яке радіо слухаємо?..

Тема у розділі 'Музика', створена користувачем duncan, 31 тра 2008.

1. консультант

консультант Дуже важлива персона

Слухаю звичайний колгоспник - національне радіо. Найбільше люблю слухати сесію.
    Деколи настільки захоплююсь. що мушу включити телевізор, щоб подивитись за реальним ходом подій.

2. night

night Well-Known Member

Зараз слухаю Люкс ФМ. Раніше любила Радіоман. Але тепер там стільки російської музики...

3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Аналогічно :sad: Спочатку було цікаво, а потім набридло. Хочу слухати музику, а словесні вставки мене відволікають..
    Осьо недавно з'явилось нове онлайн-радіо. На подив собі почала слухати не тільки рок-потоки музики :) Тягне то на латинські мотиви, то на диско, то на канал Сігет.. :music:

4. matador

matador Well-Known Member

тому що це польське радіо
    RMF FM у польщі воно називається

5. Янка

Янка New Member

слухаю постійно. І де Вам вдалося почути там шансон???о_Оо_О і пісні з матюками, здається, перенесли десь на пізню нічку..
    наразі не можу знайти для себе нічого кращого (!) :good:

6. cocktail disco

cocktail disco New Member

7. Янка

Янка New Member

8. Geograf

Geograf Меломан

Львівська хвиля, там часто файна музичка буває, а ще через і-нет слухаю Радіо Рокс Україна та Радіо Скриня Українська рок-музика (там ще є Українська поп-музика, але то не для мене)

• Подобається Подобається x 1
  9. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

українці не кажуть "ура", українці кажуть "слава"... :scratch_one-s_head:
    русизм, панночко.. ;)

з тієї ж "опери": радіо "криївка"... :)

10. Янка

Янка New Member

От народ до слів любить чіплятися :). Дивіться: УРА (окрім інших значень) - уживається для вираження загального схвалення, захоплення, радості ("Великий тлумачний словник сучасної української мови"/ ред. В.Т.Бусел, с. 1300) :tongue:
    До тогож, я так дуже по-українськи те "ура" говорю ;)

• Подобається Подобається x 2
  11. Dr. Shutup

Dr. Shutup Member

У 2006-2008 році слухав Радіоман-це радіо асоціювалося у мене з моїм улюбленим містом:) Які у них були заставки...:cry:Коли у 2009 повернувся до Львова, воно трансформувалось,тому перейшов на Гала, але, і його постійно слухати не можу- часом у ефір таке пускають...:bad:
    У неті не слухаю. Трафік лімітований:blush:

12. MITALb

MITALb New Member

SnakeNet Radio, класне онлайн-радіо, для любителів важчих стилів ))

13. perlei

perlei Member

Вже 3 роки не слухаю радіо взагалі, а до того часу слухала Львівську хвилю, радіо Люкс. Пісні подобались, багато було прикольних українських. Більшість пісень наших львівських виконавців запам'ятались завдяки Львівській хвилі ))

14. Summer

Summer Well-Known Member

читала, що радіо 4U поляки продали , невигідний для них укр ринок.... купив хтось з наших, цікаво назву знову поміняють і формат радіо, нічого не чути ?

15. sem41

sem41 Well-Known Member

"[ з душі лунає | 91,! ] жовтень. 1-е, 2009|03:03 pm]
    Радіо Фою, колишнє РадіоМан, допрацьовують...
    таки допрацьовуємо до кінця, польські інвестори продали нас просто з Польщі, навіть не додумавшись прислати когось щоб пояснити нам ситуацію. раптово ми дізналися, що від завтрашнього дня - безробітні. ми втратили улюблену роботу, якій так і не вдлося стати для нас робочим пеклом.
    справді, працювали ми в класному дружному колективі, тепер сподіваюся допоможемо один одному знайти нову роботу.
    нашу частоту і студію викупила київська Радіо-Шарманка, така музика зараз середньостатистичному українцеві і потрібна.
    ну що ж, зато таксісти потішаться гг" - це запис з журналу одного з ведучих, Андрія Жолоба.

• Подобається Подобається x 3
  16. Summer

Summer Well-Known Member

сумно і шо ж тепер слухати ?:cry:

17. syavych

syavych копач

Хм, ніхто не знає що за радіостанції транслюються на частотах 93,0 і 93,5 ФМ? Говорять не по-нашому:scratch_one-s_head:

18. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Останнім часом "присів" на львівську хвилю. Вірніше повернувся до неї (так як слухав її ще в 90-х, моя перша улюблена ФМ-ка). Багато української музики і програми цікаві. Правда формат досить "попсовий", тобто залишився такий як і був...
    Але то для мене не є проблемою. Часом люблю таку "легеньку" музику під настрій.
    Ще і програмка цікава є, що можна музику собі замовляти через нет,детальніше тут:
    http://www.lwr.com.ua/index.php?action=listen

19. Ясь

Ясь Well-Known Member

Так як в машині зараз проводжу мало часу, щоб щось послухати, то слухаю інтернет-радіо на роботі. Часом польське RMF, а зараз Українську хвилю (УХ радіо). Тільки українських виконавців крутять, і гумор, то поки прицінюємось. Далі побачимо!

20. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Угу,особливо вночі;)

а де твій аватар? :)