слухаю радейко тілько в машині, по дорозі в Трускавець. на цей час якраз припадає "Все й одразу", тож доводиться ржати з Влодка
Тематичне інтернет радіо! Всім хто любить музику з кіно та телебачення,хочу запропонувати послухати http://radio.mediananny.com Максимум саундтреків,новини кіно та ТБ, без діджеЇв і реклами! Мені сподобалося!
Слухаю на роботі завжди радіоцент - радіостанції з країн всього світу. Особливо подобається, як німці балакають. А в машині слухаємо радіо рокс!
В Украине его, наверно, нет, слушаю "Наше радио" - русский рок, умные диджеи, тактичные, культурные. Кстати, там и Океан Эльзы часто, и Брейнсторм, очень демократичное радио. И "Радио Зенит". Там ведущие - хотелось бы лучшего, но все новости хоккея и футбола у них первые и музыка вполне и вполне, видно программных директоров старый рокер набирал.
Є в нас таке радіо То це у вас у Пітері може файне. У нас у Львові і в Києві - різні колективи ведуть... ЩО там противно, що там...
Не слухаю російськомовне радіо.....Зараз з"явилась нова хвиля; радіо -Галичина,так нічого навіть трохи смішне,не люблю російскої попси тай наша мені неее дуже.Львівська хвиля -супер,але в мене тепер краще тягне "галичина",її й слухаю,коли на кухні працюю.
Галичина то сила! Запрограмував на більшості вільних каналів Хоч я здебільшого інтернетпрограмкою користуюся - станцій ... хмари
Моє радейко старе,як світ воно того не пійме.....шо накручу то те й слухаю....Крім рос.навіть дратують мене радека,типу Наше,радіо Алла,ніби й український формат, а ведучі балакають на російській,мене то добиває,якби жила в Росії,то було б в нормі речей, а тут...Тому тільки наше Галицьке.
Я теж його не слухаю бо його в нас нема. Бу-Га-Га-Га-Га! Я зрештою радіо слухаю рідко. Сьогодні виліз на дах із пляшкою білого вина і льодом. В парку грали якусь фюзію року і репу. Досить непогану. Хоч десь пропав стіл із стільцями і ББКю але настрій то не зіпсуло бо сьогодні нарешті пройшла двохмісячна задуха. Дув вітер, грала музика, на фоні дерев і мосту майорів наш стяг - чорний із білими черепом і двома перехрещеними кістками. Навіщо то радіо. Життя прекрасне і без нього.
Але є конкурентська українська попса А ше та м музика...за дуже,тойво...."діскотєчна"...я вже застара до того
У нас именно ради ведущих стоит слушать. Умные, культурные люди работают. А когда московские включения идут - уже не то.
Я остаточно "підсіла" на "Молоде радіо". Тілько українська музика! О Боже мій, то просто рай! Також щоранку продираю очі й одразу вмикаю радіо РОКС. То вже частина життя