Сколько лет нормальным парламентам? А сколько нашему? Разницу чувствуете? Вырулят, обязательно вырулят. Может, прийдется выгнать всех в качестве акта очищения. Но, одобрямся уже не будет никогда. Мы прошли эту точку невозврата.
на авось не вийде-шанси на еволюційний варіант змін вже близькі до нуля-жодна з існуючих політсил зараз вже не є здатна зробити те що треба бо втратила підтримку людей.Тільки абсолютно нова сила(типу таліби в Авганістані)може переламати той бардак що існує і це буде скоріше диктатура так чи інакше яка візьме за жабра всіх
Порядок це дотримання законів громадянами на всіх рівнях-від голови держави до бомжа під мостом.Зараз те що говориться з трибун і те що маємо в житті як небо і земля.Чи існує тільки два варіанти для вас- гондурас або білорусія?
Никак не могу понять почему как только начинают говорить о выполнении законов всеми, сразу все начинают вспоминать о диктатуре. Чуствуется, что некоторые путают бардак с демократией. А выполнение законов, это иногда и выполнение указаний министров, директоров, всех уровней менеджеров, если их указания не противоречат законодательству и происходят в рамках их полномочий, определенных законами и подзаконными актами. Иначе "пей, гуляй, однова живем....." А это еще дороже стоит. Ну, ну..... Опыт парламентарской деятельности в мире и схема сдержек и противовесов трех ветвей власти давно уж отработана в мире и не одну сотню лет. Знаете кто учится на своих ошибках ? Как же такое может быть у образованной нации ? Мне тоже так иногда кажется, что точка невозврата уже пройдена. Под спор о демократии и парламентаризме, и с самолюбованием, критикуя все время "соседа" слили экономику.
для мене порядок -- демократія, буквально -- влада народу... якщо людина хоче валятися під мостом -- її право, вчинив нетяжкий злочин -- відпрацюй, тяжкий -- до в’язниці і відпрацюй; тільки голосувати такі люди права не мають, бо не платять податки... влада має бути максимально прозорою: кожна гривня, витрачена владою, має бути озвучена, кожна! якщо когось побили поліцаї -- оштрафувати і вигнати з поліції, взяв хабаря -- штраф і випробний термін, купив палац або кам’яницю в місті -- спитатися "а звідки гроші"... дозволене все, що незаборонене, додам: що не шкодить іншим людям, в тому числі: проституція, вживання наркотиків, гомосексуальні шлюби!.. я не фанат повій, геїв, не вживаю наркотики -- але це важелі тиску на людину, наркотики вживають усі від підліткового віку (~13) до досить зрілого (~30), проституція -- найліпший бізнес у великих містах, а належність до геїв -- пляма на репутації. уся законодавча і судова влада має бути обраною, а не призначеною, більшість виконавчої -- також! це я вважаю є порядком, а не заклики "піночета на вас немає"! і не дай Бог Україні якогось піночета.
Пупер порядок з неба не впаде.А існуючі політичні сили не є в стані його запровадити.З іншої сторони відсунути від корита свиней вмовляннями шансів 3 з 100.Тому Тільки нова сила може це зробити і по доброму тут не бачу можливостей.Демократії зараз в Україні нема а тільки охлократія.
Я проти але в Києві просто вже настільки відійшли від реалій життя народу що фінал невідомий і варіант постріляти стає все більш реальним.Румунія і Чаушеску на горизонті
Пупер, я починаю бути трохи іншої думки. Але... Була Польща, кожне село (як і інші населені пункти) вибирали голів (старост) чи як там називалось керівництво. Польське керівництво особливо не тиснуло кого треба було обирати. Так як в селах всі знали всіх, ця задача не була дуже важкою бо люди знали хто надається на такі посади. Прийшли москалі. І вже партія назначала прєдсєдатєлєй сєльсовєта. Ви знаєте КОГО призначали. Питання, чому навіть така базова форма демократії яка була при Польщі не діє в Україні? На 18 році незалежності!? Хто винен - керівництво? Чи все-таки... люди?
я пропоную чинити інакше: не йти на вибори доти, доки всі ці "кандидати" не порозумнішають. хіба не війт?..
Так это известно тысячи лет и под это дело у нас было куча разнообразных вариантов. Гитлера привела демократия, власть народа и этот народ его же и поддерживал, пока он все не разрушил. Он поднял уровень жизни и на короткое время уважение к немцам в своей же стране и сам же и разрушил в конце концов. Вопрос, первый должен стоять не в красивом лозунге, а результате и долговременном. А что результат ? Результат - это - уровень жизни народа, и уважение и доверие (массовое) своей власти, даже не совсем понимая ее деятельности (просто все не смогут понять). И тут я думаю ни у кого разногласий нет. Вопрос второй, а как прийти к этому результату ? И ответа на Украине нет от политической элиты. Но я задам вопрос исходя из предметов ожесточенных споров на этом форуме. Что полный переход на украинский язык, признание УПА, и вступление в НАТО (ЕЭС) решает вопросы уровня экономических стандартов, и качества жизни ? Или это элементарное отвлечение от простых и понятных целей развития экономики ? Можно конечно говорить о национализме, интернационализме, социализме, капитализме, диктатуре, либеральной демократии в разных формах, но критерии их жизнеспособности только те, что я описал выше - высокий (по сравнению с другими странами) уровень жизни народа, и уважение и доверие (массовое) своей власти. И долговременный высокий экономический уровень, ибо это и есть критерий жизнеспособности политической системы страны и идеологии, как бы ее не назвали. И не счет других стран, а за счет своих ресурсов.
Сидю і думаю: Чернобилєц, а Ви ж до ресурсу "друґіх стран" належите... Нє? Доречі, про "ресурси друґіх стран"... Скільки разів говорено! Для процвітання України важливо здешевити (односторонній!!!) проїзд\виїзд з вокзалу! із одним чемоданом! В одному напрямку.
Сумнівно,для українського менталітету -"нікак" така модель придатна для наших сусідів(так вже історично склалося).А для України-візантійська модель з "мудрим правителем" не буде працювати. А це-вже наше і до европи ближче там теж гризуться і не завжди вирулюють.Просто в Европі вище ефективність тої гризні,і шкоди для власного народу менше.Так що нам треба "окультурівать"гризню,а не приміряти костюмчики піночетів. Так вже і так мінус 6 міліонів? і ще не всі хто заважає виїхали?
Надішліть запит у Пенсійний фонд, кіко в них на балансі числиться "рождьонних рєволюциєй". Потім порахуйте видатки. Не виключаю, що Ваші "мінус 6 млн." трансформуються у "больший бюджетний плюс". Нагадаю, що на звільнені (нарешті) робочі місця і крісла зможе повернутися частина "тех, кто нужней". Якщо транспортну акцію провести одночасно з реформуваням МВС, МНС ( ) і армії - позитив буде! Наспівуючи: А в комнатах наших сідят каміссари...
+1000 Ось і чекаємо коли деякі крісла (в моєму випадку - стоматологічне) звільняться... Ось тільки питання, чи такі як я "нужни" там. Адже ж наука "камісарав" як не як дає ефект.