Які саме реформи потрібні Україні?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем OrangeSpring, 19 лис 2008.

1. Шурави

Шурави Well-Known Member

Вы просто слишком идеализируете капитализм. :)

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Майже всі,що зараз при владі і,намагаться туди влізти...совки..
    Кожну порядну людину, котра якимсь чином потрапляє в їхню систему, колишні партбюрократи закльовують, як зграя чорних ворон білу.
    Президент - бездарність. В державі - беспредєл, анархія. Хіба не так? Справи йдуть все гірше, а він перед народом виправдовується як незграбний танцюрист, котрому завжди щось мішає… І хто нам винен? Бачили ж очі що вибирали. Виступи нами обраного лідера я би охарактеризував словами Сергія Єсеніна:

Его стихи как телогрейка,
    Но я их вслух вчера прочел -
    И в клетке сдохла канарейка.
    Других уж нечего считать,
    Они под хладным солнцем зреют.
    Бумаги даже замарать
    И то, как надо, не умеют…

• Подобається Подобається x 5
  3. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Во во... На наступні вибори піду і щиро навпроти кожного призвіща напишу все, що я про них думаю.А щоб не матюкатись,я для них випишу цитати з української класики,щось на кшталт
    "трясця твоїй матері..." Воооось!

Останнє редагування: 19 лис 2008
    • Подобається Подобається x 3
  4. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

та в цьому й річ - що закони не будуть виконуватись , поки не почнуься зміни системи

до речі криза може підштовкнути процеси

Идеализации нет никакой. Просто Мы сейчас на этапе первоначального накопления капитала. Он правда заканчивается уже - но это самое неприятное время и самое опасное время.

Это еще не капитализм. Притом, что сам капитализм тоже сам по себе не малина - даже развитой. :)))
    Но это этапы на пути к посткапиталистическому, постиндустриальному этапу

Саме так. Бачили очі. Чим мені не подобались вибори 2004 - тим, що я, да що там - ми не мали вибору

Останнє редагування: 19 лис 2008
    • Подобається Подобається x 2
  5. OrangeSpring

Ні. В цій конкретній постсовковій системі чесними у владі неможливо бути, треба, міняти систему.

Та саме просто чесними також замало бути - треба ще бути компетентними професійними менеджерами:)

• Подобається Подобається x 1
  6. Шурави

Шурави Well-Known Member

Не совки это, хуже. Есть такая порода людей, которая при любой власти сверху будет. Помните Островкого, где наивний романтик Павка Корчагин воевал за светлое будущее, а тем временем, власть потихоньку брали те, с кем он как раз и воевал.
    Что толку винить большевиков в репресиях против собственного народа, если они первые под эти репрессии и попали. А репрассиями занимались уже иные "герои".
    Правильно говорят, задумывают революцию романтики, фанатики воплощают, а прагматики пользуются результатом. Верно для любой революции, как её не обзови.

7. OrangeSpring

Это потомки совков - эволюционная ветви - дети Шариковых;)

• Подобається Подобається x 3
  8. Шурави

Шурави Well-Known Member

У них гораздо более длинная родословная. К сожалению.

9. OrangeSpring

Естественно, да только Совок их размножил, уничтожив всяких конкурентов физически

10. Romko

Romko Дуже важлива персона

Його і нема...

11. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Підозрюю, не існує "чесної влади". Можна\треба створювати умови, щоб не могли (сильно) брехати: збрехав - вільний (від влади).

12. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Е-е-х...Нам Вожак потрібен.Такий мо-о-оцний...Бажано галицький,котрий би не зрізався,і не підвів би Нарід в трудну хвилину,та витримав би тиск...
    Американці собі вже вимріяли...та й Ми мусимо,шо нє?
    :preved:

13. Wild gucul

Wild gucul Well-Known Member

все так. все правильно. біда тільки у тому, що те, що ми тут говоримо ніхто не чує. ті хто сидить у кабінетах здається настільки відірвані від реального життя, що даремно надіятися, що вони щось змінять. мабуть єдиним виходом буде просто чекати, коли зміняться еліти, які змінять владу, яка змінить добробут людей.

14. levandivka

А Ви їм розкажіть!
    Вони розчуляться, стануть хорошими...
    Нє?

Наспівуючи:
    а в комнатах наших
    сідят коміссари...

15. Wild gucul

ліпше б уже комісари сиділи замість наших хабарників :)

16. levandivka

Нєфіга там сидіти нікому.
    працювати треба в кабінеті. А для цього кОпати їх треба, а не ждати
    Називаєцця нідаждьотєсь...
    Нє?

• Подобається Подобається x 2
  17. Wild gucul

свята правда!

18. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Давайте подивимось правді у вічі. Україні (зі слів Ющенка) 1 000 років. А українці існують 140 000 років (маячня, але багато хто про це пише). І що? Не спромоглися навіть САМІ збудувати свою державу. На відміну від руських, яких так нещадно критикують наші "свідомі". Так от ці "дебільні, дикі, вічно п"яні" і пр. і пр. руські, які, знову ж таки з точки зору "свідомих", ні на що не здатні, побудували могутню державу. Не клянчили ні у кого про допомогу, самі воювали, відвойовували, завойовували, будували. А що українці? Все хотіли, щоб ХТОСЬ забезпечив їм мирне життя, облаштував його, а вони тільки звисока будуть на інші народи поглядати. І який результат? 17 років існує Україна. Ні її територія, ні населення, ні незалежність і суверенність не виникли завдяки "свідомим". Практично їм це впало з неба. Але навіть із цим неспроможні впоратись. ТО ПРО ЯКІ РЕФОРМИ МОВА? Українці - нація лузерів. Це прикро, сумно, але це факт. Будемо святкувати голодомори, зради, шанувати зрадників, пхатися у різні союзи (де нас не хочуть бачити)... Така доля. Недарма Поет сказав: "У кожного своя доля і свій шлях широкий".

19. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Я не соглашусь Степаныч, что украинцы нация лузеров. ПРОсто сердце и голову нельзя друг от друга отрывать. А что я под сердцем и головой подразумеваю,я может потом скажу.
    А вообще, если эти все антироссийские страны из бывшего СССР посмотреть, и взгдянуть на биографии Президентов, то видно будет, откуда ветер дует. Эти Президенты, они не интересы своих стран представляют. ОТсюда и море долгов, хотя временно вроде бы и пожили неплохо.

20. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

о_О
    "лузерство" у чому полягає?
    о_О о_О о_О
    що, коли і де збудували росіяни самі?

а де твій аватар? :)