Які шанси у батька залишити дитину на виховання якщо ініціатором розлучення є дружина

Тема у розділі 'Ти маєш право...', створена користувачем yaroslav, 12 лют 2007.

1. yaroslav

yaroslav Member

Відповідь: Які шанси у батька залишити дитину на виховання якщо ініціатором розлученн

З Святом Всіх :)
    --------------------
    Небуду нічого сьогодні писати :sad: нема настрою ...

• Подобається Подобається x 1
  2. mavka

mavka Well-Known Member

Відповідь: Які шанси у батька залишити дитину на виховання якщо ініціатором розлученн

:sad: Хм.

Воно й не дивно... Чому ми часто чекаємо до тої миті, коли вже запізно казати " Вибач..." ?

Серед біблійних (досить часто згадуємо ми цю книжку на різних гілках) вчень є одна схема, в яку треба вірити, кажуть вчителі.

В персональних конфліктах треба взяти спочатку відповідальність на себе.
    Потім зробити пожертву. Значну. В ім"я Бога.
    І попросити мирного вирішення через світло від Нього. Головне, - не затягувати конфлікт.

Якщо б нам довелося пропасти з Землі завтра, чи є десь людина, з якою нам хотілося б поступити по-іншому, ніж ми поступили... Чи є хтось, кому ми мусимо сказати "пробач". або "я прощаю тобі"... або "я кохаю тебе"...?

3. yaroslav

yaroslav Member

Еех люди, знали б Ви як мені зараз ....
    Жінка шукає квартиру і йде від мене,
    На питання для чого, відповідь -хочу бути самостійна, ???????????
    Короче я не це хотів спитати...
    На даний момент моя донька прописана зі мною (батьком)

У разі якщо дружина схоче піти від мене на квартиру яку буде винаймати, чи маю я право невідпустити дитину з нею на квартиру ???

Хочу повторити що я дружину не виганяю не б'ю і вмовляю не робити дурниць ...
    ------------------------------------------------------------------------
    весь мир стал серым-серым-серым,
    как тюремная стена,
    а рядом стерва-стерва-стерва
    и она - моя жена
    Я не последний и не первый,
    кто несёт свой тяжкий крест
    Кто знает, как выходят стервы-стервы-стервы
    Из хорошеньких невест

4. Forpost

Forpost Стоїк

Та слава богу!Скатертью дорожка! Флаг їй вруки"А що Ви хотіли спитати?У Вас хоч повна середня освіта є?Дитина не може бути прописана.В крайньому випадку вона може бути внесена в лицьовий рахунок наймача житла.,якщо квартира не приватизована,якщо приватизована,то в домову книгу.Якщо приватизація відбулась після моменту народження ,то рівна частка належить дитині,і квартиру Ви вже не продасте без дозволу опікунської ради.За дитину можеш забути,ти сам ще дитина .які можуть бути діти, грання то ще не батьківство.Гуляй поки молодий,а проблеми самі в старості тебе найдуть ,якщо доживеш!

5. yaroslav

yaroslav Member

Ні-ні-ні.
    Коники дружини я повязуюю з дитинством, їй 24 роки, я все ще надіюсь що перебіситься. Просто я знаю що самій їй точно не впоратись з дитиною, вона за собою заледве вспіває доглянути ...

На рахунок квартири:
    Ми живемо у хаті мого батька, це його спадщина від матері, він власник. Там прописані Батько, Мати, Я і Донька. Дружина приписана у Хмельницьку.

Я не за хату переживаю а за доньку, з дружиною ми ще не розлучені але вона для себе вирішила йти на квартиру (гроші на квартиру її мама дає, її мама також покинула чоловіка через пару років після одруження, ОДНАКОВІ ОБОЄ, а перед весіллям така добра теща була)

Просто мене цікавить чи можу я не впусти з нею на квартиру дитину, я не забороняю їм бачитись чи повернутись додому жити ...

6. Капітан

Капітан Well-Known Member

Ви не можете... Ви зобов"язані залишити доньку собі! Я не зовсім розумію Вас. Треба бути жорсткішим у даній ситуації.

7. yaroslav

yaroslav Member

Так, я знаю що зобовязаний, я і добиваюсь цього, але є ще таке як закони, мене цікавить чи не порушуватиму я закон якщо не відпущу доньку?

8. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Батьки мають рівні права на дитину, але...
    Перетягування дитини б'є (незворотньо) дитину. Дешевше віддати зразу...

Дописано: всеодно, дидина скоро перебереться до Хмельницька. Облиш.

