Який кандидат найбільш проукраїнський?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем SemperTiro, 11 лис 2009.

1. SemperTiro

SemperTiro Well-Known Member

подивився... сильно...
    невже і Сашко розчарувався..? Вакарчука зараз взагалі не чути. Після того як склав мандат, щось взагалі пішов у підпілля...

2. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

http://www.youtube.com/watch?v=stJwvBG5haE

Що це за кампанія?
    Позапартійна, політично незаангажована, громадська ініціатива.
    Навіщо ця кампанія?
    Посилити вплив громадян на суспільні й політичні процеси в Україні.
    Хто є ініціатором цієї кампанії?
    Це більше 20 незалежних громадських організацій. Вони захищають права людини, відстоюють свободу слова, моніторять вибори, досліджують актуальні питання державної політики, вирішують проблеми місцевого самоврядування, дбають про довкілля та здоров’я, допомагають молоді тощо. Вони пропонують приєднуватися незалежним громадським організаціям та активним громадянам до ініціативи.
    Як довго триватиме ця кампанія?
    Громадська кампанія розпочинається 25 листопада й триватиме до квітня. Виборча кампанія та вибори будуть в центрі уваги громадської ініціативи.
    Яким чином реалізовуватиметься кампанія?
    Координація діяльності громадських ініціатив. Інформаційна підтримка одне одного. Моніторинг виборчої кампанії та виборів. Посилене інформування суспільства. Інформування українських та іноземних ЗМІ. Публічний тиск для вирішення актуальних суспільних проблем.
    Які очікування від цієї кампанії?
    Це дасть нові механізми громадського впливу, тиску, контролю на політику. Це підвищить рівень відповідальності громадян та політиків за державні процеси в Україні.

3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Навіть ота клоунада,під назвою "Передвиворча компанія",свідчить про відсутність будь-якої перспективи в України. Оті всі...хм...кандидати...як пальці на рукавичці...ех...проукраїнські... Реальних претендентів в Президенти двоє..."та,що працює" і "той,що чує"...хто з них більш проукраїнський...всі знають... Правда...щиро не розумію прихильників "бугра"...є ж такі..."лице" ж вибрали... А решта - статисти...для розпорошення голосів...

• Подобається Подобається x 1
  4. Андрійович

Андрійович миється в бані

Ну, це справа суб"єктивного сприйняття кожного. Дивлюсь на своїх дітей, радію, що стають гідними людьми, дякую за це щодня Богові і бачу перспективу хоча би в них... Не все ж зав"язане на тій клятій політиці! Зрештою, ми жили і були собою, не маючи при цьому держави, віками. А будуть чесні і розумні люди, з"явиться й перспектива. Тримайтесь!

• Подобається Подобається x 3
  5. Мікі

Мікі Well-Known Member

Ой!!! Та бути "чесним і розумним" рабом це ж дуже почьотно, та й дітки рабів гідні того, щоб мати перспективу продовжувати таку батьківську традицію:good:
    Андрійович, я раджу не тиражувати цей Ваш пост більше ніде, бо москалі, читаючи таке, з сльозами радості на очах зацілують в засос Вас до смерті... А Ви ж, як приклад і як не крути, таки цінний продукт цілої епохи...о_О
    Corpo di bacco... porce madonna...:ireful1:

6. Romko

Порядна людина - це ПОРЯДНА людина. У всі часи,в будь-якій країні,при будь-якому режиму. Навіть,при відсутності будь-якого режиму(як у нас,наприклад) при керівництві гібриду комсомолії і бандитів ющенківтимошенківянуковичівііжєснімі,люди залишаються порядними,то честь їм і хвала.

• Подобається Подобається x 5
  7. Мікі

Мікі Well-Known Member

Андрійовичу, Якщо Ви в повній мірі почувалися самим собою при совєтах, то так дєржать! І я бачу, Ви тут не одинокі...
    А на Донбасі, взагалі, такими греблю гати...

8. Андрійович

Поняття ВІЛЬНА ЛЮДИНА і РАБ - категорії передовсім внутрішні. Що людині зовнішня свобода, якщо в душі вона лишається рабом?
    А у мене особисто півродини або загинуло, борючись за Україну, або пропало по гулагах. Я ношу ім"я одного з них, і виховували мене з маленької дитини з усвідомленням цього. І це виховання вдома успішно протистояло всій совєтській освітньо-пропагандистьській машині, бо найсильніше формує людину протидія оточенню.
    Так що не Вам, шановний, оцінювати. А лаятися італійською чи німецькою або англійською і я можу, та не хочу. Дорослішайте і набирайтесь розуму!

9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Нині мому онукові місяць... Прийшли діти з Данькою... Випили шампанського...
    Дякую, Тобі Господи... Життя триває... І є майбутнє, є за що трІпатись в цьому житті... А політика? Блін, навіть не згадали...
    А ви замість "дурника" МГ-40 дітям даєте?

Ви хотіли сказати... - шахти забивай? Так було...?

• Подобається Подобається x 2
  10. Gron

Gron тафгай

11. Romko

В мене майже вся родина винищена совітами. Майже весь рід Крушельницьких згинув в Сибіру. Мій дід,окружний референт УПА,в 26 років теж віддав життя за Україну. Була знищена ВСЯ його рідня. І не вам звинувачувати мене в симпатії до того режиму і їхніх спадкоємців. А,по темі,то оті виродки,що зараз при владі і ті,що рвуться до влади,аж ніяк не є Україною.

12. Мікі

Мікі Well-Known Member

Я зовсім не збирався когось тут образити, тим більш звинуватити...
    В мене нєсмєтна кількість родичів загинула при Росії. До 6-го нашого покоління багато чого знаю. Але при чому ту це? Причому тут те що було?
    Я читаю, що є в моніторі, і тільки, і реагую на те, що бачу, а воно, як мені здається, невтішне. Перечитайте, будь ласка, ще раз пости, може розвидниться...

13. Romko

Тому що те,що було,ніде не поділось,лише деградувало до потворності.

А ви читайте назву теми...

• Подобається Подобається x 2
  14. Мікі

Мікі Well-Known Member

Усьо. Пішов я корів доїть, це буде мабуть найліпший вихід на суть цієї теми...

15. VasMT

О, вже почало "свєтать"...

16. SemperTiro

SemperTiro Well-Known Member

що ж тоді є Україною, Ромку?! Так, вони ДАЛЕКО не такі, як нам би хтілося... так, вони далекі від ідеалу, причому закономірність: як тільки стикаються із владою, то тут же впадають під її поганий вплив... забуваючи про обов"язок, відповідальність, бажання творити добро, а не декларувати його.
    У кожній людині, яка їсть, є обов"язково і "вихідні продукти життєдіяльності".
    Оті політики - це також Україна... так що не варто від них відвертатися, але і зациклюватися на них не варто, тим більше оосбливо нема на чому.

17. VasMT

Скорш за все - це ми... Молоді і старші, підприємці і найманці, лікарі і хворі, східняки і западенці, "вчоные и не очень", "дамы и господа, мадам и мсье, лэди и джентльмены, товарищи и товарищи"...

• Подобається Подобається x 4
  18. Romko

Вони всі - це

19. Андрійович

А якийсь конструктивчик запропонувати?;)

20. Мікі

Мікі Well-Known Member

Виключено. Мені, якось, стала до чортиків прісною амбівалентність середовища. Останнім же часом вона мене заколисує, а його фрондою просто тащусь:) Тим більше тут, у львівському форумі.
    Одним словом так,- Вам буде зручніше, мені здається, почути конструктив від людей, які добре Вас розуміють. На все добре.

а де твій аватар? :)