Який кандидат найбільш проукраїнський?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем SemperTiro, 11 лис 2009.

1. Peri

Peri Well-Known Member

Питання стоїть *найбільш проукраїнський*.Чи те,що хтось голосуватиме за *свого*кандидата,додає аргументів у проукраїнськість *цього* кандидата?

Якщо йдеться про проукраїнськість,то для мене це безумовно Ющенко.За ним стоять мільйони невинно замордованих душ,про які він заставив згадати весь світ.

• Подобається Подобається x 2
  2. Kalinka

Kalinka Active Member

Це точно... А пам'ятаєте лозунги перед виборами "сховай паспотр бабусі - врятуй Київ" та інші... В мене тоді племінниця в універі вчилася, казала, що деякі студенти 5 курсу, що працювали на Черновецького пройшли в райради Київа, бо в нього релаьно людей не хватало. Так шо дива трапляються і що чекати від цих виборів - невідомо...

• Подобається Подобається x 1
  3. smeet

smeet просто спілкуюсь

Погоджуюсь,але невже Ви думаєте,що проукраїнкість це тільки це.Дайте відповідь на таке запитання,хто більше зробив для України,російськомовний Кличко,чи Яна Клочкова,чи україномовний Зварич.
    Чи достатньо кандидату в президенти України займатися тільки історичною пам"яттю?Чи можливо він мав би і розбудовувати Україну і думати про те,щоб те саме не сталося з теперішніми мільйонами українців?Можливо він мав би сприяти проведенню економічних реформ,щоб Україна перетворилася з відсталого експортера живих рабів,на сучасні ринки работоргівлі,в провідну європейську державу.Я чогось так думаю.Але я за п"ять років не бачив,крім голослівних обіццянок і дріб"язкової завидності більш нічого.

• Подобається Подобається x 5
  4. OldMan

OldMan Well-Known Member

Безусловно. А если в "слидуючий кадэнции" подучит украинский, то будет вообще круто.
    :)))

5. Gron

Gron тафгай

Дорога дуже довга і по самоіндефікації нації, і по економічному розвитку держави.
    Головне, що стали на шлях, завдяки ЮВА.Маю на увазі шлях по руйнуванню старої ідеалогії та будуванню нової.
    З економікою гірше, но то вдруге.
    Вважаєте що спортсменами відомими за 5 років стають?(навіть не в командних видах)
    Доречі, до "сонму" судів, теж за 5 років непотрапиш.В команді Кличків теж людей з "кута" змінювали, навіть тренеров, та й програвали, Бьордам усяким.Головне висновки зробити, та команду навкруг себе гарну зібрати.

Останнє редагування: 23 лис 2009
  6. smeet

smeet просто спілкуюсь

Згоден,що з наскоку це зробити неможна.Але....у нас є приклад держав Прибалтики,Румунії,Угорщини, яким це вдалося.Мені здається тут діло в іншому,скоріш за все у нас самих.Ми б хотіли працювати як при СРСР а жити у Європі.Казки не буває.Ми боїмося образити хабарника,ми працюємо п"ять років в Італії,щоб за одним разом віддати хабарникові всі гроші за своє любиме чадо щоб воно вступило до ВУЗу,хоча можливо воно(чадо)зовсім би і не вчилося,і спеціальність яку МИ йому обрали зовсім йому не подобається.Ви подивіться,які ВУЗИ найрейтинговіші-ті випускники яких дістають роботу на якій дають хабарі,так що в цьому випадку хвора не людина,хвора нація.І назва цій хворобі совок.За стільки років працьовиту і культурну націю совок зіпсував до неможливого.Чому наші люди легко асимілюються в другі суспільства? Бо там порядок,а при порядку легше жити.Проживши в нашому багні І вибравшись в нормальні умови вони без проблем інтегруються в правову систему тих держав.Але приїхавши додому вони важко зароблені гроші знову витрачають на хабарників,чинуш.
    Завдяки кому стали то ще питання.Можливо завдяки майдану.У мене чогось великі сумніви про демократичність ВАЮ.Згадую "морду" журналіста,котрий написав про "сина бога".І ще багато чого.
    Кажуть що інтелегентом можна стати тільки в третьому поколінні.Мені здається,що і демократом також.Не може людина не бути демократом, а потім ним стати.Не можна бути демократом на роботі а недемократом вдома.Так само не можна декларувати свою демократичність,а потім,коли демократичні дії торкаються тебе,чи твоєї сім"ї поступати недемократично.Як можна називати людей бандитами а потім нагороджувати їх орденами.Найбільше "кощунство" яке міг здійснити ВАЮ,це було нагородження орденами двох людей,які в 2004 році згвалтували вибір народу-Ківалова і Колеснікова.Якщо у них двох були такі великі заслуги перед українським народом,які заслуговують на орден,значить ви ВАЮ лукавили,коли у 2004 році звинуватили їх в махінаціях і бандитизмі.Чи як?.....
    Не буду говорити про інші діла.

