Який кандидат найбільш проукраїнський?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем SemperTiro, 11 лис 2009.

1. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Интересное для чтения

http://subscribe.ru/archive/economics.school.ideya/200910/14222039.html

Здравствуйте!
    Сегодня, давайте вместе подумаем, что такое выбор лучшего в нашей жизни и как выбирать на самом деле (а, не играя в выбор).

Правда, интересная тема для беседы? :)

Натолкнули на неё – проходящие в Москве выборы (в Мосгордуму). И ещё меня иногда спрашивают люди (мало меня знающие) – пойду ли я на выборы... Так вот, на выборы я не хожу, так как Выбора нет (и быть пока не может). А то, что есть - это не выборы, а иллюзия, фикция и самообман. :) Причем, это касается любой страны, где проходит подобное (по самым демократическим законам).

Достаточно легко осознается простая вещь: реально выбирать можно только когда ОСОЗНАЁШЬ этот выбор, принимаешь решение основанное на ЗНАНИЯХ и ОПЫТЕ, а не по обложке.

Просто, представьте, что Вам нужно выбрать лекарство и Вы идете и выбираете то лекарство, у которого красивее упаковка и то, у которого масштабнее реклама. Смешно?

А ведь Вы это делаете РЕГУЛЯРНО, на любых выборах! Вы делаете выбор среди НЕЗНАКОМЫХ Вам людей только по обложке и рекламе. Разве можно в таких условиях выбрать правильного человека? И даже если, Вы что-то уже знаете о нём, то и тут Вы НЕ знаете, КАК он работает, ЧТО он делает сейчас для Вас и будет делать. Вы выбираете скорее всего по принципу: выберу-ка я лучше, то «лекарство», которое мне меньше всего навредит (ведь остальные наверняка хуже). Так? А о лечении и речи быть не может! Правильно?

Вообще, вся эта идея о реальных демократических выборах – хорошее средство разрушения любого коллектива, страны или предприятия. Представьте, что на фирме начинают выбирать генерального директора по демократическим законам! Да еще и регулярно менять руководство... Что тогда будет? К власти придут не лучшие, а те кто идет по головам. Да еще и будут стремиться хапнуть побольше, ведь им не получится долго руководить и нужно урвать побольше. Результат понятен? Предприятие развалится.

Другой пример, не коммерческое предприятие – ВУЗ. Что будет, если будет выбирать большинство (студенты)? К власти придут студенты! И чему они научат? К чему придет такой ВУЗ? Анархия и развал.

Поэтому, в любом государстве, где сохраняется достаточно долго стабильная ситуация – там НЕТ демократии! Там есть лишь её иллюзия. И там власть передается среди специально отобранных, подготовленных и «правильно» нацеленных людей. И только благодаря ЭТОМУ сохраняется стабильность, в этих странах. А иначе бы разворовали бы эти страны очень быстро.

Для создания нужной иллюзии демократии на выборы глав государств выводятся только те люди, которые дали согласие на исполнение воли реально правящих людей. Это многим известные семьи, в которых нужные люди выращиваются, обучаются и нацеливаются. Так сохраняется преемственность власти и сохраняется нужный порядок вещей. И Вы выбираете только среди ТАКИХ людей, то есть – нет никакого выбора. И все по закону.

А эта система нужна для развала тех стран, которые не смогли создать нужную основу и передачу власти через поколения.

• Подобається Подобається x 2
  2. Ома

Ома Дуже важлива персона

Т.е. Восточную Европу уже развалили?

• Подобається Подобається x 1
  3. Arthur

Arthur Well-Known Member

А чи може бути сильна держава без сильної національної ідеї?

4. Ома

Ома Дуже важлива персона

Он бы имел бОльшую поддержку, если бы не был так радикален.

