Які саме реформи потрібні Україні?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем OrangeSpring, 19 лис 2008.

1. Шурави

Шурави Well-Known Member

Так он давно уже есть. :)

2. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

Где есть? Я вижу постфеодальное общество = начальные стадии капитализма. Конец эпохи первоначального накопления капитала. Мы в процессе перехода.

3. illia

illia Well-Known Member

ставлю питання ребром - хто ці реформи буде робити і втілювати в життя?

4. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Яка Австралія?! Я у Львові буваю частіше ніж ви. :)

А я об чьом?! :nea:
    Феодалізм, совок, соціалізм, перехідний капіталізм. Так 100-200 літ і поборсаємось... :pardon:

5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ні нада...
    Чого нема,того нема...
    Бєзпрєдєла - скільки завгодно..
    А капіталізм поки що памперси обпісює...

Останнє редагування: 19 лис 2008
    • Подобається Подобається x 1
  6. OrangeSpring

ні :) бистріше. зараз у світі всі процеси йдуть бистріше. Через глобальну залежність кораїн одна від одної, через відкртитий інформаційний простір - так зване згортання часу...;)

Той, кого Ми оберемо для цього

А зараз наше населення обирає кого? Доброго царя.
    А ось сидите и тільки песімістичні думки висловлююте.
    Ми повинні сформувати запит на реформи. Не сформували Чому?
    Швидка відповідть: треба міняти населення. так треба. Але це ж залежить і від нас з Вами - доки ми з Вами не сформуємо запит на політика - реформатора, а не політика - борця с оліграхами, бандеровцями, бандитами то що, няка свідомість у населення не зміниться.

Тому треба не чекати коли зхтось прийде та поміняє свідомість, треба нам самим починати формувати нашші погляди на те, що нам потрібно

7. Romko

Romko Дуже важлива персона

З кого?
    Якщо всі вони родом з совка...

О роде суєтний, проклятий,
    Коли ти видохнеш? Коли
    Ми діждемося Вашингтона
    З новим і праведним законом?
    А діждемось-таки колись.
    ?

8. OrangeSpring

нагадаю, что Моісей виховувався в родині Фараона Єгипту. Він не був пришельцем с Земли обетованной:)

9. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Вы упомянули пана Педро - и написали, что страна у Вас с ним - одна...Вот откуда Австралия...А что до Львова - я в Украине - каждый день...Ведь писал я - о стране, а не об одном городе... :)

10. illia

illia Well-Known Member

+100 - хіба я казав, що треба когось чекати? працювати над собою і не чекати ні від кого "допомоги"..
    якщо провести такий експеримент: забрати нашого гаранта і на його місце поставити самого "палажительного": розумного, чесного, справедливого, незаангажованого. Того, який не пробивав собі місце президентське півжиття. Можна ж найти таку людину на всю Україну. Так от поставити цю людину (якщо вона погодиться на таку самопожертву) і подивитися, що з того буде. Не знаю чому, але на 99,9% я впевнений, що через нетривалий час ми побачимо, або психічно-хворого, або "Ющенка 2.0". (...Путин-Медведев). А знаєте чому, тому що переважна більшість а нашій Неньці така ж як і лідер. І кожен "громадянин" - той який бідний паплюжить владу лише по одній причині - він мріє опинитися по ту сторону і так само красти, а його не пускають. І смішно говорити, що всі от ми тут хороші, а люди, які при владі погані. Це люди з народу. Тому на виборах і нема між ким вибирати..
    На рахунок песемізму... да нє.. не сказав би... я всім серцем вірю в краще майбутнє. Тому що якшо по ходу історії з"являються такі люди як В. Чорновіл, то не все вже так погано. І для чогось же вони з"являються. Так потрібно діяти, потрібно змінювати щось. Але для цього потрібно змінювати себе - це єдине в чому кожен з нас має свободу.

11. OrangeSpring

так ось. давайте формувати ПОГЛЯДИ на те, якою ми хочемо бачити Україну. а не на те, кого хочемо бачити у президентах

Для цбого ж ця гілка була створена

12. Wild gucul

Wild gucul Well-Known Member

просто потрібно чесних людей при владі. і більше нічого. решта є.

13. illia

illia Well-Known Member

я особисто, хочу і вірю в те, що Україна реалізує свій потенціал, який зараз просто закопується в землю. Якщо подивитися зі сторони - ну дійсно наме же "нічого не бракує", як то кажуть, "люди как люди и могли бы жить. Им бы понедельники взять и отменить" (с) :)... нам нічого не потрібно. в нас уже все є :) потрібно лише переломити цю психологічну "безнадію", зупинитись, озирнутись навкруги, усвідомити Чим ми зараз займаємось, отямитись і ніхто не зможе розбити цей народ. єдиний хто може нас знищити - це ми самі. імхо

14. OrangeSpring

Знов це
    Невже не розумієте, що система зробить цих чесних нечесними, або відторгне.:diablo:

• Подобається Подобається x 2
  15. bayard

bayard Дуже важлива персона

Браво! Так и с делали в 1917! Только никого не вывозили а рассреливали - так легче и быстрее.
    Помните: Мы наш мы новый мир построим....
    Вот ваши мысли из этой же бочки:)
    Это вы методы Феликса пытаетесь проецировать? Ну теперь бумаги-то, для расстрельных списков хватит, а то вот пан Дзержинский писал фамилии на полях от газет. Рвал и писал, рвал и писал.....А его палач эстонец Мага, даже писал стихи в Звезду, при этом расстреливая по 50 человек в день.....
    Так просто вспомнилось.......
    Ой, как не хотелось бы это повторять........

• Подобається Подобається x 2
  16. Agaton

Agaton Well-Known Member

Пані ентузіазм просто вражає :good:, респект :give_rose:
    Але чортик завжди сидить у деталях – ось у вашому допису. Хтось має бути елітою... а колишне еліти дуже швідко стаються нинішною чи майбутьною номенклатурою. Якщо законне умови дозволять...
    В нас так саме буво.

Треба міняти всю систему в країні – правда – але від чогось треба з сенсом почати – найкраще від фундаментів тобто саме закону та його виконання.
    Якщо для вас це (нп. гарантія тюрми як наслідку кожной корупції) здається донжуанством, то алтернативою є щось вроді революції, а потом другий круг, і третiй, і від початку...

Тема гілки здається трохи за широка...

17. coolzak

coolzak Well-Known Member

Я думаю тут більше про методи Піночета-економічні свободи при подавленні політичних прав на період змін

18. bayard

bayard Дуже важлива персона

Є певний ризик що період змін закінчиться, а ось політичні права так і не повернуть.....

19. Wild gucul

Wild gucul Well-Known Member

за вашою логікою при владі можуть бути лише нечесні люди? тобто навіть якщо вони спершу будуть чесними, то потім стануть інакшими?

20. coolzak

coolzak Well-Known Member

Економічні свободи створять в кінці МАСОВИЙ середній клас який буде джерелом наступних політичний змін а то зараз фактично є тільки люмпени і нова олігархічна аристократія

а де твій аватар? :)