• Подобається Подобається x 6
  7. Romko

Romko Дуже важлива персона

Нема...
    ТАМ...нема національної ідеї...нема ніякої ідеї...
    Там ВЛАДА.
    Випробовування владою страшне...і,в наших умовах,коли ще керує СИСТЕМА,совкова система,котра деградувала в щось огидне...пройти його здатен не кожен...
    Я особисто знаю багатьох політиків...в тому числі і так званих народних депутатів...
    дехто з них колись були...близькими знайомими...
    От...згадав....ілюстрація...

Ти переміг. І валишся із ніг
    Твої слова, мабуть дійшли до Бога
    У тіло впився скорпіонів оберіг
    І шльондрою гуляє перемога...

Твій меч від крові не блищить на сонці
    Склювали небо чорнії круки
    Немає друзів, тільки охоронці,
    Яким ти справно платиш мідяки

Ти переміг. На скронях перший сніг
    Під нігтями земля на серці - пастка пусток..
    Загасли вогнища, не гріє твій ночліг
    І згусток пам’яті... неначе крові згусток

Ти переміг... Невже це твій Едем?
    Хрестами всіяні усі твої дороги
    невже сліпі, хто за тобою йде?
    Невже такі слова дійшли до Бога?

Ти переміг. І валишся із ніг
    Твої слова, мабуть дійшли до Бога
    У тіло впився скорпіонів оберіг
    І шльондрою гуляє перемога...

...і знов дівує Україна...

Ти переміг
    Олександр Смик

[MP3]http://www.playcast.ru/uploads/2009/11/23/1349368.mp3[/MP3]

8. smeet

smeet просто спілкуюсь

Мені здається,що краще не скажеш.Респект пане Ромку.:good:

9. Gron

Gron тафгай

Тут навіть і я розвожу руками.
    Неможна було!
    Хай ЮВА випадково, навіть неразраховуючі до чого це приведе, але ж пробудив націю,
    дав їй змогу відчути себе гідною.
    Хай невипрадав усіх надій, зробив багато помилок, незробив, ще більш.
    Головне, що назад дороги нет.
    Інші, справу дороблять.

10. Romko

Romko Дуже важлива персона

ТАМ інших нема...

11. Gron

Gron тафгай

Поки що.
    Головне що мав на увазі-це ми(вибачайте за пафос),та ти хто після нас.

12. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ви так думаєте? А я щось в цьому дуже сумніваюсь.ВЛАДА це формація наднаціональна,і вона може зробити все,щоб залишитись в таких комфортних умовах.
    Те що майдан був мирним,скоріш треба віднести до чеснот тієї владної верхівки,що відходила.Чи поступила би так само ця владна верхівка-ми не знаємо.Адже ж вже була спроба походу всіх внутрішніх військ до Києва.Майдан відбувся бо йому дозволили відбутися.А уявіть собі,якби почали стріляти,ви впевнені б були,що мирне населення стояло і чекало б поки їх всіх постріляють?Я не впевнений, і думаю,що якби не дай Бог події в Україні пішли б по силовому сценарію,то плакала б тоді наша незалежність.Уявімо хоча б таке.Здогадавшись що влада тікає з рук,теперішня владна верхівка вводить надзвичайний стан,чи вводить у Київ і інші великі міста війська, які на БТРах і танках будуть "захищати державну незалежність України" від скажімо якогось надуманого зовнішнього ворога,або від внутрішніх ворогів(читай від зміни владних еліт-скажімо нашоукраїнців на регіоналів).Як ви думаєте,що за цим послідує?Правильно-автоматичний ввід військ РФ для захисту російськомовного населення.Так от бажання одних-любою ціною залишитись при владі-може обернутись катастрофою для цілої держави в цілому.І це вже назавжди-ніколи більше нам не подарують незалежність так як це зробив Горбачов,сам того не сподіваючись.Так що владі потрібно дуже товсто обдумовувати кожен свій крок,щоб не прийти до катастрофи.

