Які перспективи ринку нерухомості?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем novoselik, 10 кві 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. denverod1

denverod1 Well-Known Member

А до того часу поки їмо мівіну і медитуємо :)

2. avatarwin

перспективи на ринку будуть в майбутньому, коли ринок впаде

3. shelev

shelev Well-Known Member

Протягом якого часу прогнозуєте падіння цін? На данний час ціни вже досить суттєво відкотилися у сторону зниження. Цікаво коли досягнуть піку падіння. Не хотілось би його пропустити. А то в московії очікували зниження цін і навіть певний час воно було, а потім ціни стрімко полізли вгору. Звичайна однушка в новобудові коштує 4 мільойни їхніх дерев"яних http://7888265.ru/, здуріти можна.
    Не думаю, що в нас підвищення почнеться раніше ніж за рік-два, але це лише мої здогади, які ні чим не підкріплені.

4. Igor Vasyunya

Igor Vasyunya Active Member

Перспективи у ринку нерухомості - зниження цін, значне...

5. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Чому? Менше людей стане?

6. Igor Vasyunya

Менше ідіотів, готових купляти. Прибутки у людей зменшились, а пропозиція на ринку нерухомості - збільшилась...

7. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Прибутки прибутками, але житла ЗНАЧНО менше, ніж ідіотів. Тому ідіотам доведеться купувати. Жити ж десь треба.

8. Igor Vasyunya

Ви явно зв'язані з продажем нерухомості...

9. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Ясно, що зв’язаний. Продавав якось квартиру ;)
    Я просто пишу не те, що ви хочете почути, а те, що є реальним.

Як ви думаєте, якщо є 10 буханок хліба на 100 голодних людей, то через те, що люди матимуть мало грошей, хліб подешевшає? Попит на хліб шалений.

10. Igor Vasyunya

Це ви кажете те, що хочете щоб було, і продавав не тільки квартиру, а продаєте квартири... Тільки продавці не бачать, чи не хочуть бачити, - пропозицій набагато більше, ніж попит, тому і ціни падають, і будуть падати, ось така реальність...

11. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Є певна межа, до якої має впасти ціна квартири, щоб будівельники припинили будувати нові. Щоб урівноважити попит і пропозицію.
    Думаю, ця межа практично настала.

12. Igor Vasyunya

Звідки інфа, Чувачок...? А я вважаю, що до межі ще далеко...

13. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Igor Vasyunya, інфа з епіцентру. Порахуйте, скільки коштують матеріали, земля, дозволи, хабарі, техніка, робота людей без кваліфікації, робота кваліфікованих спеціалістів і ще сотня інших статей витрат, які виникають при будівництві ЖБ.

14. AlexaUA

AlexaUA миється в бані

Якщо брати по Україні, зокрема Київ - то так ціни падали минулий рік і до квітня цього року, наразі бачимо стабілізацію ринку. У Львові ж було певне зниження, але значно менше. Зумовлено відносно вищою безпечністю регіону, близькістю ЕС, попитом серед переселенців і т.д.

Думаю якщо не буде ніяких потрясінь - активізації війни, чергового обвалу гривні і т.д то ринок досяг дна і без цих чинників нижче просідати не буде.

Зелена - Київ, Синя - Львів.

15. Igor Vasyunya

Ці графіки означають тільки те, що нічого не означають...)) Ринок перенасичений, пропозицій - багато, покупців - мало, так що чекайте обвалу цін

16. Vexler

Vexler Well-Known Member

Буде падати доки, не стануть адекватні ціни. А ціни в Україні на нерухомість не співпадають з реаліями.

17. Igor Vasyunya

Хто хотів - вже купив, багато брали для перепродажу, тепер маються...

18. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

та отожбо..

19. Igor Vasyunya

А зарплата будівельників за рік-півтора зросла...? Хто в курсі...?

20. Vexler

Vexler Well-Known Member

max на 20-30% в грн , а в більшості такі як були. Як на мене ціни на львівські м2 будуть падати.

а де твій аватар? :)