Який кандидат найбільш проукраїнський?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем SemperTiro, 11 лис 2009.

1. Kalinka

Kalinka Active Member

Я собі уявила Яника в вишиванці :) А поряд з ним - Льоню Черновецьного (також у вишиванці), пані Вітренко і Симоненко! Така собі весела компанія - підтримують національного виробника :good:

• Подобається Подобається x 1
  2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Було б доцільно пригадати Мюнхен-38! Історія вчить одного - що вона не вчить нічого. Методи ті ж самі - задобрити бандита-головоріза до тих пір, поки він бомби на голову почне кидати.
    Думаю до такого сценарію наближається Росія. Бо ні про яку людську поведінку її фюрера говорити не приходиться. А Захід "хаває". Бо є газ. Та й з принципу - не чіпай лайна, смердіти не буде.

• Подобається Подобається x 2
  3. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Вот вы и рассказали как вы лично так живёте с этим и ничего не делаете. Виноват газ. Полагаю, что снисхождения у Запада следует ожидать ещё лет 50, потом полночь и карета превратится в тыкву? Так?

4. SemperTiro

SemperTiro Well-Known Member

ну, якщо у 2012 не настане капець усім, то можливий і такий варіант :)
    навправді ж як воно буде - один Бог знає, але навіть Він любить "погратися" і все може піти іншим шляхом :)
    Якщо ж говорити серйозно, то газ ні в чому не винен, це просто хімічний елемент.
    Винні люди, які спекулюють на цій темі. Російька влада використовує цей фактор для політичного тиску (цілком нормальна річ, був би я при владі в Росії, також так діяв би). Українські діячі використовують цю ж річ для політичних спекуляцій, які насправді прикривають економічні махінації.
    Про Росію особливо не хочеться тут говорити. А от українські діячі - це окрема ВЕЛИКА тема. Бо замість того, щоб розвивати власний потенціал країни і виходити з того, що ми маємо, у нас керівництво країни займається зовсім не тим...
    Очевидний факт: в Україні є поклади газу, нафти, кам"яного вугілля, отже, енергоносії є. А от технології ощадливого їх використання, жорсткого контролю за недопущенням махінацій у цій сфері нема (а ласих там нажитися ціла купа). Тобто технології є, нема їх впровадження.
    Ще коли казали про те. що газом для населення Україна може себе повністю забезпечити, наводилися цифри кількості видобування газу, місця розташування родовищ, а останні 2-3 роки про це взагалі ні слова! Чому?!
    Очевидно, комусь дуже вигідно, щоб цю тему не порушували, бо уявіть собі, наприклад, ви - продавець, я - покупець. От я приходжу до вас із бажанням купити газу, але гроші не мої і мене взагалі не колише, скільки я заплачУ, отож я з вами домовляюся так, як зараз прийнято домовлятися: продай мені трохи дорожче, все одно ж я не за свої купую, а різницю поділимо. Бізнес.
    А оскільки Росія заборонила Україні реекспорт (а Україна чомусь на це погодилася),
    "свого газу" (хоча там половина туркменського, що також є реекспортом), то за кордон же треба щось продавати, от, швидше за все, газ власного видобутку шурують на Європу. Але ця інформація за сімома печатями.
    Проблема не в газі, а в людях... А газ - це як лакмусовий папірець, зрештою, і тема енергоносіїв загалом. Україна може себе забезпечити енергоносіями, але це нікому, окрім "пересічного виборця" не вигідно :sad: оце справжня біда...

• Подобається Подобається x 7
  5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Елементарно, Ватсон!
    Собівартість газу добутого в Україні нижча, ніж ціна російського газу... (думаю, пояснювати чому, нема потреби). Якби виконувались "обіцянки" наших газових принцес, ціна газу для населення так би і складала десь 50-70 американських гривень, а для промисловості за ціною "по формулі"! Але... Хто ж нам дасть? Не хочу пустословити, але в мене є підозра, що Йулька з Путіним перетерли це питання... Наш газ нишком вкачують в загальну трубу і женуть в Європу... За світовими цінами... Бакшиш - пополам... Звідси і недобор газу з Росії, звідтіля і "покладистість" ВВП щодо штрафу... Але це моі припущення...

6. Мікі

Мікі Well-Known Member

Я теж якось припускав, що встигну,.. але не встиг... Потім довго стірався...

7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Щось не подібно...

8. Tash

Tash Member

Ага, йому можна в чорно-білому стилі розробити))

9. SemperTiro

маразм... у Тигіпка найбільше... це НЕРЕАЛЬНО... відповідно, сайт покликаний формувати думку :)

колись був такий анекдот, як Кучма ходив голосувати і за нього проголосувало 3 людей. От він сидить із жінкою і думає: хто? ну ти - раз,
    ну я - два, а хто треьій?! За Тигіпка будуть голосувати співробітники банку ТАС та інші фірми кандидата... хто ще??? без поняття, хіба що родичі.

10. Kalinka

Kalinka Active Member

Ой не знаю, чи будуть за нього навіть працівники банку голосувати. В мене колись там друзі працювали - враження не найкращі... При тому людина, яка так активно себе піарить, не викликає довіри. Як на мене, чем меньше кандидат мозолить очі-вуха виборців, тим менше в них негатива щодо цього кандидата

11. kym

kym Well-Known Member

Найбільш проукраїнський Я , або Костенко

12. zet

zet Дуже важлива персона

Да? А как у вас двоих с экономической перспективой Украины?

13. Romko

Romko Дуже важлива персона

Куме,попрошу в пп дані: ФІО,вік,ріст... номер в списку...і теде. В управлєнії(де мені гроші платять),якась нєдоработка...ніхто ніц не сказав...і Полковник не знає...:scratch_one-s_head:

14. premium

premium Well-Known Member

На ток-шоу Шустера, 30% гостей студії, які пропорційно представляли всі регіони України, ПРОГОЛОСУВАЛИ СЕРЦЕМ ЗА Тягнибока.

15. Romko

Romko Дуже важлива персона

Кардіограму в студію.

• Подобається Подобається x 5
  16. SemperTiro

я думав, що пультом... :)
    до речі, а головою ті гості за кого проголосували?

• Подобається Подобається x 6
  17. Tash

Tash Member

Останнє редагування модератором: 26 лис 2009
  18. kym

kym Well-Known Member

Останнє редагування модератором: 26 лис 2009
  19. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 6
  20. Letunka

Letunka Well-Known Member