яке свято є найліпшим?)

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем duncan, 10 вер 2014.

1. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

якщо б не було свят, то людина їх би собі придумала)

• Подобається Подобається x 3
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Найліпше свято - Різдво і Новий рік.
    Ялинка, шинка, мандаринка ...сніг на віях, кришталеві поцілунки, вертепи , "сію, вію, посіваю"!

• Подобається Подобається x 6
  3. duncan

чомусь мені завжди здавалося, що у всіх людей насправді найбільш улюблене -- День народження)

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Різдво - з релігійних
    День незалежності - з державних

• Подобається Подобається x 2
  5. Kergudu

Kergudu Well-Known Member

День народження - свято в дитинстві) а ще святого Миколая) а зараз Різдво напевно

6. Finya

Finya enjoy the silence

Кожний день.

7. terRen

terRen Дуже важлива персона

Во задали головоломку :dntknw: думаю :scratch_one-s_head:

8. Alias

В дитинстві - так.
    Про Миколая взнала як почала спілкуватися на ЛФ У нас його ніколи не святкували.

9. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

свято живота

10. terRen

В дитинстві я його любила, :yes: то було подвійне свято, а так чому радіти :facepalm: - на ще один рік постарів ;)

11. duncan

які усі дорослі)))
    знаю людей, які образяться, якщо не прийти або просто не привітати з Днюхою, але всі цілком нормально реагують, якщо забути про релігійні чи державні свята)

12. terRen

Е ні, не всі,:nea: і щодо інших свят і вітань, то скоріше не стільки люблю не люблю, а коли тебе вітають з будь-яким святом, то скоріше вияв поваги і те що ти потрібний, тебе не забули і не забули прославити свято того дня.

• Подобається Подобається x 1
  13. Alias

14. Оля

Оля Старожилка форуму

Найкраще люблю Різдво. А ще особливо, як воно святкується тут в Америці. За місяць наперед всюди різдвяний настрій, гарно все прикрашено в магазинах, в офісах, бізнесах, будинки. І дарма, що кажуть, що то все комерція. Хто робить комерцію, а хто дійсно святкує. Нового року не люблю. Особливо, що з тим совдепівським підтекстом - не мали що святкувати, то з Нового року зробили якесь надзвичайне свято. А що святкують? Що на рік стали старіші? :crazy:
    ДН люблила справляти дітям малим. А тепер вже тільки дати. :) Ще люблю Паску. Коли весна, все розцвітає, починає буяти. І згадуєш, що Христос воскрес і природа воскресає. :)Тільки тут Паску святкують всього один день. :sad: А з державних свят люблю День Незалежності.

п.с. О! Ще забула про День Подяки. Дуже гарне сімейне свято. :)

15. terRen

І святкувати можна по-різному. Можна все прикрасити, прибрати, наварити/напекти і настрій собі піднести.., а мати відчуття порожнечі. Марнота...
    Найперше маємо відчути свято в собі, або як кажуть в душі, а то часто-густо Тіло святкує, а Душа забута(нудьгує).

16. Оля

Оля Старожилка форуму

Слава Богу, душа також святкує. :)

• Подобається Подобається x 1
  17. Bastard

Bastard Well-Known Member

Другий день Народження , певно , якщо є в когось.

18. yurazua

yurazua дачник

мабуть вiдчуття, коли плани здiйснюються, як хотiв

19. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

Для мене Різдво, та Великдень і звісно день народження дитини!

20. консультант

консультант Дуже важлива персона

Для мене найліпше свято - це спокійна прогулянка по природі після успішно закінчененої важкої роботи.

а де твій аватар? :)