9. Капітан

Ви Батько? Ви любите свою доньку? Якщо так, то які можуть бути сумніви??? Не шукайте причин, а знаходьте можливості! А закон завжди на стороні сильнішого.

10. yaroslav

yaroslav Member

Не пиши більше нічого, будьласка! В мене і так істерія від всіляких падлянок дружини, невизначеності та переживань

11. Оля

Оля Старожилка форуму

Пане Ярослав, навіть якщо тут хтось зараз з"явиться з адвокатів, то всеодно Вам поради правдивої не дасть, бо одне почути з уст, а інше - виявити факти. Вибагато чого Ви розповіли, але не розповіли, що хоче дитина. Хоче бути з мамою, чи з татом? І скільки дитині зараз?

12. yaroslav

yaroslav Member

Дитині 3 роки. С ким вона хоче залишитись ? На це питання відповідь так скоро отримати не вдасться.
    Скажіть чи можна бити дитину у такому віці за те що вона не хоче їсти чи нехоче спати, чи чогось не послухала чи натворила ? Чи може варто трохи повозитись і пояснити чи заохотити до тої самої їжі?

13. Капітан

Ярослав, а яка позиція Вашої дружини? Вона хоче залишити доньку собі? Чи може вона дитині створити нормальні умови для проживання?

14. yaroslav

yaroslav Member

Так, Вона хоче залишити дитину собі.
    На рахунок умов все буде просто, віддасть в село до бабки і тітки,
    дружина ще ніде не працювала, зараз закінчує магістратуру, буде правознавець (правда вчилась сугубо за гроші і в закон не петрає)

15. Капітан

Мені здається, що відсудити дитину Вам не буде проблем. Не тягніть, звертайтеся до адвоката і вперед! :)

16. yaroslav

yaroslav Member

Спробую!
    Дякую за розуміння!

17. Viktoria Jichova

Viktoria Jichova Well-Known Member

Капітане, я б на Вашому місці утрималася від необережних порад. Одна річ розповідати все на відстані - інша річ бачити та знати факти. Я не думаю, що пан Ярослав говорить неправду, але просто зі сторони це виглядає дещо однобоко. Та й вислів про тещу з донькою теж чого вартий - "обидві однакові" - все це мене насторожує та підказує, що не все зовсім так, як пан Ярослав описує. Але не знаю. Суттєву пораду, мабуть, дасть лише фахівець - кваліфікований юрист. Не думаю, що нам, аматерам, треба втручатися в настільки делікатну справу співжиття молодого подружжя. Пан Ярослав попросив допомоги, щоб йому порадили до кого звернутися. Гадаю, що таку відповідь він вже отримав. Тому не бачу доцільним потребу викладати своє приватне життя та ще таким способом.
    Ви мене вже вибачте, пане Ярославе, але справді, без аргументації другої сторони (Вашої дружини) мені важко повірити в те, що Ви розказуєте. Якщо у Вас є докази, котрі засвідчать Вашу правоту, не баріться і йдіть до правника вирішувати свої сімейні проблеми.

18. yaroslav

yaroslav Member

Перш за все я чекаю від форуму що знайду якусь підтримку і трохи заспокою нерви щоб ненатворити чогось з гарячки. Що до однобокості ситуації, воно дійсно так виглядає, але насправді ситуація ще гірша, мене не цікавить ставлення жінки до мене, з її сторони до мене немає ніякої поваги, з її сторони немає поваги апсолютно ні до кого, їй всі щось винні окрім Мамочки :sad: І мені шкода її бо все ж таки життя навчить рахуватись з іншими але може бути пізно ...
    І розлучатись я нехочу!!! Я хочу щоб у доньки була нормальна сімя!!!
    Скажіть дівчата що було б якби ви хотіли піти з подругою в бар о 21-00 а чоловік заперечував, вмовляв не йти і отримав від дружини -ти мені сабака весь настрій спортив, йди на х.. і розвернулась і пішла і явилась з подругою о 2-ій ночі після мого дзвінка о12-00 і слів ти де!
    А що було б якби це повторялось ? так раз два в місяць на протязі декількох років??? Як би повів себе ваш чоловік ?

19. Капітан

Якось дивно на цьому фоні звучить " і розлучатись я не хочу". Ви мазохіст?

20. yaroslav

yaroslav Member

Ні, я оптиміст, надіюсь на краще, нехочу щоб донька росла в неповноцінній сімї, та й може дружина переросте, бо ще молода

а де твій аватар? :)