Слухаю звичайний колгоспник - національне радіо. Найбільше люблю слухати сесію. Деколи настільки захоплююсь. що мушу включити телевізор, щоб подивитись за реальним ходом подій.
Аналогічно Спочатку було цікаво, а потім набридло. Хочу слухати музику, а словесні вставки мене відволікають.. Осьо недавно з'явилось нове онлайн-радіо. На подив собі почала слухати не тільки рок-потоки музики Тягне то на латинські мотиви, то на диско, то на канал Сігет..
слухаю постійно. І де Вам вдалося почути там шансон??? і пісні з матюками, здається, перенесли десь на пізню нічку.. наразі не можу знайти для себе нічого кращого (!)
Ура ура!! Отут маємо: http://www.radioman.net.ua/ і плюс живі записи: http://www.radioman.net.ua/live/
Львівська хвиля, там часто файна музичка буває, а ще через і-нет слухаю Радіо Рокс Україна та Радіо Скриня Українська рок-музика (там ще є Українська поп-музика, але то не для мене)
українці не кажуть "ура", українці кажуть "слава"... русизм, панночко.. з тієї ж "опери": радіо "криївка"...
От народ до слів любить чіплятися . Дивіться: УРА (окрім інших значень) - уживається для вираження загального схвалення, захоплення, радості ("Великий тлумачний словник сучасної української мови"/ ред. В.Т.Бусел, с. 1300) До тогож, я так дуже по-українськи те "ура" говорю
У 2006-2008 році слухав Радіоман-це радіо асоціювалося у мене з моїм улюбленим містом Які у них були заставки...Коли у 2009 повернувся до Львова, воно трансформувалось,тому перейшов на Гала, але, і його постійно слухати не можу- часом у ефір таке пускають... У неті не слухаю. Трафік лімітований
Вже 3 роки не слухаю радіо взагалі, а до того часу слухала Львівську хвилю, радіо Люкс. Пісні подобались, багато було прикольних українських. Більшість пісень наших львівських виконавців запам'ятались завдяки Львівській хвилі ))
читала, що радіо 4U поляки продали , невигідний для них укр ринок.... купив хтось з наших, цікаво назву знову поміняють і формат радіо, нічого не чути ?
"[ з душі лунає | 91,! ] жовтень. 1-е, 2009|03:03 pm] Радіо Фою, колишнє РадіоМан, допрацьовують... таки допрацьовуємо до кінця, польські інвестори продали нас просто з Польщі, навіть не додумавшись прислати когось щоб пояснити нам ситуацію. раптово ми дізналися, що від завтрашнього дня - безробітні. ми втратили улюблену роботу, якій так і не вдлося стати для нас робочим пеклом. справді, працювали ми в класному дружному колективі, тепер сподіваюся допоможемо один одному знайти нову роботу. нашу частоту і студію викупила київська Радіо-Шарманка, така музика зараз середньостатистичному українцеві і потрібна. ну що ж, зато таксісти потішаться гг" - це запис з журналу одного з ведучих, Андрія Жолоба.
Останнім часом "присів" на львівську хвилю. Вірніше повернувся до неї (так як слухав її ще в 90-х, моя перша улюблена ФМ-ка). Багато української музики і програми цікаві. Правда формат досить "попсовий", тобто залишився такий як і був... Але то для мене не є проблемою. Часом люблю таку "легеньку" музику під настрій. Ще і програмка цікава є, що можна музику собі замовляти через нет,детальніше тут: http://www.lwr.com.ua/index.php?action=listen
Так як в машині зараз проводжу мало часу, щоб щось послухати, то слухаю інтернет-радіо на роботі. Часом польське RMF, а зараз Українську хвилю (УХ радіо). Тільки українських виконавців крутять, і гумор, то поки прицінюємось. Далі побачимо!