Який кандидат найбільш проукраїнський?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем SemperTiro, 11 лис 2009.

1. Kalinka

Kalinka Active Member

Ну, якщо говорити про "ПРОУКРАЇНСЬКІСТЬ" кандидата, то я поки шо в програмі Костенка бачила ідеї про підтримку українського... Хоча всі інші такі ж українці і обіцяють працювати на благо українців :)

• Подобається Подобається x 2
  2. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Проукраїнськість і результативність кандидата - різні речі??? Тобто якщо влада буде говорити "Україно, ми разом з тобою, ми за тебе..." - вам цього вистачить? о_О

У Ющенко, як я пам*ятаю, теж була чітка позиція і ви(громадяни України) теж були впевнені, що він буде робити те що обіцяв. І що?

"Обещать - не значит жениться" /пословица/

• Подобається Подобається x 1
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А Ви повірили Горбачову... Ні?

4. borkhes

Особисто я - ні, бо тоді ще був маленький. :) Але наведений вами приклад не заперечує того факту, що між тим що обіцяє людина і що робитиме - глибока прірва.

5. VasMT

Хальт! Ось де правда...
    Тому не треба лізти зі своїм
    Якщо бракує знань про наші вибори, пірнайте в безодню інтернету... Там є все... і навіть відсоток повіривших...

6. borkhes

Я тоді мав на увазі пана Arthur-а і його однодумців. Вибачте якщо ви подумали, що я вважаю що ви теж голосували за Ющенка. :)
    Ні, не бракує, бо я все пам*ятаю і більшість моїх українських друзів тоді були проти Ющенка. Але Ю. підтримувала ЗУ, а ми на форумі міста Лева. :)

7. Володимир Вишня

Володимир Вишня Well-Known Member

От уявіть собі, Тягнибок за відновлення ядерного статусу України, це нереальна річ. Навіщо обіцяти те що не зможеш зробити, коли наперед про це відомо.

Далі Тимошенко і переведення військових ЗСУ повністю на контрактну службу. Коли наша армія гола і боса, як їжак без голок про яке переведення на контракну службу може йти мова.

Й таких прикладів є багато.
    Обіцяти не робити, за це по пиці не дадуть і в куток на гречку не поставлять, жодної відповідальності.

• Подобається Подобається x 4
  8. VasMT

А Лев теж за апіофіла?
    Чесне слово, дістало оте: МИ, ВИ, ВОНИ, НАША, ЇХНЯ і ...
    Та вже кажіть Я!

9. kym

kym Well-Known Member

Ти мусиш казати я бо ти один і ти за Януковича (самого українського ) а нас багато тому ми кажем МИ.

• Подобається Подобається x 5
  10. Patrick

Patrick Well-Known Member

Я його вважаю класним дядьком.
    Німеччину віддав німцям , полякам - Польщу. Розвалив (може і сам того не хотів) ненависний совок.Людей за границю , хто хотів виїхати , випустив....На Заході досих пір показують :y: , коли чують імя Gorby.
    А от його попередник Андропов. Той мудак був рідкісний.Одна позитивна річ була - що правив не довго.

• Подобається Подобається x 9
  11. VasMT

Так-так... Пам"ятаю... Разом нас багато - нас треба лікувати...
    В контексті розмови, правда, було не про це... Але я проти нього (МГ) теж нічого не маю...

12. Полковник

Полковник миється в бані

С Тягныбоком Украина станет Украиной.
    Вперёд в средние века!!!!!

13. Gron

Gron тафгай

Україна вже є.
    І це незалежить від путіних- мєдвєдєвих, чи інших москальських собак.
    Чому навіть в інеті не ми, я, мушу витримавати маскальськи бздури, навіть в гілці про УКРАЇНСЬКІСТЬ майбутнього президента?
    Янкі, гоу хоум!!!

14. VasMT

Ви живете в вільному суспісльстві... - Alt+F4

15. Gron

Gron тафгай

Ви в житті, даєте поради друзям, сусідам,.., яку жінку обирати, як з нею сексом займатися, як дітей виховувати?
    Особисто я, з Вами, розберусь, не сьогодні, так завтра, бо це НАШЕ діло(сімейне), нашо мені когось слухати?!!

16. Полковник

Полковник миється в бані

Расскажите.
    Буду признателен.

17. VasMT

Це не порада... Це право вибору...

З нетерпінням...

18. Полковник

Полковник миється в бані

Когда же до Вас дойдёт, что у Интернета, в отличии от Украины, НЕТ ГРАНИЦ!
    А Вы разве против Тягнибока?

19. Gron

Gron тафгай

У Вашому військовому званні, та віці, питаєте поради в інтимних питаннях на форумах:dntknw:
    А тудиж, президентов радити...
    Без образ, бо про "собак", теж не Вас особисто на увазі мав.

20. Arthur

Arthur Well-Known Member

Ви чули від Тягнибока дату, коли він хоче відновити ядерну зброю??? Ні, ви такого не чули!!! На відміну від ЮВТ, яка пообіцяла контрактну армію з 2008 р., він дат не дає. Та і звичайно, що по ядерній зброї таких дат дати не можливо. Він просто говорить, що він за відновлення ядерного статусу 1рік, 2, 10, 50років, скільки знадобиться.

а де твій аватар? :)