он шо наплодила америка своєю демократією ше й нас намагається переконати шо всі ті збочення це природньо
Досить точно і з гумором описані наші політики, але зовсім не до жартів, що серед них немає зараз немає того, кому можна довірити владу... http://blogs.korrespondent.net/journalists/blog/andrey-smirnov/a37993
Оцей? Бабизм Материал из Википедии — свободной энциклопедии Бабизм или Вера Баби (24 мая 1844 — 12 января 1853) — религия, созданная Бабом с 24 мая 1844 года в Иране. Священное Писание в Бабизме — Персидский Байан. Бабизм провозглашает окончание господства законов, основанных на Коране и шариате, замену их новыми, исходящими из принципов равенства всех людей и защиты их прав, установление священного царства бабидов и др. Демократические элементы бабизма были развиты последователями Баба во время бабидских восстаний. Остатки бабидов, пережившие преследование со стороны мулл шиизма, стали бахаи с провозглашением Бахауллой — обещанным Мессией и предсказанный Бабом Алламах Сейид Табатабаи (Алламах — почетное прозвище, означающее «многоученый»): … общины баби и бахаи … никоим образом не должны рассматриваться как ветви Шиизма. http://ru.wikipedia.org/wiki/Бабизм
Анігдот в тему. - Дітки, ми з вами сьогодні поговоримо про лібералізм. От я - лібералка. Тому мене не хвилюють питання кольору шкіри, способу заробляння грошей, національних культур, належності до сексуальних меншин. А от ви як? От, наприклад, ти - Андрійку? - А я - націоналіст ! - Який жах ! Поясни тоді - чому ж ти став націоналістом? - Бо мій дід - націоналіст, мій батько - націоналіст, мій брат і навіть моя молодша сестричка теж націоналісти ! - Ну нехай так. Але якби твій дід був злочинцем, твій батько - алкоголіком, твій брат - наркоманом, а сестра - путаною, то ким би ти був ? - От тоді я би був лібералом.
Ось, голова парламентської фракції ПР Єфремов відкритим текстом сказав, на кого працюють "противсіхи": Не посперечаєшся.
А Ви звернули увагу на те, що противсіхами є переважно люди ерудовані і не дурні?...Тому вони ніколи не покаяться, бо вважають себе розумнішими за інших і дивляться на них трохи зверхньо...Горе від розуму + нарцисізм (до певної міри).
З почуттям гумору, в них також не все добре. І ще дуже люблять свої відповіді тим, з ким вони не згідні, давати в образливій формі