Який кандидат найбільш проукраїнський?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем SemperTiro, 11 лис 2009.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Сьогодні чув статистику опитування по Львову

Ющенко - 15%
    Яценюк - 14%
    Янукович - 5%
    Тимошенко - 2%
    Литвин - 0,ххх %

Гм....

• Подобається Подобається x 3
  2. syavych

syavych копач

Запросто. Припустимо основна боротьба буде між Т. і Я. Ті, хто голосуватимуть за Я. - в більшості за нього і хочуть голосувати. За Т. ж велика частина (якщо не більшість) не тому, що хочуть за неї голосувати, а тому що лише вона має шанс перемогти Я. Тому у випадку "розсіювання" голосів Я. має великі шанси не впустити в 2-ий тур нікого.
    П.С. Але то всьо чисто моє гіпотетично-математично-статистичне імхо :)
    Джерело?

• Подобається Подобається x 2
  3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Отож, Сявич має рацію.
    Дограєтеся, співгромадяни!

22.11 традиційно збираються бійці Майдану. Якщо там буде співробітник одного з центрів вивчення громадської думки та прогнозування - мені треба буде втриматись (не напитися) і серйозно поговорити з ним про можливість такого сценарію.

• Подобається Подобається x 1
  4. Ronin

Ronin Active Member

Найбільш проукраїнський - Ющенко.

Гарний він чи поганий, але він український. На відміну від інших....

5. kym

kym Well-Known Member

Костенко теж український

Поки що не знаю джерела. Але при звірці списків проводилося опитування то точно сам відповідав на питання.

Останнє редагування модератором: 18 лис 2009
  6. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

Адольф Виссарионович Пиночет ...............

7. Arthur

Arthur Well-Known Member

Яник в першому турі не набере 50%, від зміни місць доданків сума не поміняється. Яник візьме 30%, все решта буде поділено між іншими кандидатами. Може ЮВТ 20%, а інші по 1%, а може ЮВТ 10%, а всі інші по 2%. Незалежно від того які результати покажуть інші кандидати Яник 50% не візьме.

І тут питання не в тому, щоб розпорошувати голоси. А питання в тому, що чим більше людей підтримають умовно не прохідних кандидатів, то тим більше буде шансів у цих кандидатів попасти в ВР на наступних парламентських виборах.
    А якщо врахувати, хто в нас може стати Президентом, то сильна опозиція нам буде дуже потрібна.

Тимошенко 2%, а я вже не одноразово бачив, що на заході в неї підтримка дуже маленька.

8. OldMan

OldMan Well-Known Member

Нет, что Вы. Это про Ющенко.

9. Gron

Gron тафгай

Ющенко, хоч зміг би вимовити, ці визначення, на відміну від цієї істоти.

10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ви пам"ятаєте відповіді президента на питання з мережі... Говорити він вміє... Сказати нічого не може...

11. Ома

Ома Дуже важлива персона

+100
    Я тоже уверена, что не наберет Янукович в 1 туре 50%. Поэтому, каждый в 1 туре может проголосовать за того, кому больше симпатизирует.
    А если мы все будем думать только о проходимости кандидатов (каламбурчик получился), то сами же безальтернативность выбора и создадим. И потом, кто оплачивает все эти соцопросы?

12. SemperTiro

SemperTiro Well-Known Member

як на мене, то шось забагато в Ющенка, але я не соцыолог, та й у Янека також...
    У Тимошенко явно замало.

ага, це ви Ратушняку доведіть, що вын не проукраїнський... якщо проукраїнськість вирмірюється антисемітськими випадами, то тут навіть Тягнибок нервово курить :)

13. Letunka

Letunka Well-Known Member

цілком з Вами погоджуюсь, що саме ці кандидати є найбільш проукраїнськими. Якби ж це зрозуміла більша частина населення України... та повірила у силу свого голосу на виборах

14. Kalinka

Kalinka Active Member

Ну це ще потрібно дізнатися, хто опитування проводив... В нас вже заангажовані навіть ті, хто ці рейтинги робить...

15. Doctor Livsey

Doctor Livsey Active Member

Рейтинги - заангажовані

Угу... І, відповідно, вони формують позицію електорату. Особливо наочно це було видно на виборах в 2004-2005 - 6 соцопитувань і всі дуууууууууууууже відрізнялися. В залежності від спонсорів.

• Подобається Подобається x 3
  16. Kalinka

Kalinka Active Member

Так вони і зараз відрізняються! Так шо можна по результатам таких "опитувань" відслідковувати, хто їх не замовляє (в тих найнижчі рейтинги) :)

17. kym

kym Well-Known Member

Вище згадуване опитування проводилося по команді з секретаріату президента по лінії губернаторів через служби реєстру виборців. Результати оприлюднюватись не будуть. Думаю в найближчий час отримаю реальні дані по Льв.області

18. Tash

Tash Member

Це не допоможжжееее... В нас вже є мер-марсіанин... жесть...все тільки погіршилось :ireful1:

19. kym

kym Well-Known Member

Я б казав VasMа на Марс в гості відправити для обміну досвідом. Нам його досвід думаю не пригодится .

20. Saszko

Saszko Well-Known Member

отой дурник Противсіх)) найукраїнськіший))

а де твій аватар? :)