Що скажете про Тігіпка?

Останнє редагування модератором: 23 лис 2009
  13. Gron

Gron тафгай

Це страшилка для маленьких.
    Вплив рф на події в Україні не преуменьшую, але до танків недойде.
    Жодна країна в світі такого недозволить.
    Тут і Європа, і США, єдиним фронтом виступлять.
    В рф дійсно яструби рулять з імперськими звичками, но шо вони варті без світової спільноти, кому свої надра продоватимуть, де, в яких банках, та цінних паперах гроші держатимуть, де технології здобуватимуть, самогубці чи що?

14. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Я може не маю морального права про це писати (не громадянин України), але, думаю, для України було б велике благо, якби в другий тур вийшли Тигіпко і Гриценко.
    По-перше, Тигіпко дуже себе по-дипломатичному і по-людськи повів під час минулої передвиборної кампанії і під час виборів.
    По-друге ні за одним ні за другим нема ніяких великих скандалів.
    І, по-третє, свіжі обличчя в політиці. Чому б не дати їм спробувати. Але, для українців, старий але знайомий чорт набагато приємніший. Згадайте як вибрали Першого секретаря компартії Кравчука...
    ПС З поверненням на форум, Сміт!!!

15. Gron

Gron тафгай

Нове обличчя ПР.
    Вуха, тиж самі за ним торчать.

16. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Можливо і так... Але, думаю, в ПР не всі хочуть стати Малоросійською губернією, як Янукович. А той мусить так робити, так як під ковпаком КГБ з часу другої відсидки.
    Ось чомусь нема ні в кого сили змінити його на когось з більш "людським обличчям".

17. Gron

Gron тафгай

Янукович, не знаю, але ти хто за ним стоїть, точно невіддадуть власність росіянам.

18. smeet

smeet просто спілкуюсь

Не вірю.Ну виступлять,ну пожурять,але повірте,що ні Європа ні США через нас не підуть воювати з Росією.Кожна держава в першу чергу думає про себе,а вже потім про других.І Грузія цьому приклад.Що Росія захоче те і зробить.Вони пограли м"язами,побачили що в принципі до дуже великих ускладнень в міжнародній політиці це не призводить,і фактично це розв"язало їм руки,а ще зробили собі дозвіл на законодавчому рівні і тепер ніхто їм не вкаже-вони самі всім скажуть-це законно,оскільки це нам дозволено нашими законами.Та ще й шльондряна позиція Німеччини дозволяє їй робити те що вона (Росія)хоче.А ми повірте нікому крім себе не потрібні.З нами б говорили на рівних,якби ми вернули ядерну зброю.А так будемо на задвірках історії.

Дякую,та я дуже не тікав.Просто якось закрутився,криза,жити стало важче,більше змучуюсь,потрібно більше відпочивати -ніколи.:)

А я так думаю,що ні Янукович ні вся ПР не хоче бути губернією в складі РФ.Їм це і в страшному сні не присниться.Вони не дурні і розуміють ,що в такому разі вони втрачають все.Скоріш за все вони зроблять Україну космополітичною державою з найгршим суспільним ладом корпоративним капіталізмом.

Останнє редагування модератором: 23 лис 2009
  19. Gron

Gron тафгай

Приклад чого?
    Тактично, інформаційно (у себе), може рф і перемогла.
    Стратегічно, військово- ні.
    Літаки, танки, втратили, систему військового зв"язку "попалили" для американців, прецидент хижості своїй вікової, світу явили, Грузію об"єднали на десятиріччя проти себе, а головне с Західом?
    Це Пірова перемога.

20. smeet

smeet просто спілкуюсь

Я би не сказав.Мені здається їм все рівно що про них думають.Їх бояться і цього для них досить.А бояться значить будуть поважати,нехай це і повага на силі,їм свистати.Для теперішньої російської влади все рівно головне щоб ніхто їй не заважав нагромаджувати капітали.А далі хоч трава не рости.

а де твій аватар? :)