Який кандидат найбільш проукраїнський?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем SemperTiro, 11 лис 2009.

1. Gron

Gron тафгай

Майже згоден, крім того що бояться.
    Хто боїться, ну може Молдова із Придністров"єм своїм?
    Інші і незабували, про справжнє обличчя, але ніхто не боїться.

2. smeet

smeet просто спілкуюсь

Як це не бояться? невже ви думаєте,що якщо Росія скажімо введе війська в Україну,то США нанесе ядерний удар по Росії? Чи об"явить війну і буде воювати?Я дуже сумніваюсь.Чи може в Росії поіржавіли всі ядерні бомби?

• Подобається Подобається x 1
  3. Gron

Gron тафгай

Шановний smeet е, залиште військові справи фахівцям, а геополітику тим самим:)
    Все не так просто, але війни, НІКОЛИ НЕБУДЕ.
    Сподіваюсь без образ:)

4. Arthur

Arthur Well-Known Member

Ну до ядерної зброї точно не дійде.
    Але якщо Росія напала би на Україну (хоча зараз це не реально), то реакція з боку світової спільноти була би набагато жорсткіше ніж у випадку з Грузією.

5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Начхати їм на Україну.
    З високої гори...
    Не майте ілюзій...
    там сліпих немає...вони прекрасно бачуть,які настрої в Україні...

6. Arthur

Arthur Well-Known Member

Та на Україну їм може і начхати, але їм буде не начхати, коли Росія буде на кордоні з ЄС. І особливо буде не начхати Польщі, Угорщині, Чехії та і Прибалтійським країнам буде зовсім не начхати.

7. kym

kym Well-Known Member

Таке твердження є не просто легковажним, але і небезпечним. Істиною є ...хочеш миру готуйся до війни. Держави не мають ні ворогів ні друзів ...є національні інтереси.
    Якщо провести аналогію по історії то і прості французи до останнього дня говорили що війни не буде поки німець не перейшов границю під час першої світової, прості поляки також до останнього дня говорили що війни не буде поки німець не перейшов границю під час другої світової.
    Надіятися що нас захистить... хтось.... це велика помилка. Коли армія нападає вона рухається дуже швидко.... така в неї робота. І поки хтось десь там збереться і почне говорити...... війська займають міста.

• Подобається Подобається x 4
  8. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Я не дивуюся такому вчинку. Все логічно. Ющенко після майдану оточив себе холуями та злодіями. Чого лише Балога вартий. Почалось усе з "дрібниць". Призначення кумасі_співачки на посаду міністра культури (совдепівський атавізм, а не посада але хай там..). Далі більше. Скандал з Порошенком та братом Ющенка через "дерибан" будинку біля Верховної Ради. "Пахажденія" синочка та просто дебільна та недолуга реакція Ющенка на цей факт з залякуванням журналіста.
    Підписання з Федоричем "міравой", гінекологи у РНБО т.п.. У всіх тих ситуаціях В.А. виглядав щонайменше "по-дурному".
    Намагання стати "своїм" для Східної України призвело до "ручкання" з паханами_смотрящими які там і досі "царюють", замість того щоб їх прибрати МАЮЧИ на ЦЕ, як тут неодноразово писали, цілий РІК.
    Ющенко дуже непоганий економіст але цього зовсім недостатньо щоб бути непоганим Президентом України.
    З того "зоопарку " який зареєструвався у кандидати бачу поки що єдину кандидатуру - Гриценко. Перший тур за нього.

п.с висуванням черговий раз кандидатури Хама, регіони підписали власну капітуляцію. Про це звідчить і приїзд Вови до премєра.
    Вже тепер незнаю що гірше може бути - роздавання льодяників на трибуні чи хіхікання над "жартами" російського "премєра-петросяна". :crazy:

• Подобається Подобається x 4
  9. Arthur

Arthur Well-Known Member

Так в них з альтернативою «Хаму» проблеми. В ПР є і порядні люди, але як порядні люди зможуть бути лідером такої партії. Ось вони і обрали собі «Пахана».

10. Gron

Gron тафгай

Наприклад?