• Подобається Подобається x 3
  5. Gron

Gron тафгай

О, вкінець кінців Ви маєте рацію.
    Треба і у нас створити в країні основу, щоб влада переходила до тих хто дбає про захист устрію який гарантує ДЕМОКРАТІЮ (рівні права УСІМ громадянам, та захист їхньої ВЛАСНОСТІ)

6. Arthur

Arthur Well-Known Member

Це точно, мене теж трошки лякає його радикалізм. Хоча якби його партія мала представників в Верховній Раді України було би непогано.

7. Romko

Romko Дуже важлива персона

Натрапив на статтю.

Україна, яку ми втратимо

8. Sax

Sax Active Member

Мабуть на Путіна , бо я вже чув що це він його фінансує і є його проектом щоб розколоти Україну о_О

9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

КОТРОЇ... Холєра ясна... дайте вже визначення... Що воно таке - тота "Ідея"... Я вже за любу, холєра ясна, піду, тіко дайте...

10. SemperTiro

SemperTiro Well-Known Member

спробую в цьому дописі дещо пояснити стосовно власного бачення кадидатів:

1) я розумію, що титульні є 2 - Тимошенко і Янкуович, також не скидаю з рахунків Ющенка... Особисто я за них голосувати не буду, бо все більше переконуюся, що вони ділили і продовжують ділити владу на трьох. а всі оті витрибеньки і протистояння - то частина великого продуманого шоу... Ну і ще є ряд причин, але не хочеться витрачати зусилля на їх пояснення.

2) відповідно, мені залишається обирати з-поміж інших кандидатів

Богословська І. - не варіант, оскільки за нею не стоїть політична сила, ця людина взагалі не видається серйозною, як підтвердження - її "послужний партійний список". Зрозуміло, що вона тільки технічний кандидат.
    Бродський М. - не варіант: скандаліст, баламут і людина без стійких моральних принципів, інтриган + не може бути укр. рпезидентом через національність (даруйте за ось такий мій антисемізм)
    Литвин В. - цей колишній сексот готовий на все заради влади. але влада йому потрібна виключно заради задоволення власних інтересів. Якось навіть мав можливість порівняти приїзд Ющенка в місто і приїзд Литвина... коли прибував останній, то спецслужби таких понтів навели, що огого
    Мороз О. - комуняка і людина без принципів... Гроші понад усе, хоча досі не доведено документально, однак усі ж знають :)
    Пабат О.В. - молодий, за ним нема ніякої політичної сили, швидше за все проект Черновецького
    Противсіх В. - плід чиєїсь хворої уяви... не розбирався, чиєї саме.
    Ратушняк С. - кримінальник, кликуха Рата, представник закарпатської цімбори, очолюваної Балогою.
    Рябоконь О. - такого політика не знаю... а якщо банкір вирішив купити корочку кандидата у президенти - я не проти :)
    Симоненко П. - про стікі моральні принципи комуняків свідчить хоча б скандал з розлученням та одруженням "краснава лідєра"
    Супрун Л. - не можу сказати, що вона відомий політик. До того ж як подумаю, що головнокомандувачем буде жінка, то шось мені не того :) (суб"єктивно)
    Тигипко С. - такий же технічний кандидат, як і Богословська. Чувак без політичної сили, просто бізнесмен, якому практично все одно. з якою політичною силою бути
    Яценюк А. - молодий і ранній, політичної сили нема, фінансування просто неймовірне, карколомна кар"єра - все це вказує на присутність сильної олігархічної підтримки... Зізнаюся, раніше навіть трохи захоплювався ним, але історія з факом остаточно поставила все на місця.

