яке радіо слухаємо?..

Тема у розділі 'Музика', створена користувачем duncan, 31 тра 2008.

1. Poster

Poster Well-Known Member

прикольне тим, що показують щось типу плейлісту на 3 наступні та 3 попередні пісні - орієнтуєшся де знаходишся :)

ще можна додати last.fm - вводиш жанр чи виконавця і грає все схоже

2. А я радио редко слушаю. Раздражают эти бесконечные гоп-ца-ца, я тебя люблю...
    А у вас в городе есть такая проблема: едешь в маршрутке и слушаешь тюремные песни по радио шансон и шарманке? Так раздражает... неужели все водители зеки?!

• Подобається Подобається x 2
  3. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

у нас вже це майже минуло...

4. Полковник

Полковник миється в бані

Маяк
    Эхо Москвы
    Вести
    Москва Сити
    Джаз
    Классик
    Ретро
    Юмор FM
    Детское радио (когда спиногрыз в машине)
    Вот, пожалуй, и всё.

5. А кто же это у вас водителей окультурил?

6. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

не знаю, може просто самі львів’яни перестають "рускій шансон" слухати і гопотня вимирає як клас?.....

7. Марусино

Марусино Well-Known Member

за сабжем - Просто Ради.О 105,3 FM

8. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Тестую гаду-гаду (польський месенджер), тож слухаю по ньому радіо. Великий список тематичних радіо, вибираю зазвичай Modern Rok. Працює стабільніше, ніж радіоман онлайн, який часто чомусь взагалі не працює :sad: . Та і набридла на радіомані одноманітність.

• Подобається Подобається x 1
  9. Summer

Summer Well-Known Member

тепер водії слухають весільні пісні :), на тих маршрутах, що я іду, то завжди!

10. Poster

Poster Well-Known Member

Недавно ще знайшов аналогічне та ще й українське: http://myradio.com.ua

11. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

останні 2 дня слухала радіо "Ера".

12. JoSamB

JoSamB Закохана у світло свіч...

13. Poster

Poster Well-Known Member

Недавно з'явилось Львівське онлайн "Радіо з Криївки" (так так, від тої самої Криївки спільно з творцями РадіоМан)

Роман Заяць, екс-програмний директор львівської станції «РадіоМан» та керівник «Українсько-польської радіошколи», запустив онлайн-проект «Радіо з Криївки». Онлайн-радіостанція мовить із сервера львівської кнайпи «Криївка».

Останнє редагування: 25 чер 2009
  14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Тільки включила і зразу сподобалось :music:

15. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

http://ua.uar.net:8000/lwr.m3u
    "Львівська Хвиля"...100,8 FM :music:

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

17. dama66682

dama66682 Active Member

ух радіо!цілими днями;)

18. Янка

Янка New Member

У Львові запустили "Радіо з Криївки"

Цікаво, хто що думає про це: http://77.120.114.161/radio/index128.html

Наскільки я знаю, наразі усе ще в тестовому режимі, але потішило мене неймовірно :good:

Отаке вдалося знайти на "Захід.неті"
    ZAXID.NET:У Львові запустили "Радіо з Криївки": в ефірі панк-рок
    Роман Заяць, екс-програмний директор львівської станції "РадіоМан" та керівник "Українсько-польської радіошколи", запустив онлайн-проект "Радіо з Криївки". Онлайн-радіостанція мовить із сервера львівської кнайпи "Криївка", - інформує "Телекритика".
    "З кнайпою "Криївка" нас поєднує дух свободи і спільні засновники", - пояснив ТК керівник проекту пан Заяць.

За його словами, "Радіо з Криївки" - це фактично радіо з-під землі, тобто андерграунд в прямому і переносному значенні слова.

"Це радіо протесту - і протесту проти ситуації, що виникла в українському ФМ-просторі зокрема", - наголошує він.

Проект існуватиме як інтернет-радіо, оскільки шанси на отримання ліцензії, як і шанси виживання на ринку за умов, що склалися, Роман Заяць оцінює скептично.

Музична концепція станції - панк-рок. Поки ведеться тестове мовлення. В найближчих планах - формування програмної концепції.

"Живі ефіри та власні програми неодмінно будуть, причому мовлення вестиметься як із самої "Криївки", так і з професійної радіостудії", - говорить Роман Заяць. (http://www.zaxid.net/newsua/2009/6/25/193404/)

19. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А Гугля за 0,47 сек на ЛФ знайшла цю тему.

20. вільний_слухач

вільний_слухач Well-Known Member

ееех.. думав буде файне радейко, а вони купу шансону і матів в ефір... типу, *неформат*... видко старію, бо молоді то ся подобає, тішаться...

а де твій аватар? :)