11. smeet

smeet просто спілкуюсь

Грузини теж так думали,але на рахунок того,що війни ніколи не буде,то можу з Вами погодитись.Бо її дійсно не буде.Бо російські війська,які будуть входити на південний схід України будуть зустрічати жителі цих регіонів з хлібом-сіллю .І винувата в цьому буде недолуга політика теперішньої влади.
    Ну і що б було? Ну пожурили б Путіна, ну ноти в посольство б послали.Путін з Мєдвєдєвим тепер що в ізоляції за Грузію? Чи може Мєркєль забуде за газ для Німеччини і пошле Вову подальше.Та ніхто не буде серйозно з Росією сваритись.Навіть через Україну.
    Arthur зараз на форумі Додати до карми Arthur Поскаржитись на поганий допис [/QUOTE]

• Подобається Подобається x 2
  12. Arthur

Arthur Well-Known Member

Я всього списку навіть і не знаю.
    Але, наприклад, Ю. Мірошниченко мені подобається. Шкода, що він часто має виконувати вказівки з верху, але на рецидивіста він не схожий.
    Та і взагалі з 170 депутатів хтось має бути нормальним, мають же бути якісь виключення з правил.

Я вже писав вище, що допускаю, що за Україну ніхто сваритись не буде. А яка реакція буде Прибалтійських країн, Польщі, Чехії, Угорщини. Я не думаю, що їх задовольнить, те що Росія буде мати з ними спільний кордон. А які будуть гаранті Латвії, Литві чи Естонії, що наступними жертвами не стануть вони. Звичайно, що ті країни, які я назвав вище не лідери ЄС, але їх досить багато, щоб їх думку почули. Та і неможна порівнювати Україну та Грузію, все ж таки вага в світовому суспільстві у нас різна.

13. smeet

smeet просто спілкуюсь

Як вияснилось то взагалі рецидивістів там нема-одні орденоносці:haha:Казали що Колесніков бандит-до ордена, Ківалов -великий махінатор-до ордена,а до виборів президент напевне нагородить Януковича званням Героя України.:)))

14. SemperTiro

SemperTiro Well-Known Member

із формулюванням "за значний внесок у розвиток української державності, підтримку української економіки і збагачення української культури"

до речі, чомусь отак подумалося: жодного разу не бачив Янека у вишиванці... хай би навіть задля "параду". Це так, просто штрих (між іншим, колись Путіна калмики чи татари у кумисі топили задля традиції і нічого :) ).
    Симоненка також не бачив, і Тигіпка, і Пабата, і Рябоконя...
    Розумію, що колекціонування трипільських черепків особливих переваг не надає, особливо на фоні бездіяльності в сучасному житті, однак тут хоч видно пріоритети.

15. MargoRitka

MargoRitka миється в бані

Багато хто начепить на себе вышиканку й думає, що він став справжнім патріотом і всі повинні з ним рахуватися з цього моменту.
    А на Яника треба занадто якусь сувору вышиванку, та й не його це стиль.
    Ще прикольніше було б на Валуєва вишиванку приміряти :)))

16. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

И какая ж тогда проблема-то? Где война-то? Вы даже думаю слишком осторожны в своих мечтах, вам нужен простор... по моим наблюдениям ещё лет 10 такой политической власти на Украине и "південний схід України" сам убежит, хоть в РФ, хоть куда, но главное _отсюда_. :)

з.ы. А вообще рассуждения ваши очень напоминают разнообразные и фантастически слухи относительно большевиков в "Окаянных днях" Бунина. Там он описывает события в 1917 году. Рекомендую, история ведь по спирали движется. :)

17. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Рожеві мрії масквічей які думаю що за_МКАДам_жізні_нет. :)))

18. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Как нет жизни? У меня там дача... люди вокруг живут. Жизнь есть, врёте вы, меньше анекдот.ру надо читать.

19. zet

zet Дуже важлива персона

Хм... :nea:А что там и такие есть? о_О Я думала что там только патриоты соственного кармана собрались...:blush:

20. Arthur

Arthur Well-Known Member

Таку „вишивану” в якій зекі ходять.

а де твій аватар? :)