прикольне тим, що показують щось типу плейлісту на 3 наступні та 3 попередні пісні - орієнтуєшся де знаходишся ще можна додати last.fm - вводиш жанр чи виконавця і грає все схоже
А я радио редко слушаю. Раздражают эти бесконечные гоп-ца-ца, я тебя люблю... А у вас в городе есть такая проблема: едешь в маршрутке и слушаешь тюремные песни по радио шансон и шарманке? Так раздражает... неужели все водители зеки?!
Маяк Эхо Москвы Вести Москва Сити Джаз Классик Ретро Юмор FM Детское радио (когда спиногрыз в машине) Вот, пожалуй, и всё.
не знаю, може просто самі львів’яни перестають "рускій шансон" слухати і гопотня вимирає як клас?.....
Тестую гаду-гаду (польський месенджер), тож слухаю по ньому радіо. Великий список тематичних радіо, вибираю зазвичай Modern Rok. Працює стабільніше, ніж радіоман онлайн, який часто чомусь взагалі не працює . Та і набридла на радіомані одноманітність.
Недавно з'явилось Львівське онлайн "Радіо з Криївки" (так так, від тої самої Криївки спільно з творцями РадіоМан) Роман Заяць, екс-програмний директор львівської станції «РадіоМан» та керівник «Українсько-польської радіошколи», запустив онлайн-проект «Радіо з Криївки». Онлайн-радіостанція мовить із сервера львівської кнайпи «Криївка».
У Львові запустили "Радіо з Криївки" Цікаво, хто що думає про це: http://77.120.114.161/radio/index128.html Наскільки я знаю, наразі усе ще в тестовому режимі, але потішило мене неймовірно Отаке вдалося знайти на "Захід.неті" ZAXID.NET:У Львові запустили "Радіо з Криївки": в ефірі панк-рок Роман Заяць, екс-програмний директор львівської станції "РадіоМан" та керівник "Українсько-польської радіошколи", запустив онлайн-проект "Радіо з Криївки". Онлайн-радіостанція мовить із сервера львівської кнайпи "Криївка", - інформує "Телекритика". "З кнайпою "Криївка" нас поєднує дух свободи і спільні засновники", - пояснив ТК керівник проекту пан Заяць. За його словами, "Радіо з Криївки" - це фактично радіо з-під землі, тобто андерграунд в прямому і переносному значенні слова. "Це радіо протесту - і протесту проти ситуації, що виникла в українському ФМ-просторі зокрема", - наголошує він. Проект існуватиме як інтернет-радіо, оскільки шанси на отримання ліцензії, як і шанси виживання на ринку за умов, що склалися, Роман Заяць оцінює скептично. Музична концепція станції - панк-рок. Поки ведеться тестове мовлення. В найближчих планах - формування програмної концепції. "Живі ефіри та власні програми неодмінно будуть, причому мовлення вестиметься як із самої "Криївки", так і з професійної радіостудії", - говорить Роман Заяць. (http://www.zaxid.net/newsua/2009/6/25/193404/)
ееех.. думав буде файне радейко, а вони купу шансону і матів в ефір... типу, *неформат*... видко старію, бо молоді то ся подобає, тішаться...