От і залишаються для роздумів наступні кандидати:
    Гриценко А. - електронні ЗМІ переконують, що це технічний кандидат Ющенка. В принципі кандидат непоганий, але, як мені здається, надто м"який і дещо навіть сентиментальний, про що свідчить збір коштів для реєстрації кандидатом (думаю, що повірили в це дуже мало людей, а розвелись на гроші ще менше). Кликуха "перший непрохідний"
    Костенко Ю. - ніби кандидат нормальний + поки що ЗМІ не вилили на нього бочку бруду, але є нарікання на його причетність до ровалу РУХу. До того ж вказується на його непрохідність і, відповідно, відсутність сенсу "марно" витрачати голос.
    Тягнибок О. - уже писав, що, як на мене, надто радикальний варіант. Взагалі іноді складається враження, що він перегинає палицю і паразитує на національних почуттях. Ще один серйозний мінус: після перемоги у Тернопільській області з"явилася тенденція до лідерства локального характеру. Тобто не помітно кроків до того, щоб стати загальнонаціональним лідером (це, може, найбільша проблема).

ось мої три проукраїнські кандидати, які мають свої переваги, але і мають свої недоліки. Так чи інакше, їм усім можна закинути як мінус - непрохідність і тиснути на виборця, що голосування за будь-кого з них є марним...
    але запросто мій голос може "загубитися" або бюлетень зіпсують... або ще щось...
    або взагалі, обраний мною один із трьох, хто зараз при владі, черговий раз не виправдає надій і я знову буду боротися сам із собою: душа бачить, що все не так, як хотілося, як обіцяли, а розум заспокоює душу і черговий раз обманює її, шукаючи виправдання.

11. Arthur

Arthur Well-Known Member

VasMT
    Прочитайте, що таке нація.
    http://uk.wikipedia.org/wiki/Нація

12. VasMT

Пся крев, до чого тут НАЦІЯ... Дайте ІДЕЮ... А нація вона є, хіба дописати...

13. Arthur

Arthur Well-Known Member

Де нація?
    Де спільна мова?
    Де спільна історія?
    Де спільні національні герої?
    Спільна культура?

14. VasMT

Українська. Ні?

Українська, Ні?
    Українська. Ні?
    Тут вони, в історії. Ні?
    У Вас інша?

15. Arthur

Arthur Well-Known Member

VasMT
    Ви вважаєте, що це є все спільне для Сходу і для Заходу? І всі однаково це сприймають?

16. VasMT

Як це для Вас не дивно, так!
    Чи Ви повелися на дописи :cesored: ("дописувачів")...
    Ні! Їхнє бачення хибне... Україна не закінчується Гамалієвкою... І "Дякую -Прошу" не українська мова...

17. SemperTiro

SemperTiro Well-Known Member

в тому то й річ... а коли наші титульні політики лайном одне одного закидують, мої знайомі з донецька дуже сильно дивуються, що в області є така собі Савур-могила, яку оспівано в думі (про втечу 3 братів з Азова) і в історичній пісні про Морозенка. І ніхто нці не робить,щоб пояснити людям, що та Савур-могила здавна вважалася кордоном України, що місто Артемівськ - то давня козацька столиця Бахмут (чому досі не перейменовано?! бо шампанське, завод з виробництва якого належить Колєснікову називаєтьс Артемівське?), а Слов"янськ - це також давнє козацьке місто Тор!
    скільки всього можна було зробити, а топчемося на місці!!! причому активно ще з 1994-1996-го... у 2004-му була нагода знову все організувати по-людськи... і...

• Подобається Подобається x 2
  18. Ома

Ома Дуже важлива персона

Наши местные красавчеги во время чествования УПА на ЗУ установили в Донецке памятник Ватутину, как пострадавшему от УПА. Сказали, что денег Колесников с Януковичем дали.
    Читала, что харьковчане собираются переименовать районы Ленинский, Октябрьский и еще несколько именами, связанными с городом.
    Наш ленин на площади видимо будет стоять вечно.

19. VasMT

Все простіше... НМД!
    Ну хто знає за Бахмут? Тор? Кодак? Одиниці...
    А за голодомор - всі... за Бандеру - всі... Гулагосибіри - всі...
    Де легше стригти те й чешуть... Прости мене, Господи...

20. Ома

Ома Дуже важлива персона

Что легче стричь?

а де твій аватар? :)