в 23:32 ---------- Попередній допис був написаний в 23:30 ----------

сміт, ну ви вже так не смішіть народ. Думаєте всі тут накурилися, чи як? нічого не розуміємо?

7. smeet

smeet просто спілкуюсь

Миху не з"їжджайте,я Вам по пунктах дав відповідь,дайте відповідь і мені.Миху у проезидента було більше ніж півроку кучмівських повноважень.За цей час можна було повністю реформувати країну.Якщо Ти недосвідчений то ніщо йти в президенти.Скільки ще потрібно народу України платити президентові зарплату,щоб він став досвідченим?.
    Миху до чого тут піар.Вищеназвані міністри працюють на президента,як і міністр освіти і юстиції.Не вірите погугліть.Вони йшли по квоті президента.І про Єханурова я не придумав.Це не на галицькому ринку я Вам сказав,такі заяви таку просто не робляться,якщо нема документу то чому Єхануров не подав на Юлю в суд?

Останнє редагування: 21 гру 2009
  8. Tanka

Tanka Well-Known Member

Скоріше, оті всі Медведчукчі, сдекі та інша політична підлота,яку вона зібрала у себе БЮТі зроблять з неї жертву коли вона їм вже буде не потрібна, а розіграють це, як вбивство, що учинив політичний фанатик.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

ШО????????????????????
    Ану пригадайте, скільки голосів мала Батьківщина з Юлькою до 2004 року??????

То ше хто на кому виїхав!!!

10. Tanka

Tanka Well-Known Member

19 депутатів у ВР,якщо не помиляюсь.

11. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ясно коли нема аргументів то говорять емоції.Все Миху,не сердіться але на рівні емоцій я з Вами спорити не буду.Я в двох постах вище заджав Вам десь десять конкретних запитань,а Ви мені -сам дурак.Я не вмію так дискутувати.Тільки аргументом.Захочете відповідайте,якщо немає аргументів так і скажіть.Не забувайте ,що Ви львів"янин.:)

---------- Додано в 01:25 ---------- Попередній допис був написаний в 01:23 ----------

Я не про кількість депутатів,я про роль у ПР.Коли Юля йшла відкрито на ОМОН(згадайте фото з гвоздиками) майбутній президент красувався тільки на сцені.

12. Андрійович

Ще трохи, і Янукович всіх помирить....

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нажаль, у нас в країні, коли закінчуються вибори, боротьба за владу зовсім не закінчується. Якщо у демократичних країнах після виборів всі приступають до роботи на благо держави, то у нас після виборів йде жорстока боротьба за повноваження та впливи.
    Я й не говорю, що Ющенко святий. Наробив він помилок, ніде від того не дітися. Частково по браку досвіду, частково з подачі любих друзів. Не тре ще забувати, що він перший рік частіше, ніж раз на тиждень переносив опреції, повязані з отруєнням. Складно то все.
    Попри все мені б не повернувся язик, сказати, що Ющенко діяв проти України. Ющенко ніколи не їздив на поклон в Росію. На відміну від Юльки, він ніколи не підписував міждержавні угоди, про які ніхто б не зміг познайомитися.
    Путін перший поздоровив Юлю Капітальман з днем народження. Насторожує.

Я не хочу, щоб президент України, мав прізвище Капітальман, навіть, якщо воно дівоче.

---------- Додано в 00:09 ---------- Попередній допис був написаний в 00:07 ----------

Нє, ну киньте емоції всторону, скажіть, скільки багнетів у ВР мала Юлька і скільки НУНС у 2004р.?

Чого ж ви втікаєте?

14. smeet

smeet просто спілкуюсь

Значить Вам більше подобається Янукович:)
    P.S.З Юлі така єврейка як з мене президент Гондурасу.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Сміте, геть емоції!!!!
    Скільки багнетів у ВР мав НУНС і скільки Юлька у 2004 році?

От коли дізнаєтеся у скільки разів НУНС переважав по кількості Юльку у ВР у 2004 році, тоді вам легко буде відповісти на запитання: хто на кому виїхав.

16. Андрійович

Ех... Хотів би я мати Вашу впевненість, а може й наївність...
    Боюсь, Медведчук куди розумніший за Юлю. Поки йому буде треба, він її юзатиме. Потім з'їсть.
    Не варто навіть близько рівняти тупого рагуля Зварича з Медведчуком.

• Подобається Подобається x 2
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Якщо б за тим прізвищем стояла нормальна людина, чому б ні?
    Просто за прізвищем Капітальман не віриться, що може стояти національно свідома людина.

---------- Додано в 00:21 ---------- Попередній допис був написаний в 00:17 ----------

ну так і прізвище Капітальман чисто козацьке.

18. smeet

smeet просто спілкуюсь

Можливо і так,але на даний час він політичний труп,а Юля на вершині.І вона буде диктувати правила.Не виключено що договоряться.Але повірьте,що його положення в Україні буде залежати тільки від неї.Доки вона буде хотіти,він буде на коні,якщо піде щось не так повторить долю Хорошковського(Медведчука і Ющенко не підбере.Хіба використає лояльність і потиху відродить партію СДПУо,або створить нову).Повністю відновити свою політичну репутацію зможе не раніше 6-7 років.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ага... політичним трупом він був і при Кучмі, а Кучма був на олімпі слави....

20. smeet

smeet просто спілкуюсь

Мені не треба дізнаватись. 70 і 22,але це було в 2002 році і з своїми 70 голосами,НУ у ВР нічого не могла зробити і не зробила б,якби не Помаранчева революція, за допомогою якої змінились електоральні настрої,про що свідчать вибори у 2006 році. Тут уже зовсім інша картина.
    Якщо в 2002 році за демблоком було 92 депутати то у 2006 році-243 (я маю на увазі і СП-вона асоціювалася як демократична)
    Тепер розклад був такий
    Блок "НАША УКРАЇНА" 81
    "Блок Юлії Тимошенко" 129
    Соціалістична партія України 33
    Як бачите ситуація змінилася.
    Але це не має значення.Я мав на увазі роль лідерів у Помар.революції.

---------- Додано в 02:11 ---------- Попередній допис був написаний в 02:08 ----------

Неправла він був голова партії,яка на той час була дуже дієва і структурована.Якби не Пом.рев то напевне на даний час вона б конкурувала по значимості з ПР.

а де твій аватар? :)